Volby 2006 - nanečisto

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby 2006 - nanečisto  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby 2006 - nanečisto
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete v červnu volit?
ODS
49%
 49%  [ 144 ]
CSSD
14%
 14%  [ 41 ]
KDU-CSL
2%
 2%  [ 6 ]
KSCM
3%
 3%  [ 11 ]
US-DEU
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
13%
 13%  [ 38 ]
Jiná strana
5%
 5%  [ 17 ]
K volbám nejdu
11%
 11%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 291

Autor Zpráva
Ondřej1

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plechac napsal:
Dalsi vec - az te nekdo bez dukazu obvini ze zneuzivani mladych slecen pred koncem volebni kampane, tak take mozna ztratis svuj povestny modry klid.
Rád bych někde viděl černé na bílém napsané, kdo kde z něčeho Paroubka obvinil ze zneužívání dívek. To je jenom jeho účelová lež, které už, jak vidím, spoustu lidí uvěřilo.

Kubice POUZE předložil TAJNOU zprávu poslaneckému výboru, ve které byly informace, které je třeba dále prošetřit. Tzn. nikam se to nemělo dostat. On to nezveřejnil. Ano, dostalo se to do médií, ale tam to mohl vynést KDOKOLIV. Takže kdo tady bez důkazů obviňuje? Paroubek. Krom toho celá kampaň ČSSD je obviňování bez důkazů (napadání politických oponentů).

A tohle je právě smýšlení příznivců ČSSD. Paroubek řekne nějakou lež a všichni jeho příznivci tomu věří, bez toho aby se zamysleli nad tím, jestli to není nesmysl. A to je to, co mi na příznivcích ČSSD vadí, že moc nepřemýšlí. Dávají jen tvrzení bez toho, aby byli schopni říct proč.

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondřej1

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celý volební styl páně Paroubkovic se řídí heslem: "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou". Celá volební kampaň ČSSD je založená na neustálém opakování polopravd a lží. o svých oponentech a programech jejich stran. Sází na hloupější až hloupé voliče, kteří si dělají názor na základně černobílých hesel, a kterých je, jak se zdá, stále dost.

Je to styl Hytlera, ketrému se podařilo ve 30. letech ukřičet lacinými frázemi většinu Německa. Je to pohodlné slepě následovat svého Vůdce, ovšem, jak se říká v Bibli, když slepý vede slepého, oba skončí v příkopu.

Cratach

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pouze poznamka na okraj pro ty, kteri povazuji "velkou koalici" za nerealnou vec, ktera "se prece nemuze uskutecnit": ...malokdo tesne po volbach v roce 1998 cekal Opozicni smlouvu.
Dekster

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně budou vyjednávat o koalici ODS+KDU+SZ, nakonec zjistí, že to nemá cenu (to už vědí teď, ale to divadlo musí zahrát, aby to lidé skousli) a pak přijdou s velkou koalicí při druhém pokusu. Mezitím už na sebe nebudou tak ostrý - budou se pářit
Slayter

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Celý volební styl páně Paroubkovic se řídí heslem: "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou". Celá volební kampaň ČSSD je založená na neustálém opakování polopravd a lží. o svých oponentech a programech jejich stran. Sází na hloupější až hloupé voliče, kteří si dělají názor na základně černobílých hesel, a kterých je, jak se zdá, stále dost.

Je to styl H y tlera, ketrému se podařilo ve 30. letech ukřičet lacinými frázemi většinu Německa. Je to pohodlné slepě následovat svého Vůdce, ovšem, jak se říká v Bibli, když slepý vede slepého, oba skončí v příkopu.

Hytlere, naucit pravopis by ses jako volic ODS mohl
Objemák

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska je jiná situace, v roce 1998 to byl Klaus a Zeman, tedy v podstatě staří přátelé, kteří se vzájemně respektovali a dokázali se domluvit. To si myslím, že u Topolánka s Paroublbem nehrozí. Ale třeba se mýlím.
Cratach

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objemák napsal:
Dneska je jiná situace, v roce 1998 to byl Klaus a Zeman, tedy v podstatě staří přátelé, kteří se vzájemně respektovali a dokázali se domluvit. To si myslím, že u Topolánka s Paroublbem nehrozí. Ale třeba se mýlím.

Mozna jo, mozna ne...kazdopadne tenkrat to taky nikdo moc necekal (v kampani sli taky proti sobe...i kdyz proti dnesku to byl cajicek ("mobilisace" atd.)).
Ondřej1

PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Ondřej napsal:

Je to styl H y tlera, ketrému se podařilo ve 30. letech ukřičet lacinými frázemi většinu Německa. Je to pohodlné slepě následovat svého Vůdce, ovšem, jak se říká v Bibli, když slepý vede slepého, oba skončí v příkopu.

Hytlere, naucit pravopis by ses jako volic ODS mohl
Já nevolil ODS, ale podobná chyba se nám příznivcům pravice stává maximálně jednou za 10 let.

Sešívaný

PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby měl někdo zájem, já už podepsal:

http://www.dostparoubka.cz/
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:

seznam smrti... Paroubek si vas najde a jednoho po druhym vyhladi :)
Sešívaný

PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Sešívaný napsal:

Já za týden mizím do USA. Doufám, že mě do té doby neseberou. Nevím, ale jestli proklouznu přes Ruzyň... no v nejhorším v dešti kulek překročím čáru do Německa
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
Black Dragon napsal:
Sešívaný napsal:

Já za týden mizím do USA. Doufám, že mě do té doby neseberou. Nevím, ale jestli proklouznu přes Ruzyň... no v nejhorším v dešti kulek překročím čáru do Německa
pospěš si, komunisti se socanama už natahujou na hranicích dráty!

Sešívaný

PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jsem byl u zubaře. Doktorka mi oznámila, že má již vyčerpaný limit pro moji pojišťovnu, málem mě nezvala, nakonec jsme se domluvili, že jakobych u ní byl další měsíc a napíše se to na další měsíc.
Musím uznat, že Rath opravdu válí. U doktora jsem byl naposled před rokem a půl, teď dojdu na obyčejnou preventivní prohlídku a je mi oznámeno, že už má moje pojišťovna překročený limit a že by mě neměli správně vzít.
Už aby si ten kretén sbalil na ministerstvu věci a zmizel.
Paroubek

PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
Tak dnes jsem byl u zubaře. Doktorka mi oznámila, že má již vyčerpaný limit pro moji pojišťovnu, málem mě nezvala, nakonec jsme se domluvili, že jakobych u ní byl další měsíc a napíše se to na další měsíc.
Musím uznat, že Rath opravdu válí. U doktora jsem byl naposled před rokem a půl, teď dojdu na obyčejnou preventivní prohlídku a je mi oznámeno, že už má moje pojišťovna překročený limit a že by mě neměli správně vzít.
Nechte si ty předvolební ODSácký výmysly. Všechno je v naprostém pořádku, všechno funguje, Pan Rath je vynikající odborník. Já třeba nemám u lékaře nikdy problémy.
Boubelka

PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:

No a to si ještě vezmi, že to dělá i přes riziko, že bys mohl pak říct: Ale já tu tenhle měsíc nebyl a ona by měla na krku bůhví co a podvádění, problémy. Jen proto, aby nakonec nějak vyhověli, jsou nuceni dělat podobné věci :- (. A další kvartál to bude zas tak, pokud se něco nezmění, akorát to třeba vyjde na někoho jiného, pokud budeš v první části toho čtvrtletí, budeš happy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby 2006 - nanečisto Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: