|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 10, 2006 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | | Ja v posledni dobe videl film s Jet Li - Danny the Dog. V cestine nevim jak tomu rikaj. Hraje tam taky Morgan Freeman. Dej rikat nebudu, mrknete na to, neni to zadna bezducha mlaticka, ale fakt docela zajimavej filmek. |
ehm myslim ze Obojek nebo neco takovyho... mno ode me ten film ma takovejch 70%... Jet Li je borec :) .. ten film ma tak dva roky ne ? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
janikjan
|
Zaslal: ne červen 11, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
No vola sa to Utrhnuty z retaze. Filmek je to celkom v pohodke ako pises nebola to len mlaticka. _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: ne červen 11, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
vcera jsem videl film Zkurvena noc (11:14 v orig.). Jestli se vam libili Knoflikari, tak tohle se vam bude taky libit.
Obsah: V zapadákově jménem Middelton začíná další obyčejný večer. Pro několik jeho obyvatel bude nadcházející noc tou nejčernější můrou. Životy pěti lidí se osudově protnou při nehodě ve 11:14 p.m
|
|
| nahoru |
|
 |
Eles

|
Zaslal: po červen 12, 2006 12:10 pm Předmět: |
|
|
Kdyz se vam libil Oldboy (ja z nej tolik unesenej nebyl), tak bych vam doporucil jeste naky kvalitni korejcoviny.
Tematiky severni vs jizni korea:
Tae Guk Gi (neznam ceskej nazev) - ciste valecnej
Welcome to Dongmakgol - super - velecny/drama/trochu komedie
Joint security area (JSA) - muj skoro nejoblibenejsi - spis drama
Silmido - spis akcni
Komedie:
Please, teach me english - jak korejci neumej anglicky
My little bride - trochu romantika, ale dobra komedie
My sassy girl - to je kultovni, ale clovek musi uz mit neco odkoukano, aby byl naladenej na spravnou notu. Zacinat s tim neni moudry.
Drama:
Adress Unknown - dost syrovy film
Sympathy for mr. vengeance, Sympathy for lady vengeance - to je prvni resp. treti dil na sebe nenavazujici trilogie, kde prostredni je ten Oldboy. Spojuje je reziser, trochu herci, ale hlavne tema pomsty.
Memories of murder - drama/krimi
- na vsechny tyhle jsou urcite ceske titulky -
Ale jestli neco zkusite a nebude se to libit, tak na me nenadavejte. Korea ma trochu jiny filmovy styl a treba Oldboy je dost uspesnej, protoze se blizi spis nasemu zapadnimu pojeti.
Jestli jste krome nej nic nevideli, tak doporucuju predevsim Silmido, JSA a Dongmakgol - ty jsou natoceny nejvic internacionalne. + Sympathy for Lady Vengeance, coz je jako Oldboy. _________________ [b:b25ab661b3]If anyone needs me, I'll be in the Angry Dome...[/b:b25ab661b3]
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut
výchova dívek v čechách-viewegh..co dodat..
jinak,může mi někdo říct,proč už kurwa asi dva měsíce nemůžu najít dvdrip ice age 2 ?zašel bych do kina,ale za plotem mi vzalo všechnu chuť...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 29, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil |
Tak sem se na to dival, cekal sem od toho teda vic, ale obcas sem se zasmal, moje hodnoceni tak 75% ...
nejlepsi postava jednoznacne Hemmy.. nejlepsi scena byla ten konec s nadopovanym Hemmym :)
btw. co ste v posledni dobe tedka videli? ja jak mam volno, tak sem zacal stahovat a sledovat filmy..
za posledni dny : Bloodrayne, Poseidon, Blazniva strela 1,2 :)
v planu : Silent Hill, The Thing, Walk the line, Worlds fastest indian.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
No Silen Hill sa mne osobne moc nepacil, nakolko som nehral hru, ale mozno sa to tebe bude pozdavat a ostatok mam tez stahli len si najst na ne cas _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
eifel
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut
jinak,může mi někdo říct,proč už kurwa asi dva měsíce nemůžu najít dvdrip ice age 2 ?zašel bych do kina,ale za plotem mi vzalo všechnu chuť... |
stahni si strong dc++ a tam je.. uz sem ho taky stahnul..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 5:54 pm Předmět: |
|
|
| eifel napsal: | | Topděfka napsal: | byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut
jinak,může mi někdo říct,proč už kurwa asi dva měsíce nemůžu najít dvdrip ice age 2 ?zašel bych do kina,ale za plotem mi vzalo všechnu chuť... |
stahni si strong dc++ a tam je.. uz sem ho taky stahnul..:) |
uz ho mam z torrentu...pocitam ze myslis tu verzi se zvukem z ts?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
SAKRA SAKRA prave sem dokoukal film
"Revolver"
videli ste to nekdo??? uplne dokonalej ;sakra miluju tenhle zanr ale ja to vubec nechapu... kurna
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá září 29, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
Kdo má rád válečný, tak doporučuju korejskej film Pouta války. Je zajímavý podívat se na korejskou válku i z jinýho pohledu než z americkýho. A je to dost profesionálně natočený. Jestli tu už někdo tenhle film zmiňoval, tak sorry, jsem too lazy pročítat celej topic.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: pá září 29, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
viděli ste někdo film hory mají oči,ted to stahuju v good kvalite s cz dabingem,snad to stojí za to _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá září 29, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|