Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holy napsal:
Ja v posledni dobe videl film s Jet Li - Danny the Dog. V cestine nevim jak tomu rikaj. Hraje tam taky Morgan Freeman. Dej rikat nebudu, mrknete na to, neni to zadna bezducha mlaticka, ale fakt docela zajimavej filmek.

ehm myslim ze Obojek nebo neco takovyho... mno ode me ten film ma takovejch 70%... Jet Li je borec :) .. ten film ma tak dva roky ne ?
janikjan

PříspěvekZaslal: ne červen 11, 2006 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vola sa to Utrhnuty z retaze. Filmek je to celkom v pohodke ako pises nebola to len mlaticka.
JayPee

PříspěvekZaslal: ne červen 11, 2006 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera jsem videl film Zkurvena noc (11:14 v orig.). Jestli se vam libili Knoflikari, tak tohle se vam bude taky libit.

Obsah: V zapadákově jménem Middelton začíná další obyčejný večer. Pro několik jeho obyvatel bude nadcházející noc tou nejčernější můrou. Životy pěti lidí se osudově protnou při nehodě ve 11:14 p.m
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eles

PříspěvekZaslal: po červen 12, 2006 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz se vam libil Oldboy (ja z nej tolik unesenej nebyl), tak bych vam doporucil jeste naky kvalitni korejcoviny.
Tematiky severni vs jizni korea:
Tae Guk Gi (neznam ceskej nazev) - ciste valecnej
Welcome to Dongmakgol - super - velecny/drama/trochu komedie
Joint security area (JSA) - muj skoro nejoblibenejsi - spis drama
Silmido - spis akcni

Komedie:
Please, teach me english - jak korejci neumej anglicky
My little bride - trochu romantika, ale dobra komedie
My sassy girl - to je kultovni, ale clovek musi uz mit neco odkoukano, aby byl naladenej na spravnou notu. Zacinat s tim neni moudry.

Drama:
Adress Unknown - dost syrovy film
Sympathy for mr. vengeance, Sympathy for lady vengeance - to je prvni resp. treti dil na sebe nenavazujici trilogie, kde prostredni je ten Oldboy. Spojuje je reziser, trochu herci, ale hlavne tema pomsty.
Memories of murder - drama/krimi

- na vsechny tyhle jsou urcite ceske titulky -

Ale jestli neco zkusite a nebude se to libit, tak na me nenadavejte. Korea ma trochu jiny filmovy styl a treba Oldboy je dost uspesnej, protoze se blizi spis nasemu zapadnimu pojeti.
Jestli jste krome nej nic nevideli, tak doporucuju predevsim Silmido, JSA a Dongmakgol - ty jsou natoceny nejvic internacionalne. + Sympathy for Lady Vengeance, coz je jako Oldboy.
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne červen 18, 2006 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut
výchova dívek v čechách-viewegh..co dodat..
jinak,může mi někdo říct,proč už kurwa asi dva měsíce nemůžu najít dvdrip ice age 2 ?zašel bych do kina,ale za plotem mi vzalo všechnu chuť...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
byl sem v kině na Za Plotem,všichni se z toho můžou po...,já se ale docela nudil

Tak sem se na to dival, cekal sem od toho teda vic, ale obcas sem se zasmal, moje hodnoceni tak 75% ...
nejlepsi postava jednoznacne Hemmy.. nejlepsi scena byla ten konec s nadopovanym Hemmym :)

btw. co ste v posledni dobe tedka videli? ja jak mam volno, tak sem zacal stahovat a sledovat filmy..

za posledni dny : Bloodrayne, Poseidon, Blazniva strela 1,2 :)
v planu : Silent Hill, The Thing, Walk the line, Worlds fastest indian..
janikjan

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Silen Hill sa mne osobne moc nepacil, nakolko som nehral hru, ale mozno sa to tebe bude pozdavat a ostatok mam tez stahli len si najst na ne cas
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

janikjan napsal:
No Silen Hill sa mne osobne moc nepacil, nakolko som nehral hru, ale mozno sa to tebe bude pozdavat a ostatok mam tez stahli len si najst na ne cas

Premyslim jesi se na to vubec divat... protoze na netu sou verze na ktery se sice da divat, ale chybi jim 20 minut.. nebo sou verze ktery sou cely, ale neda se na ne divat
eifel

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut
jinak,může mi někdo říct,proč už kurwa asi dva měsíce nemůžu najít dvdrip ice age 2 ?zašel bych do kina,ale za plotem mi vzalo všechnu chuť...

stahni si strong dc++ a tam je.. uz sem ho taky stahnul..:)
janikjan

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
janikjan napsal:

Premyslim jesi se na to vubec divat... protoze na netu sou verze na ktery se sice da divat, ale chybi jim 20 minut.. nebo sou verze ktery sou cely, ale neda se na ne divat

Jaj no mozno sa mi to aj preto zdalo shitne, no skusim to pozret potom ked vyde DVDrip, ale skorej nie, lebo mam tu nahromadene filmy ktore treba pozret:)
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eifel napsal:
Topděfka napsal:
spojenec-bomba
štěstí-taktéž very gut

stahni si strong dc++ a tam je.. uz sem ho taky stahnul..:)

uz ho mam z torrentu...pocitam ze myslis tu verzi se zvukem z ts?
m4l

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SAKRA SAKRA prave sem dokoukal film

"Revolver"

videli ste to nekdo??? uplne dokonalej ;sakra miluju tenhle zanr ale ja to vubec nechapu... kurna
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo má rád válečný, tak doporučuju korejskej film Pouta války. Je zajímavý podívat se na korejskou válku i z jinýho pohledu než z americkýho. A je to dost profesionálně natočený. Jestli tu už někdo tenhle film zmiňoval, tak sorry, jsem too lazy pročítat celej topic.
luklin

PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viděli ste někdo film hory mají oči,ted to stahuju v good kvalite s cz dabingem,snad to stojí za to
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to nic oscarovýho,ale moji duši to určitě zahřeje.....
http://www.blockparty.cz/text/trailer.htm

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: