Mysli si o vas vase okoli ze uzvate AS??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mysli si o vas vase okoli ze uzvate AS??  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Mysli si o vas vase okoli ze uzvate AS??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mysli si o vas vase okoli, ze berete AS?
Ano, ale beru je
22%
 22%  [ 20 ]
Ano, ale neberu je
64%
 64%  [ 56 ]
Ne, ale beru je
12%
 12%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 87

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Freimen napsal:
Prinz Eugen napsal:
m4l napsal:
ty prirustky 10kilo a vic rocne vypadaj sice pekne ale svaly to nejsou... takze fraimene bud v klidu

presne tak... :-)

tak jsme v klidu

Urcite pirberem viacej svalov za rok mojim pristupom ako ty svojim. To je totiz dokazana vec.

to ano, ale k čemu ti jsou, když jsou schované pod lojem?
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukám nejsem sám .o) O mě se vypráví v práci kde pracuju jak sem byl strašně hubenej a pak jak sem začal žrát ty bobule a jak strašně sem narost.o)

Nedávno sem jel v posilovně šikmej benč s jednoručkama s 50*kama a přiběh ke mě jeden známej a řiká "a to mi ty vole tvrdíš že nic nebereš"...

Nebo jednou jedna holka v baru "pěkný svaly, dost na sobě makáš viď. A bereš kreatin?
Tak sem řek že jo ale že steroidy ne
a vona-nic si z toho nedělej, každej dneska bere

Ale jestli mě něco nasírá do ruda, tak to je to, když mi někdo řiká že bez proteinů atd. bych byl byl sračka a tyhle svaly sou na hovno, protože nejsou přírodní
PS: jinak se to tu už tušim někde probíralo, ale mám dost velkej pocit, že mít slušnou sílu bez sypačky se dá, ale se svalama (myslim slušně rýslejma) už je to o něco horší...No, třeba je to jen můj problém .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
breaker

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni zac
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Ale jestli mě něco nasírá do ruda, tak to je to, když mi někdo řiká že bez proteinů atd. bych byl byl sračka a tyhle svaly sou na hovno, protože nejsou přírodní

bingo... to je klasika.. kdybys nezral ten kreatin tak ses naprosty hovno...a to stejny ty steroidy (protein)
Freimen

DAVID.LOPAN napsal:
Tak koukám nejsem sám .o) O mě se vypráví v práci kde pracuju jak sem byl strašně hubenej a pak jak sem začal žrát ty bobule a jak strašně sem narost.o)

Nedávno sem jel v posilovně šikmej benč s jednoručkama s 50*kama a přiběh ke mě jeden známej a řiká "a to mi ty vole tvrdíš že nic nebereš"...

Nebo jednou jedna holka v baru "pěkný svaly, dost na sobě makáš viď. A bereš kreatin?
Tak sem řek že jo ale že steroidy ne
a vona-nic si z toho nedělej, každej dneska bere

PS: jinak se to tu už tušim někde probíralo, ale mám dost velkej pocit, že mít slušnou sílu bez sypačky se dá, ale se svalama (myslim slušně rýslejma) už je to o něco horší...No, třeba je to jen můj problém .o)

Já jim říkám, že je 100x zravější žrát všemožné dolňky výživy a s rozumem steroidy (vrcholový sportovci) než znát jen sport z televize, závidět, pomlouvat, chlastat a mít při tom cígo v držce...
g_dgrim
Moderátor

Freimen napsal:
g_dgrim napsal:
Freimen napsal:
Prinz Eugen napsal:
m4l napsal:
ty prirustky 10kilo a vic rocne vypadaj sice pekne ale svaly to nejsou... takze fraimene bud v klidu

presne tak... :-)

tak jsme v klidu

Urcite pirberem viacej svalov za rok mojim pristupom ako ty svojim. To je totiz dokazana vec.

to ano, ale k čemu ti jsou, když jsou schované pod lojem?

-rychlejsie schudnes loj ako naberes svalstvo
-dalo by sa povedat ze: viacej svalov = vacsia sila (aj ked to neni uplne pravda)
-neni som tucny, je mi vidiet prve 2 kocky na bruchu ked ho napnem
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidíš a to si já zase nedovedu představit, že by mi nebylo vidět všech 6 kostek a příčné břišní svaly + seratusy...
Oba jsme šťastní, tak se nepředhánějme:-)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do konca leta bude aj mne videt, poslem dokazovu fotku
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
vidíš a to si já zase nedovedu představit, že by mi nebylo vidět všech 6 kostek a příčné břišní svaly + seratusy...

Frei neco pro tebe :
You aint fat! You aint nothing!
Kapo

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ked uz sa tu bavite o kockach na bruchu este stale neznasam tie reci niektorych,ze co vlastne v tej posilke robim ked uz posilujes x dobu a este nemas kocky? Inak ja stale v objeme.
Poman

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ideal je frejmenkova forma s tak 90kilama a trojbojem 800 a pak uz mužu umřít
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Topděfka

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Freimen napsal:

Frei neco pro tebe :

od tebe to zní vtipně:-)
Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
No ideal je frejmenkova forma s tak 90kilama a trojbojem 800 a pak uz mužu umřít

Lukáš Roubík za 7 let
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Black Dragon napsal:
Freimen napsal:

Frei neco pro tebe :

od tebe to zní vtipně:-)

to je jenom poucka...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mysli si o vas vase okoli ze uzvate AS?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: