Tak koukám nejsem sám .o) O mě se vypráví v práci kde pracuju jak sem byl strašně hubenej a pak jak sem začal žrát ty bobule a jak strašně sem narost.o)
Nedávno sem jel v posilovně šikmej benč s jednoručkama s 50*kama a přiběh ke mě jeden známej a řiká "a to mi ty vole tvrdíš že nic nebereš"...
Nebo jednou jedna holka v baru "pěkný svaly, dost na sobě makáš viď. A bereš kreatin?
Tak sem řek že jo ale že steroidy ne
a vona-nic si z toho nedělej, každej dneska bere
Ale jestli mě něco nasírá do ruda, tak to je to, když mi někdo řiká že bez proteinů atd. bych byl byl sračka a tyhle svaly sou na hovno, protože nejsou přírodní
PS: jinak se to tu už tušim někde probíralo, ale mám dost velkej pocit, že mít slušnou sílu bez sypačky se dá, ale se svalama (myslim slušně rýslejma) už je to o něco horší...No, třeba je to jen můj problém .o)
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
Ale jestli mě něco nasírá do ruda, tak to je to, když mi někdo řiká že bez proteinů atd. bych byl byl sračka a tyhle svaly sou na hovno, protože nejsou přírodní
bingo... to je klasika.. kdybys nezral ten kreatin tak ses naprosty hovno...a to stejny ty steroidy (protein)
Tak koukám nejsem sám .o) O mě se vypráví v práci kde pracuju jak sem byl strašně hubenej a pak jak sem začal žrát ty bobule a jak strašně sem narost.o)
Nedávno sem jel v posilovně šikmej benč s jednoručkama s 50*kama a přiběh ke mě jeden známej a řiká "a to mi ty vole tvrdíš že nic nebereš"...
Nebo jednou jedna holka v baru "pěkný svaly, dost na sobě makáš viď. A bereš kreatin?
Tak sem řek že jo ale že steroidy ne
a vona-nic si z toho nedělej, každej dneska bere
PS: jinak se to tu už tušim někde probíralo, ale mám dost velkej pocit, že mít slušnou sílu bez sypačky se dá, ale se svalama (myslim slušně rýslejma) už je to o něco horší...No, třeba je to jen můj problém .o)
Já jim říkám, že je 100x zravější žrát všemožné dolňky výživy a s rozumem steroidy (vrcholový sportovci) než znát jen sport z televize, závidět, pomlouvat, chlastat a mít při tom cígo v držce...
ty prirustky 10kilo a vic rocne vypadaj sice pekne ale svaly to nejsou... takze fraimene bud v klidu
presne tak... :-)
tak jsme v klidu
Urcite pirberem viacej svalov za rok mojim pristupom ako ty svojim. To je totiz dokazana vec.
to ano, ale k čemu ti jsou, když jsou schované pod lojem?
-rychlejsie schudnes loj ako naberes svalstvo
-dalo by sa povedat ze: viacej svalov = vacsia sila (aj ked to neni uplne pravda)
-neni som tucny, je mi vidiet prve 2 kocky na bruchu ked ho napnem
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
vidíš a to si já zase nedovedu představit, že by mi nebylo vidět všech 6 kostek a příčné břišní svaly + seratusy...
Oba jsme šťastní, tak se nepředhánějme:-)
do konca leta bude aj mne videt, poslem dokazovu fotku
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
vidíš a to si já zase nedovedu představit, že by mi nebylo vidět všech 6 kostek a příčné břišní svaly + seratusy...
Frei neco pro tebe :
You aint fat! You aint nothing!
Ked uz sa tu bavite o kockach na bruchu este stale neznasam tie reci niektorych,ze co vlastne v tej posilke robim ked uz posilujes x dobu a este nemas kocky? Inak ja stale v objeme.
Frei neco pro tebe :
Frei neco pro tebe :
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru