Nevěříte ? Věřte!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nevěříte ? Věřte!  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nevěříte ? Věřte!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

V co nebo komu nejvíc věříte ?!
V Boha
32%
 32%  [ 31 ]
Derrenu Brownovi
2%
 2%  [ 2 ]
V telepatii
2%
 2%  [ 2 ]
V to, že Země je placatá
1%
 1%  [ 1 ]
V hypnózu
4%
 4%  [ 4 ]
V Hvězdnou Bránu
11%
 11%  [ 11 ]
V reinkarnaci (Budhismus)
7%
 7%  [ 7 ]
V Ronnieho Colemana
18%
 18%  [ 18 ]
Politikům
0%
 0%  [ 0 ]
Nevěříte vlastním očím
20%
 20%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 95

Autor Zpráva
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:44 pm    Předmět: Re: ještě dodatek Odpovědět s citátem

Dobrá, už to nebudu opakovat .. každej jsme si řekli svůj názor ... tak už mě nequotujte ... znovu opakuji, nevěřím v Boha (ani jeho alternativy) a respektuji každého psychicky normálního člověka, který v něj věří ...
Wygh

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla?

klesá

Jesse Marunde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slayter

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:47 pm    Předmět: Re: ještě dodatek Odpovědět s citátem

Nox.lbc napsal:
Dobrá, už to nebudu opakovat .. každej jsme si řekli svůj názor ... tak už mě nequotujte ... znovu opakuji, nevěřím v Boha (ani jeho alternativy) a respektuji každého psychicky normálního člověka, který v něj věří ...

a ja te klidne zaqótuju neco tady musi bejt..nekdo to nazyva bohem,nekdo prirodou,jiny nahodou,ale malokdo rekne ze tu NIC neni
Slayter

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Slayter napsal:
soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla?

klesá

BINGO
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:50 pm    Předmět: brm brm brm Odpovědět s citátem

Slayter napsal:

Připadá ti víra v islámských zemích jako to nejlepší řešení ...
breaker

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhodnime sa na tom ze niekto stvoril vesmir a preto existuje a potom to uz islo samo.Ale skade bol ten niekto?Nikdy neprideme na to co bolo prve a preto bude vzdy existovat nieco nad pozemske.Aj ked vedci pridu na to skade je to z coho vznikol vesmir,ale nebudu vediet co bolo pred tym takze nam zostane len Boh.A okrem Boha verim v Zranicu
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:51 pm    Předmět: Re: ještě dodatek Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Nox.lbc napsal:

a ja te klidne zaqótuju *a05* neco tady musi bejt..nekdo to nazyva bohem,nekdo prirodou,jiny nahodou,ale malokdo rekne ze tu NIC neni

Náhoda a příroda u mě stále vítězí ...
Slayter

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:52 pm    Předmět: Re: brm brm brm Odpovědět s citátem

Nox.lbc napsal:
Slayter napsal:

rekl sem o tom slova? a zrovna vira v islamskych zemich je pekne zneuzita,jako maloco..nekoho zabijou a pak si reknou: to sme udelali ve jmenu Alaha
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:53 pm    Předmět: brm brm brm Odpovědět s citátem

breaker napsal:
Zhodnime sa na tom ze niekto stvoril vesmir a preto existuje a potom to uz islo samo.Ale skade bol ten niekto?Nikdy neprideme na to co bolo prve a preto bude vzdy existovat nieco nad pozemske.Aj ked vedci pridu na to skade je to z coho vznikol vesmir,ale nebudu vediet co bolo pred tym takze nam zostane len Boh.A okrem Boha verim v Zranicu *a20*

Ale to přece nemusí být pravda ... jak víš že to byl "někdo" ??
Ronnald

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:53 pm    Předmět: na konec Odpovědět s citátem

poslední připomínka:
tyhle diskuse znám a občas se jich účastním a dopadá to vždycky stejně, nakonec se ukáže že mezi námi a námi (všichni jsme na tom stejně, nikdo líp nebo hůř, ať věří nebo nevěří) je ale taková propast ve vnímání a chápání toho, co je víra v Boha, že je nad moje síly to někomu přiblížit, to není jako se bavit o tom, která marmeláda ti chutná a která ne, mrzí mě to, protože bych to, co jsem si v sobě našel chtěl někomu předat tak, aby to vnímal a chápal jako já, ale to nejde, snad někdy potkáte někoho, kdo to umí vysvětlit a přiblížit, protože to určitě stojí za to
Wygh

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nox-tak tak... kde by to něco/někdo stvořitel byl? a co stvořilo jeho ? a co stvořilo prostor kolem něj ? a co je to za prostor-je to vesmír, jakou to má barvu ? černou,bílou ?
Takovýhle věci se dají řešit do nekonečna

Jesse Marunde

Naposledy upravil Wygh dne pá červenec 21, 2006 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm    Předmět: Re: brm brm brm Odpovědět s citátem

Nox.lbc napsal:
Slayter napsal:

Víš,bohužel,dokud se do toho nezačala srát ,,západní,, kultura,tak to fungovalo! A to,že to my,ovlivnění západní kulturou,to nechápem,je věc jiná.
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm    Předmět: Re: brm brm brm Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Nox.lbc napsal:
Slayter napsal:

rekl sem o tom slova? a zrovna vira v islamskych zemich je pekne zneuzita,jako maloco..nekoho zabijou a pak si reknou: to sme udelali ve jmenu Alaha

Dobře, byla to jako kontrareakce na tvůj "západní styl života" ... EVOLUCE nás stejně všechny dostane ... a když ne ta, tak Slunce určitě ... už abysme to měli za sebou ...
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:55 pm    Předmět: Re: na konec Odpovědět s citátem

Ronnald napsal:
poslední připomínka:
tyhle diskuse znám a občas se jich účastním a dopadá to vždycky stejně, nakonec se ukáže že mezi námi a námi (všichni jsme na tom stejně, nikdo líp nebo hůř, ať věří nebo nevěří) je ale taková propast ve vnímání a chápání toho, co je víra v Boha, že je nad moje síly to někomu přiblížit, to není jako se bavit o tom, která marmeláda ti chutná a která ne, mrzí mě to, protože bych to, co jsem si v sobě našel chtěl někomu předat tak, aby to vnímal a chápal jako já, ale to nejde, snad někdy potkáte někoho, kdo to umí vysvětlit a přiblížit, protože to určitě stojí za to

BINGO! Že já jsem neměl do možností u ankety dávat toho Boha ... zase za to může on ... kdyby v těch možnostech nebyl bůh, tak se tady akorát zasmějeme, že někdo věří ve StarGate ... ale takhle .. sakra ...

Naposledy upravil Nox.lbc dne pá červenec 21, 2006 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2006 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
tak tak... kde by to něco/někdo stvořitel byl? a co stvořilo jeho ? a co stvořilo prostor kolem něj ? a co je to za prostor-je to vesmír, jakou to má barvu ? černou,bílou ?
Takovýhle věci se dají řešit do nekonečna

Vesmír - teorie psychologického nekonečna....nekonečno nejde pochopit ani vysvětlit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nevěříte ? Věřte! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: