|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| V co nebo komu nejvíc věříte ?! |
| V Boha |
|
32% |
[ 31 ] |
| Derrenu Brownovi |
|
2% |
[ 2 ] |
| V telepatii |
|
2% |
[ 2 ] |
| V to, že Země je placatá |
|
1% |
[ 1 ] |
| V hypnózu |
|
4% |
[ 4 ] |
| V Hvězdnou Bránu |
|
11% |
[ 11 ] |
| V reinkarnaci (Budhismus) |
|
7% |
[ 7 ] |
| V Ronnieho Colemana |
|
18% |
[ 18 ] |
| Politikům |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nevěříte vlastním očím |
|
20% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 95 |
|
| Autor |
Zpráva |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:44 pm Předmět: Re: ještě dodatek |
|
|
Dobrá, už to nebudu opakovat .. každej jsme si řekli svůj názor ... tak už mě nequotujte ... znovu opakuji, nevěřím v Boha (ani jeho alternativy) a respektuji každého psychicky normálního člověka, který v něj věří ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:47 pm Předmět: Re: ještě dodatek |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Dobrá, už to nebudu opakovat .. každej jsme si řekli svůj názor ... tak už mě nequotujte ... znovu opakuji, nevěřím v Boha (ani jeho alternativy) a respektuji každého psychicky normálního člověka, který v něj věří ... |
a ja te klidne zaqótuju neco tady musi bejt..nekdo to nazyva bohem,nekdo prirodou,jiny nahodou,ale malokdo rekne ze tu NIC neni
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Slayter napsal: | | soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla? |
klesá |
BINGO
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:50 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| Slayter napsal: | | soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla? |
Připadá ti víra v islámských zemích jako to nejlepší řešení ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:51 pm Předmět: Re: ještě dodatek |
|
|
| Slayter napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Dobrá, už to nebudu opakovat .. každej jsme si řekli svůj názor ... tak už mě nequotujte ... znovu opakuji, nevěřím v Boha (ani jeho alternativy) a respektuji každého psychicky normálního člověka, který v něj věří ... |
a ja te klidne zaqótuju *a05* neco tady musi bejt..nekdo to nazyva bohem,nekdo prirodou,jiny nahodou,ale malokdo rekne ze tu NIC neni |
Náhoda a příroda u mě stále vítězí ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:52 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla? |
Připadá ti víra v islámských zemích jako to nejlepší řešení ... |
rekl sem o tom slova? a zrovna vira v islamskych zemich je pekne zneuzita,jako maloco..nekoho zabijou a pak si reknou: to sme udelali ve jmenu Alaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:53 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| breaker napsal: | | Zhodnime sa na tom ze niekto stvoril vesmir a preto existuje a potom to uz islo samo.Ale skade bol ten niekto?Nikdy neprideme na to co bolo prve a preto bude vzdy existovat nieco nad pozemske.Aj ked vedci pridu na to skade je to z coho vznikol vesmir,ale nebudu vediet co bolo pred tym takze nam zostane len Boh.A okrem Boha verim v Zranicu *a20* |
Ale to přece nemusí být pravda ... jak víš že to byl "někdo" ?? _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnald
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:53 pm Předmět: na konec |
|
|
poslední připomínka:
tyhle diskuse znám a občas se jich účastním a dopadá to vždycky stejně, nakonec se ukáže že mezi námi a námi (všichni jsme na tom stejně, nikdo líp nebo hůř, ať věří nebo nevěří) je ale taková propast ve vnímání a chápání toho, co je víra v Boha, že je nad moje síly to někomu přiblížit, to není jako se bavit o tom, která marmeláda ti chutná a která ne, mrzí mě to, protože bych to, co jsem si v sobě našel chtěl někomu předat tak, aby to vnímal a chápal jako já, ale to nejde, snad někdy potkáte někoho, kdo to umí vysvětlit a přiblížit, protože to určitě stojí za to
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nox-tak tak... kde by to něco/někdo stvořitel byl? a co stvořilo jeho ? a co stvořilo prostor kolem něj ? a co je to za prostor-je to vesmír, jakou to má barvu ? černou,bílou ?
Takovýhle věci se dají řešit do nekonečna _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
Naposledy upravil Wygh dne pá červenec 21, 2006 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla? |
Víš,bohužel,dokud se do toho nezačala srát ,,západní,, kultura,tak to fungovalo! A to,že to my,ovlivnění západní kulturou,to nechápem,je věc jiná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:54 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Slayter napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | soucasny tzv. zapadni styl zivota je zalozen na materialnich hodnotach a pripada ti,ze by se moralka lidstva zvedala? ze by uroven mezilidskych vztahu rostla? |
rekl sem o tom slova? a zrovna vira v islamskych zemich je pekne zneuzita,jako maloco..nekoho zabijou a pak si reknou: to sme udelali ve jmenu Alaha |
Dobře, byla to jako kontrareakce na tvůj "západní styl života" ... EVOLUCE nás stejně všechny dostane ... a když ne ta, tak Slunce určitě ... už abysme to měli za sebou ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:55 pm Předmět: Re: na konec |
|
|
| Ronnald napsal: | poslední připomínka:
tyhle diskuse znám a občas se jich účastním a dopadá to vždycky stejně, nakonec se ukáže že mezi námi a námi (všichni jsme na tom stejně, nikdo líp nebo hůř, ať věří nebo nevěří) je ale taková propast ve vnímání a chápání toho, co je víra v Boha, že je nad moje síly to někomu přiblížit, to není jako se bavit o tom, která marmeláda ti chutná a která ne, mrzí mě to, protože bych to, co jsem si v sobě našel chtěl někomu předat tak, aby to vnímal a chápal jako já, ale to nejde, snad někdy potkáte někoho, kdo to umí vysvětlit a přiblížit, protože to určitě stojí za to |
BINGO! Že já jsem neměl do možností u ankety dávat toho Boha ... zase za to může on ... kdyby v těch možnostech nebyl bůh, tak se tady akorát zasmějeme, že někdo věří ve StarGate ... ale takhle .. sakra ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
Naposledy upravil Nox.lbc dne pá červenec 21, 2006 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | tak tak... kde by to něco/někdo stvořitel byl? a co stvořilo jeho ? a co stvořilo prostor kolem něj ? a co je to za prostor-je to vesmír, jakou to má barvu ? černou,bílou ?
Takovýhle věci se dají řešit do nekonečna |
Vesmír - teorie psychologického nekonečna....nekonečno nejde pochopit ani vysvětlit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|