|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tradewind

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | A predtim jsi dal 15x180 polodrepy jo? jasne.. |
To je snad jasny, ze zivotni osobaky nemuze delat na pozadani kazdy tyden ...
R9: Video nepostuj, za to jak ti tady nadavaji, si ho nezaslouzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mahamotti

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | Draper napsal: | Tak lehce se z toho nedostanes, neboj. Budes to zkouset tak dlouho, ze si treba pul roku nesednes na hajzl jakou budes mit v prdeli svalovicu ale tech tvych 15 drepu nam ukazes.
A neboooo se priznej, zes kecal, coz si tu stejne mysli 99% osazenstva. Mozna si 15x neco udelal, ale jak pise SCHWACA 15 vydechu a nadechu pod 180kg cinkou, to ti aji verim.... |
ne opravdu před měsícem jsem to dal na těch 90 stupnů
už tu vypadam jako debil |
hoď sem video, pokud tam hodíš to trápení se 180 kily, ať už to bude jákékoliv, tak si aspoň zachováš tvář. Myslím, že i na to abys to sem hodil to chce dost odvahy. _________________ Wortos: "Co mi tady nadavaš blbečku!!Ta knižka co mam je z roku 1998 a to ještě Carnitine neznaly a nebo to tam prostě nedaly.Moc si tady nevyskakuj ,nikomu jsi jeste ani neporadil a už tu skačeš jak šváb na nitce!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Viky
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 7:56 pm Předmět: |
|
|
jesi v 17letech dal 9*180 tak pro mne to je stejne borec... tesim se na to video...
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
rači poradte ještě nejaký spusob at to můžu poslat přes ten mail to nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | rači poradte ještě nejaký spusob at to můžu poslat přes ten mail to nechce |
Hele, a v kterým městě cvičíš? Přijel bych se mrknout. Dáme spolu nohy, natrhneš mi prdel a pojedu dom.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
r9: http://www.rapidshare.com/
tam se jen regnes a vlozis to video..az se nacte oni ti na mejl poslou adresu odkud to de stahnout a ty nam ji sem postnes.. easy
*sry nejak sem to omylem prepsal
Naposledy upravil m4l dne ne červenec 23, 2006 8:02 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | rači poradte ještě nejaký spusob at to můžu poslat přes ten mail to nechce |
http://rapidshare.de/
tohle zvladnes, zvladnuj jsem to i ja, vlozis, zmacknes tlacitko upload a pak sem zkopirujes adresu kterou to vyhodi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
Celej den na nic jinyho nemyslim tak honeeeeeeeeeeeem _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | R9 napsal: | | rači poradte ještě nejaký spusob at to můžu poslat přes ten mail to nechce |
http://rapidshare.de/
tohle zvladnes, zvladnuj jsem to i ja, vlozis, zmacknes tlacitko upload a pak sem zkopirujes adresu kterou to vyhodi |
jo to asi jde jenom to tam najíždí a piše to 90 minut remaining!!! což je moc dlouho!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|
Postni to třeba na youtube :) nebo ten rapid je rychlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
tak to posli niekom na mail nech aspon...............mozes mne a ja to dam na youtube
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | jo to asi jde jenom to tam najíždí a piše to 90 minut remaining!!! což je moc dlouho!!!!! | moc dlouho? uz musis do postele nebo co? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|