|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
Konec, pan R9 je pizda, s těma 180 asi něco udělal, netroufám si však už odhadnout co. Po výmluvách, že je přes komply kripl, mě napadlo, že nejen přes komply, ale celkově. To by sedělo. Na mail to poslat nešlo (stále to načítalo přílohy  ), na ICQ si milý pán chtěl vytvořit nový profil, a po požádání, aby to tedy udělal, mi řek, že to neumí. Že to umí brácha. Brácha je ale bohužel teď u našich slovenských bratou. Po napsaní v PM prvního vylgárního slova při odcházející trpělivosti se R9 odpojil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
pekny, mel jsem si na jare vyfotit tech 360kg se kterejma jsem 3 opakovani na dotahy... ale zase ja mam jistotu ze to dam kdykoliv znova takze me to tolik netrapi :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
dělam to přes ten RapidShare tak trochu strpení !!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | dělam to přes ten RapidShare tak trochu strpení !!!!!!!!!! |
neboj, myslim ze i ti co musi rano brzo do prace tu v pohode vydrzi :))) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:29 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | Konec, pan R9 je pizda, s těma 180 asi něco udělal, netroufám si však už odhadnout co. Po výmluvách, že je přes komply kripl, mě napadlo, že nejen přes komply, ale celkově. To by sedělo. Na mail to poslat nešlo (stále to načítalo přílohy ), na ICQ si milý pán chtěl vytvořit nový profil, a po požádání, aby to tedy udělal, mi řek, že to neumí. Že to umí brácha. Brácha je ale bohužel teď u našich slovenských bratou. Po napsaní v PM prvního vylgárního slova při odcházející trpělivosti se R9 odpojil. |
uklidni se jo!!!!!!!! a co mam dělat že to takhle vzniklo to že si založim na ICQ mail jsem nepsal psal jsem jenom že ho neumím založit
tak tu nepiš co jsme si psali v pm!!!
a už vubec tady nepiš že jsem pizda!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | kouba.pwl napsal: | Konec, pan R9 je pizda, s těma 180 asi něco udělal, netroufám si však už odhadnout co. Po výmluvách, že je přes komply kripl, mě napadlo, že nejen přes komply, ale celkově. To by sedělo. Na mail to poslat nešlo (stále to načítalo přílohy ), na ICQ si milý pán chtěl vytvořit nový profil, a po požádání, aby to tedy udělal, mi řek, že to neumí. Že to umí brácha. Brácha je ale bohužel teď u našich slovenských bratou. Po napsaní v PM prvního vylgárního slova při odcházející trpělivosti se R9 odpojil. |
uklidni se jo!!!!!!!! a co mam dělat že to takhle vzniklo to že si založim na ICQ mail jsem nepsal psal jsem jenom že ho neumím založit
tak tu nepiš co jsme si psali v pm!!!
a už vubec tady nepiš že jsem pizda!!!!! |
Postovat, nežvanit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
R9, nemám zájem tě poškodit, ty sám to umíš nejlépe.
| citace z PM napsal: |
nevím natom icq má profil brácha!!!
jak se tam mužu taky zaregistrovat na to ICQ |
Nauč se psát věty bez překlepů, pokud hodláš tvrdit něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZaprTEKK

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nech ho prosim bejt, chci videt to video. _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
na RapidShare jsou hotové teprv 4% tak to bude asi až ráno!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | na RapidShare jsou hotové teprv 4% tak to bude asi až ráno!!!! |
to video se předpokládám na DVD nevejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:54 pm Předmět: |
|
|
grrrr..nechceš mi to poslat rychle mejlem? já to tam hodím za minutku..
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:54 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | | na RapidShare jsou hotové teprv 4% tak to bude asi až ráno!!!! |
to video se předpokládám na DVD nevejde... | ¨
tak ja nevím proč tak dlouho,to video má necelích 30 sek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|