|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | A co ten společnej trénink? |
klidně si ho můžem dát!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
| janikjan napsal: | | Mna inac zaraza to, ze jak reaguje R9 na nas, ved do prdele co si od nas cakal, ked nam tu taketo dristy pises? Ved si uplne seres do huby. |
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | no to bys pak viděl že umím cvičit, to co jsem tu předvedl to už má jako znamenat že neumím cvičit nebo co????
bože že jsem to video tu dával !!!!
jo a jsem z ostravska!! |
spravne, bylo by dobry se z toho poucit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
bacha r9 aby si si nerozbil ego ked pojdes cez dvere ake je velke.
najdi si nejaky liftersky klub a priprav sa na oblast ak nam chces nieco dokazat.
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
|
| nahoru |
|
 |
zarkáví
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 3:37 am Předmět: |
|
|
Sice taky nemam drep jak z citanky ,ale uz jen pri pohledu na to video me bolely kolena
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: út červenec 25, 2006 5:17 am Předmět: |
|
|
Kdybych v posilce predvedl drep jak ho prezentujes na tom videu, tak by me treneri u nas v posilce vynadali, ze kazim jeji dobre jmeno tak otresnou technikou, a že kdyby nekdo sel okolo a zdalky to vydel tak utece.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 10:04 am Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | jacob s. napsal: | | A co ten společnej trénink? |
klidně si ho můžem dát!!!! |
Ostravu mám tak daleko že mi ta cesta za to, abych si z tebe udělal prdel nestojí..
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 10:05 am Předmět: |
|
|
neviem co sa tu este riesi, typek predviedol svoje drepy a podla toho si mozte odvodit techniku dalsich cvikov,
milujem tieto zabomysie vojny _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
drepar
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|
| drepar napsal: | Tak já udělám těch 15 opakování se 180kg za něho. |
Mno tak nepochybujem, že ty je dáš jak malinu:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 10:54 am Předmět: |
|
|
Ja sem strasna kupa sracek... tlustej a slabej :/
dneska sem si dal svoji novou maximalku na bench - 1x 110kg ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 11:44 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja sem strasna kupa sracek... tlustej a slabej :/
dneska sem si dal svoji novou maximalku na bench - 1x 110kg ... | To máš bejt rád ne? Já se dicky z maximálky raduju. A že daji vostatní víc a nebo vypadaji líp na to musí člověk srát jinak by se zbláznil .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 12:12 pm Předmět: |
|
|
jo vsak sem rad, ale furt je to nic moc a chcu vic a vic :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
michaal
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 5:27 pm Předmět: |
|
|
To ja jsem na tom dost bidne. Na bench 60kg 6krat drep 70kg 5krat. Pak jsem zacal cvicit mrvolu a hned na podruhy me zaboleli zada a uz 3 mesice nemuzu cvicit a to jsem si tam dal jenom 65kg.  ale ja vas casem vsechny dozenu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|