|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 12:29 pm Předmět: |
|
|
Trapnej avatar ...
Dneska drepy, ale opravdovy drepy... 3*3 se 120kg .. pred dvema tydnama jenom 3*5 se 100kg, po mensi pauze... do konce prazdnin to vykopu aspon na 130 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Wygh napsal: | Tak sem přihodim... dneska jsem si udělal radost moje poslední maximum v MT bylo 135-testoval jsem to někdy vna jaře ,no a dneska jsem zatáhl 150 |
Ty nejsi ten na obrázku pod nickem:-) ? |
ne bohužel,ale snažím se
asi si kvuli tobě změnim awatar ve stylu kouba.pwl http://gta.sandreas.free.fr/san%20andreas%204.jpg |
ne ne ne, tu čubu tam můžu mít jen já
BTW dnes dřepy 15x135, jedu HST, proto tolik opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
Kouba jsi zkurvená mašina, nejvíc jsem dal tuším 15x140 a byl jsem hotovej na ultimum.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 4:19 pm Předmět: |
|
|
Nechci říkat že tam byla rezerva:-), ale snad tě potěší, že jsem benčový kripl...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 4:29 pm Předmět: |
|
|
kouba ty jsi desny zvire, jeste mi rekni ze jsi to jel uplne bez niceho- bez pasku a bandazi a budu mit asi trauma nadozivoti... nejvic jsem dal snad 15x155 nebo 160 ale s paskem a bandazema a uz jsem videl vsechny svaty potom...
jenom lituju vsechny tvoje pribuzny pac si dovedu predstavit ze jim po takovym vypeti vsechno sezeres _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
samozřejmě bez bandáží (nemůžu bandážovat, páč mám toho křečáka) a s páskem-nepáskem, takovým tím kult. shitem:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 31, 2006 6:16 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | samozřejmě bez bandáží (nemůžu bandážovat, páč mám toho křečáka) a s páskem-nepáskem, takovým tím kult. shitem:-) | Seš nechutně silnej. Fuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
Sakra, mám možnost si tahy honit ego, využiji toho tedy
Dřep 15x150, pouze pásek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | Sakra, mám možnost si tahy honit ego, využiji toho tedy
Dřep 15x150, pouze pásek. |
ty vole ty si kanec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
tak to mam co dohanet
ja drep max. 12*140 a 10*150 s páskem tim na suchej zip :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
Klid, seš asi o 30 kg lehčí, 9 let starší a 10 cm menší, když se ty čísla dají do kupy, vychází to podobně:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Klid, seš asi o 30 kg lehčí, 9 let starší a 10 cm menší, když se ty čísla dají do kupy, vychází to podobně:-) |
kua co ty si za mladý hovádko ?! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|