|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ty toho máš co říkat, ty nadějo:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
Vždyť mě znáš, víš jak to myslím. Díky:-). Ostatní osobáčky nemám, jsem mooooc slabej, jediný co mi de, sou ty dřepy. Ale na nejbližší soutěž (nejspíš až příští rok) zkusím něco natrénovat (pokud to ta posraná žíla dovolí) a něco by snad padnout mohlo. Co plánuji, je napsáno jinde;-). Teď je to však daleko. Navíc silově budu cvičit až nevím kdy.
BTW konaj se v zimě nějaký pohárovky v benči?
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 10:15 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Míma napsal: | me kdyz bylo 15, tak jsem drepnul na multipressu (u nas stojan neni) 140 bez niceho... ale pak me nejak srala hyper prdel a az moc velky nohy vzhledem ke zbytku |
Tak tímhle trpím taky.. jo.. těžký jest úděl dřepařů....
Kubíku.. v zimě bude poslední kolo v Boru a taky hard core pohár.. když se tím prohrábnem najdem toho více... ráda Tě někde uvidím...
A slabej nejsi.. říkej si ráno po probuzení že si velký a silný.. amen...
Jinak taky se pochlubím... předevčírem benčík 110... ještě tak 30kg a budu spokojená... |
V zimě se stopro potkáme na pohárovce a pěkně tě vydrtím jo a že prej 30 kg, no to pak bude jak já , to abych ti apsoň o dalších 50 utekl . K výkonu gratuluju, ale to už ti vlastně říkal Kombourek, no a mimochodem, uvidime se zítra, popř. v sobotu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 10:22 pm Předmět: |
|
|
Do Boru? Já měl za to že je to v Kamenickým Šenově:-) Přijedu, ale jen jako divák, wilks není prozatím můj kamarád...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 5:30 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Klid, seš asi o 30 kg lehčí, 9 let starší a 10 cm menší, když se ty čísla dají do kupy, vychází to podobně:-) |
kubíku a jsou ty dřepy opravdu hluboké...? | ...jsou....včera jsem ho viděl a vypadalo to dost dobře...a má chlapec dost silný paže, na mlaďocha...on je vlastně silnej celej
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 8:13 am Předmět: |
|
|
Bench 180
Mrtvola 255
Dřep 170 :- (
bicepsový zdvih z EZ - 3x100 kg s mirným pohupem ale třeba 110 s brutálním cheatingem
tlaky před hlavou 7x101
přítahy v předklonu s T držákem 6x160
váha 102
věk 21.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
můj dnešní osobák...2x big Mac menu...v supersérii...tj. bez pauz za sebou...26 let
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|