|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:48 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | tak namakani dobytcy,chcete si vydelat na protein
new haven:Chela 1za 1.5,Acasuso 1 za 1.5,Baghdatis 1 za 1.22,J.Niemninen 1 za 1.45,massu 1 za 1.4,mallise 1 za 1.25,soderling 1 za 1.45 erlich/aram 1 za 1.3,
italie-manerbio-vinciguerra 1 za 1.1.37
mlb (bejzbol) toronto 1 za 1.6 Ny yanakess 1za 1.7, ale je to bejzbol neco jako nhl takova loterie clovek nikdy nevi ale toronto by melo na 90%
No a fotbal uz se mi psat nechce |
Mno, tak to sou zajimave tipy, davas to vsecicko na jeden tiket?
Sakra...proti nasemu Vikovi...no snad nebude mit kliku i podruhy
A ta ctyrhra...doufejme, ze vyjde
Tak mne napada...ta ctyrhra, co se vcera posrala...tus na tom tiketu nemel To si sel dat znovu, nebo sis ji rozmyslel ?
Ty jo...bejzbol, do toho vubec nevidim...ani za mák!
No a na fotbaly seru...jaxe tu psalo, sou to druhý kola...navíc někerý týmy nepotřebujou vyhrát...krom toho sem se začetl do několika webů a sem z toho celkem CONFUSED
Jako ze uz verim tomu, ze Salzburg neprohraje ve Valencii atd. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:49 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Hej na italskou ligu mi nesahejte ,to je to nej.co muze byt,loni my vysla vzdycky,skoda meho oblibeneho juve ze sel do b,a moji fiorentinky ze dostala -17 bodu.Jo a ktomu AC ja vam rika ze je to na 100%ten postup. |
Tak ale zase si vem, ze Juve bude chtit bejt v Serii B co nejkratsi dobu, takze se na nej bude "dobre" sazet...no a takova Fiorentina se bude muset o to vic snazit, aby body neztracela _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:55 am Předmět: |
|
|
kvarkokapo:ja sem tam mel thoh hanley/ullyet,ale na jinem tikete a jak prohrali smzulne ten tiebraik a ja 5600  tak sem sel podat jestedalsi tiket (celkem 4  )
Ne na jeden tiket to davat nebudu rozdelim si ty tenisy na dva tikety kazdy tak asi po 300 uvïdim,tio mne napadne az v chanci jak to rozdelim.
Jo a s fotbalu ti muzu doporucit totenham 1,a postup valncie je na to 1.55,pochybuju ze by doma valencia remiztovala ty fotbalky si dam jeste s neakym ti pohraem co se neska hraje,carling cup,francouzky pohar,a skotsky ale ty fotbaly spise za min
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 12:01 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | kvarkokapo:ja sem tam mel thoh hanley/ullyet,ale na jinem tikete a jak prohrali smzulne ten tiebraik a ja 5600 tak sem sel podat jestedalsi tiket (celkem 4 )
Ne na jeden tiket to davat nebudu rozdelim si ty tenisy na dva tikety kazdy tak asi po 300 uvïdim,tio mne napadne az v chanci jak to rozdelim.
Jo a s fotbalu ti muzu doporucit totenham 1,a postup valncie je na to 1.55,pochybuju ze by doma valencia remiztovala ty fotbalky si dam jeste s neakym ti pohraem co se neska hraje,carling cup,francouzky pohar,a skotsky ale ty fotbaly spise za min |
Aha, tak to celkem nasere, kvuli jedny zkraceny hre prijit vo takovy love
Koukam, ze mas 300 peněz jako oblibenou sumu
No co sem koukal, tak tech 7 tenisu, cos napsal v New Havenu...bez ty ctyrhry a bez ty Italie, ktera zacina uz za minutu (Vinciguera)...tak to dava kurz 9,75...
Hm, akorat, ze na ten Tottenham je dost malej kurz zase
Nejlepsi bude davat na postupy tu LM... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
agnez: to davas porad jenom favority? divas se na jejich aktualni formu, jak se jim na tom a tom povrchu dari a tak podobne?
muzes kdyztak ty tipy okopirovat z Tipsportu a hodit to semka?
Myslim napr. takhle:
347 NH/BAGHDATIS-BERRER 22. 8. 18:45 ---- 1.21 3.50
je to mnohem prehlednejsi.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|
BLAckdragon:jo sleduju jejich formu,a neni to tak ze davam na favority,proste davam na ty hrace kteri sou lepsi,kteri maji formu,parkrat taky sazim proti favoritum,ale to musis mit vytypovane kdo na koho umi .Jo vsazim u chance,vim ze bych to mohl psat prehledneji ale neche se mi  Tak dnesni tikety"http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 dalsi za 300 http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164613&kod=13%3A16%3A23 a jeste jeden jen takhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164626&kod=13%3A16%3A34 a jak nevyjde ani jeden.........No ale mozne to je,hlavne sem zraiskoval u Mirnyiho ,protoze calleri je dobrej ale na antuce takze nevim co od neho mam cekat na tvrdem,doufam ze nic  a potom jeste D.Ferrer to je moje eso ale Mardy Fish co proti nemu hraje taky neni zadny srac.Jo a jeste k tem favoritum jak se ptal blackdragon,tak treba tedka sme vsazel na dam/peas a na ne byl vzdy kurz tak 2,5 tak sem to radne nalozil a vyslo,ale jak rikam musis to citit kdo na koho by mohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:29 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | NEne jedinej nejsi,ja se venuji hlavne tenisu ,patek a nedele sem na tom vyhral 8000,jenom se mi tu nechtelo nic psat no.TAk jo,neska s tensiu v NEW Havnu:Myrniy,Fish,Benneteau,hanley/ullyett
a zeny:s.peer,Yan/zheng |
jo jo, kdybych o víkendu neškudlil a vsadil to za litránek, taky by byla desítka, výborně šli tenisy v sobotu, a před tím ve čtvrtek (to jsem zrovna nesázel) btw, podle tipů už vidím že jsi nevyhrál, tohle je poslední turnaj před u.s. takže se mi do něj moc nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | BLAckdragon:jo sleduju jejich formu,a neni to tak ze davam na favority,proste davam na ty hrace kteri sou lepsi,kteri maji formu,parkrat taky sazim proti favoritum,ale to musis mit vytypovane kdo na koho umi .Jo vsazim u chance,vim ze bych to mohl psat prehledneji ale neche se mi Tak dnesni tikety"http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 dalsi za 300 http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164613&kod=13%3A16%3A23 a jeste jeden jen takhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164626&kod=13%3A16%3A34 a jak nevyjde ani jeden.........No ale mozne to je,hlavne sem zraiskoval u Mirnyiho ,protoze calleri je dobrej ale na antuce takze nevim co od neho mam cekat na tvrdem,doufam ze nic a potom jeste D.Ferrer to je moje eso ale Mardy Fish co proti nemu hraje taky neni zadny srac.Jo a jeste k tem favoritum jak se ptal blackdragon,tak treba tedka sme vsazel na dam/peas a na ne byl vzdy kurz tak 2,5 tak sem to radne nalozil a vyslo,ale jak rikam musis to citit kdo na koho by mohl. |
No hlavně úplně nejlepší je když dávaj tenis v televizi jako teď , to se koukneš na pár zápasů a vidíš kdo jak hraje.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
The lord:ale v yhral se podivej dal sem vyse vyherni tiket,ja mel hanley/ullyet na jinem tiketu byla to 1 chyba,tak proc bych nevyhral da se sazte i na chyby,a stejne prohrali az v tiebraiku 11:13 skoda mohli vyjit vsechy tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:38 pm Předmět: |
|
|
Mno ono ten tip staci zkopirovat.. klidne muzete obirat Chanci, ja mam nejbliz Tipsport, takze je to jasna volba ...
Ja teda tenis moc nevsazim..kdyz uz tak se drzim jednim pravidlem, nevsazet proti Cechum :)...
ale jinak preju hodne stesti na ten tenis, tech zapasu tam mas pozehnane ..
dneska se rozmyslim nad temahle zapasama:
952 CC/CARDIFF-BARNET 22. 8. 20:45 ---- 1.35 1.06 4.20 2.70 7.50
2972 VALENCIA-SALZBURG 22. 8. 22:00 ---- 1.35 1.06 4.30 2.70 7.50
2976 CZ BELEHRAD-AC MILAN 22. 8. 21:00 ---- 3.90 1.80 3.30 1.17 1.80
2978 BENFICA-AUSTRIA 22. 8. 21:15 ---- 1.40 1.10 4.30 2.50 6.00
514 WATFORD-WEST HAM 22. 8. 20:45 ---- 2.70 1.35 2.70 1.35 2.70 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:45 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | The lord:ale v yhral se podivej dal sem vyse vyherni tiket,ja mel hanley/ullyet na jinem tiketu byla to 1 chyba,tak proc bych nevyhral da se sazte i na chyby,a stejne prohrali az v tiebraiku 11:13 skoda mohli vyjit vsechy tipy |
já to bral jenom podle tvý zprávy, nekoukal jsem jestli jsi měl něco jinýho (nechce se mi moc číst několik stránek zpět), jestli ji zabral tak jenom dobře.
Mý tipy na dnešek, jak jsem říkal ten New haven se mi moc nelíbí, takže do toho nebudu dávat prachy, to si radši ten týden počkám.
Acasuso - Mahut 1
Davyděnko - Clement 2
Hantuchová - Groenefeld 1
Kuznetsova - Golovin 1
kurz 6,6
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
No ty fobaly ti schvaluju taky tam nektere mam,proti cehum takym oc nesazim ale neaky vik no .........mallise si myslim ho lechce smete
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska LM na postup:
Valencia
Liberec
Ajax
Doneck
Steaua
A z prdele tenis:
Kuznetsova
Henin
Davenport
Myskina
Pesk/Schiav
a k tomu jeste Tottenham
Taxem zvědavej... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mno ono ten tip staci zkopirovat.. klidne muzete obirat Chanci, ja mam nejbliz Tipsport, takze je to jasna volba ...
Ja teda tenis moc nevsazim..kdyz uz tak se drzim jednim pravidlem, nevsazet proti Cechum :)...
ale jinak preju hodne stesti na ten tenis, tech zapasu tam mas pozehnane ..
dneska se rozmyslim nad temahle zapasama:
952 CC/CARDIFF-BARNET 22. 8. 20:45 ---- 1.35 1.06 4.20 2.70 7.50
2972 VALENCIA-SALZBURG 22. 8. 22:00 ---- 1.35 1.06 4.30 2.70 7.50
2976 CZ BELEHRAD-AC MILAN 22. 8. 21:00 ---- 3.90 1.80 3.30 1.17 1.80
2978 BENFICA-AUSTRIA 22. 8. 21:15 ---- 1.40 1.10 4.30 2.50 6.00
514 WATFORD-WEST HAM 22. 8. 20:45 ---- 2.70 1.35 2.70 1.35 2.70 |
Mno, tak zatim CHANCE dost krute obira mne
Ale mam to tam 10 minut pesky, takze jinam se hnat nebudu
Ten Watford - West Ham...to das co? Vypada to remizove Taky sem na to koukal...ale pri mym stesti sem se na to raci vykaslal _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|