|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dodekahedron
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodekahedron
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 11:05 pm Předmět: |
|
|
No nevím proč ten smajlík tam...
Šla jsem jeno dva pokusy - 105 a 110. Oba lehké... musela jsem sundavat, neb mi zmodrala ruka (opět)
Bez trika se blížím k devadesáti...  nevím.. maxka se bez trika obvykle nezkouší....[/quote]
Bez trika je to lepsi. To byl hned lift vic oblibenej
Jinak pekny vykony. _________________ kdyz vidim ty kulturisty jak jedi denne traba 10 kurat, ze to pak nejsou jejich svaly, ale svaly tech kurat, ktere na sobe nosi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 11:14 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem tedka teprv pochopil ze kulisek je holka, sem si rikal komu ten srac cpe takovy slaby vykony  . Ne je to moc dobry ty vykony kdyz ted vim jak se veci maji  . Moje mlada vytlacila na sikme lavicce 85kg pri vaze 57kg, a vubec neliftuje, posilovnu jen obcas a spis trenuje kickbox se mnou a dela jiny sporty. Tak myslim ze slusnej vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st srpen 09, 2006 10:50 am Předmět: |
|
|
Hello nieje to sice moc, ale cem sa tez pochvalit.zatial cvicim natural, bez suplementov a inych veci, iba kvalitna strava  . moje maxima:
Leg-press ->157KG
mrtvola ->130KG
Cvicim iba vyse mesiaca, moja vaha 85KG. _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st srpen 09, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
fuuha, cvicis vyse mesiaca a uz mas 66 prispevkov ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 11:59 am Předmět: |
|
|
dneska sem si udělal nový maximum na benchi  je to málo,ale mam z toho radost 115kg, při váze 90kg  .. 16 years _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
Nove maximum na MT 5*140kg,dal by som aj sieste,ale neudrzal som cinku (pouzivam nadhmat a teraz som siel este bezpalcovy  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:51 pm Předmět: |
|
|
ahoj, zrovna dneska jsem se zlepšil v bench pressu a před třemi dny na MT
Bench press-114kg
MT-170kg)
dřep- 150kg
nad hlavu (nadhoz)- 84kg
moje váha-74kg
věk- 18 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Hello nieje to sice moc, ale cem sa tez pochvalit.zatial cvicim natural, bez suplementov a inych veci, iba kvalitna strava . moje maxima:
Leg-press ->157KG
mrtvola ->130KG
Cvicim iba vyse mesiaca, moja vaha 85KG. |
...ty blboune...přečti si po sobě třeba toto!!!....bench 1x 80kg mozno slabota ale ked pred rokom a pol som dal bench 1x 28kg tak si myslim ze to neje take hrozne :)
NIc ma do teho,ale celkom dobre! ....aspoň si po sobě čti když už něco musíš lhát!...dej si tu práci...nebo třeba nelži...je to snazší...nemusíš si toho pak tolik pamatovat
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
Upgrade.. bench 115kg... konecne zvednu vic nez vazim  v patek si prubnu 120.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:55 pm Předmět: |
|
|
Ja si minule taky udelal nechtene osobak na bench. Omylem jsem si misto 150 nalozil 170 a udelal s tim 3 opacka. Zdalo se mi to nejaky tezky, ale zvladl jsem to. Navic jsem byl tesne po serii pekne nasranej, protoze se mi tech "150" zdalo tezkejch, ale kdyz mi to pak rekli kolik tam bylo, tak jsem byl zase rad.
:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|