|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dome-V

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
to "R@ven"
Nehrajem sa na nic. Predtym co som cvicil, to neviem ci by som mohol nazvat cvicenim, bo som to kombinoval s fucikom. Ale to mas jedno . Teraz cvicim asi mesiac a pol +/-. Pre mna sa smej, ale poviem jednu vec a to ze som to zacal brat vazne a mozno sa niekomu zda ze obcas sa spitam pi**vinu  . Ale sa riadim tym ze -ked nevieš sa spitaš aby clovek nespravil este vacsiu blbost.
Sam uznaj , ze kazdy z nas nejako zacinal
mrtvola: 140KG
legpress: 157KG teraz! _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
R@ven

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | to "R@ven"
Ale sa riadim tym ze -ked nevieš sa spitaš aby clovek nespravil este vacsiu blbost.
|
Ridim se tim samym jen mam ekvivaletni vetu v cestine:Kdo se nepta nic se nedozvi!!!!
Pochopil si to zle,ja se nesmeju ze bys mel spatny vykon beno tak jen mi to pripomelo opena..atd,
smat se nema cenu kdyz nedam to co ty byl bych machirek a namyslenec.
takze--
|
|
| nahoru |
|
 |
Kulsud
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Ja si minule taky udelal nechtene osobak na bench. Omylem jsem si misto 150 nalozil 170 a udelal s tim 3 opacka. Zdalo se mi to nejaky tezky, ale zvladl jsem to. Navic jsem byl tesne po serii pekne nasranej, protoze se mi tech "150" zdalo tezkejch, ale kdyz mi to pak rekli kolik tam bylo, tak jsem byl zase rad.
:-) |
To je ovšem velikej krasavec. 170 trojčička, to není málo. Taky se mi to jednou stalo, ne sice o 20 kg, ale pouze 5 kg. Když si to ale naložíš sám z vlastní blbosti, tak nad tím mávneš rukou. Horší je, když ti to tam jen tak pro legraci naloží sparing, to je pak o zabití.
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 5:39 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu  a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg |
na ten věk moc pěkné
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Ja si minule taky udelal nechtene osobak na bench. Omylem jsem si misto 150 nalozil 170 a udelal s tim 3 opacka. Zdalo se mi to nejaky tezky, ale zvladl jsem to. Navic jsem byl tesne po serii pekne nasranej, protoze se mi tech "150" zdalo tezkejch, ale kdyz mi to pak rekli kolik tam bylo, tak jsem byl zase rad.
:-) | Tohle je takovej můj "dětskej sen" furt čekám kdy si naložim třeba 140 pro 3 opakování a dám to samý se 160ti...Ale for je v tom že u drtivý většiny cviků by mě třeba 5kilo zabilo, ale furt čekám kdy si takhle udělám radost .o)Když já to přepočítávám dicky tak 10x Jinak pěknej výkon no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg | Vy dnešní mladý ste nějaký silný. První Kouba se svejma incredible výkonama a ty tvoje taky nejsou vůbec, ale vůbec špatný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Dzilek napsal: | mam supr osobak celych 65KG vic sem neskousel |
možná by stálo za zmínku v čem |
je sry v benchy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|