|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ajeje,186 cm,cizopasnik si zalozil novej nick a ted se chlubi cislama :-D |
voe mi uz daaavno neni 17 :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 11:51 pm Předmět: |
|
|
jen tak pro kontrolu,jakou barvu ma Tvoje obcanka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 12:12 am Předmět: |
|
|
Shoda výšky s Cizopasníkem je čistě náhodná _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 1:42 am Předmět: |
|
|
Predevcirem sem si udelal radost na drepu 10x180 a byly to pravdu drepy a ne drepy ala R9
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:16 am Předmět: |
|
|
| Batuska napsal: | | Predevcirem sem si udelal radost na drepu 10x180 a byly to pravdu drepy a ne drepy ala R9 |
Ufff no dobrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
mně se nejvíc líbí progres V - Dome...ze 157 kg na legpressu na 160 kg....to muselo stát děsně úsilí...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:46 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | mně se nejvíc líbí progres V - Dome...ze 157 kg na legpressu na 160 kg....to muselo stát děsně úsilí... | Mě spíš dostává že si tam vůbec někdy naložil 157 a nezaokrouhlil to.o) ale třeba nemyslel legpress..o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:05 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | ale třeba nemyslel legpress..o) |
myslím že jo, že myslel:-) rozhodně na legpress dám o trošku víc než na dřepy, prostě to je divná mašina.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:25 am Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | ale třeba nemyslel legpress..o) |
myslím že jo, že myslel:-) rozhodně na legpress dám o trošku víc než na dřepy, prostě to je divná mašina. | No to asi každej už jenom kvuli tomu že legpress se nejezdí moc hluboko a je to stroj .o) ale znáš to, někdo napíše dřepy jsou to půl dřepy, někdo napíše dřep a myslí legpress .o) Spíš mi přišlo strašně divný si na stroj kde třeba u nás
Pozor praktický příklad .o)
jeden můj kamarád dřepne asi cirka 5x50, mno na legpressu mu nedělá problémy dát párkrát kolem 200...Prostě stroj. Prostě mi příde šílený si na legpress naložit 157 a né rovnou 160 ale proč ne no .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:27 am Předmět: |
|
|
nexcel sa precenit tak dal 157 a nie 160, alebo mozno sa chcel potesit ze kazdy den ide hore :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 11:00 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | kouba.pwl napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | ale třeba nemyslel legpress..o) |
myslím že jo, že myslel:-) rozhodně na legpress dám o trošku víc než na dřepy, prostě to je divná mašina. | No to asi každej už jenom kvuli tomu že legpress se nejezdí moc hluboko a je to stroj .o) ale znáš to, někdo napíše dřepy jsou to půl dřepy, někdo napíše dřep a myslí legpress .o) Spíš mi přišlo strašně divný si na stroj kde třeba u nás
Pozor praktický příklad .o)
jeden můj kamarád dřepne asi cirka 5x50, mno na legpressu mu nedělá problémy dát párkrát kolem 200...Prostě stroj. Prostě mi příde šílený si na legpress naložit 157 a né rovnou 160 ale proč ne no .o) |
na tom nemusi bejt zas tak nic divnyho.... jestli napr nema stabilizatory, tak mu drep fakt moc jit nemusi... a u leggpressu nejsou potreba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 12:34 pm Předmět: |
|
|
ale tak jde o to kolik ten leg-press má stupňů  45° nebo třeba 60° a to je podstatnej rozdíl _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | ale tak jde o to kolik ten leg-press má stupňů 45° nebo třeba 60° a to je podstatnej rozdíl |
Jo, na vodorovnej bys tu tuničku dal:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola cca 200
Bench cca 115
Drep 140
Za tyzden mam 17:) (Vdaka greatovi  ) _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|