Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
kulíšek napsal:
Kubíku...
Jak ty to máš tedka s těma dřepama, co? Už jedeš trochu intenzitku? napiš actual PR...
Btw.. chystáš se na ligu?

Ahooooj Kulíšku , včera mi paní doktorka spolkečně se sestřičkou udělala radost, sice to nemám moc zatěžovat, ale ten cucek co mám v noze se nijak nezvětšuje, tudíž můžu dřepíkovat na plný kule... Co z toho bude, se uvidí na družstvech (ano, jedu), do konce týdne budou RAW maximálky, nyní poslední dřepy z minulého týdne 5x210 s bílými bandážemi, což rozhodně nebylo maximum které bych ze sebe mohl vydat:-). Čelní dřepy předevčírem 3x170. Kua, tá třístovka musí do konce roku padnout... Jinak samozřejmě držím palce na svět

Díky moc... palce potřebuju.. každý dobrý...:)))

Ty Kubo !!! Doufám, že příští rok už pojedeš s náma... ten dřep je brutální !!! Prostě super !!!! Uvidíme se na lize... moc se těším...
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
kouba.pwl napsal:
kulíšek napsal:
Kubíku...
Jak ty to máš tedka s těma dřepama, co? Už jedeš trochu intenzitku? napiš actual PR...
Btw.. chystáš se na ligu?

Ahooooj Kulíšku , včera mi paní doktorka spolkečně se sestřičkou udělala radost, sice to nemám moc zatěžovat, ale ten cucek co mám v noze se nijak nezvětšuje, tudíž můžu dřepíkovat na plný kule... Co z toho bude, se uvidí na družstvech (ano, jedu), do konce týdne budou RAW maximálky, nyní poslední dřepy z minulého týdne 5x210 s bílými bandážemi, což rozhodně nebylo maximum které bych ze sebe mohl vydat:-). Čelní dřepy předevčírem 3x170. Kua, tá třístovka musí do konce roku padnout... Jinak samozřejmě držím palce na svět

Díky moc... palce potřebuju.. každý dobrý...:)))

Ty Kubo !!! Doufám, že příští rok už pojedeš s náma... ten dřep je brutální !!! Prostě super !!!! Uvidíme se na lize... moc se těším...

Díky:-) Doufám že ti moc netlačím na ten bolavej palec
Příští rok je poseldní šance že bych jel, v juniorech se už nechytám - viz Yarambysh nebo jak se jmenuje - 431/322,5/361 jinak Kuba nevim jestli pojede, jako dorost končí a s tebou je to jak? juniorka i příští rok?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
great

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jevgenij je sice brutalne silny[ruka jak medved tlapa :)] ale bohuzial aj buduci rok je jeho federacia banned. osobne si myslim ze v jeho veku budes mat pri troche stastia velmi podobne vykony.
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

great napsal:
jevgenij je sice brutalne silny[ruka jak medved tlapa :)] ale bohuzial aj buduci rok je jeho federacia banned. osobne si myslim ze v jeho veku budes mat pri troche stastia velmi podobne vykony.

No jo, dyť voni vyloučili Rusko a Ukrajinu z IPF do konce roku 2007. Sice se snižují potenciální soupeřové na Worlds příští rok, ale i tak... Jani Rainela, ročník 88, BW 162 kg, staré výkony - 335/225/280
great

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jevgenij mal v BA 128kg.
kulíšek

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

No jo, dyť voni vyloučili Rusko a Ukrajinu z IPF do konce roku 2007. Sice se snižují potenciální soupeřové na Worlds příští rok, ale i tak... Jani Rainela, ročník 88, BW 162 kg, staré výkony - 335/225/280

Já jsem juniorka i příští rok.. být o dva měsíce mlačí tak ještě dva Jasme už je příští rok junior...
Koukej pěkně trénovat a žádné výmluvy, že někdo, někde, něco... hezky příští rok pojedeme společně na výlet do francie, ju?
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

great napsal:
jevgenij mal v BA 128kg.

Jo, vím, takovej brouček, jak říkala paní Kulíšková:-) těch 160 nebo kolik kg patří Islandskému dorostenci (letos poslední rok - huráááááááá) jménem Jani Rainela. Je fakt tlustej a pěkně šakredej:-) http://janirainela.kapsi.fi/
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Já jsem juniorka i příští rok.. být o dva měsíce mlačí tak ještě dva Jasme už je příští rok junior...
Koukej pěkně trénovat a žádné výmluvy, že někdo, někde, něco... hezky příští rok pojedeme společně na výlet do francie, ju?

No tak teda jooooo, no do Franice to je strašně romantický
kulíšek

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
great napsal:
jevgenij mal v BA 128kg.

Jo, vím, takovej brouček, jak říkala paní Kulíšková:-) těch 160 nebo kolik kg patří Islandskému dorostenci (letos poslední rok - huráááááááá) jménem Jani Rainela. Je fakt tlustej a pěkně šakredej:-) http://janirainela.kapsi.fi/

Na mého milovaného Jevgenija mi nesahejte !!! Můj brouček...
great

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

162kg je uz brutal. myslim ze kulsud by zkolaboval :).na druhu stranu vybombit moze kazdy aj ten najlepsi, takze ziadna sutaz nieje vopred prehrata. druha vec, ze namieru sity gometal equipment [podla vsetkeho asi jeho sponzor] mu asi prida dost slusne kila.
kulíšek

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
kulíšek napsal:

No tak teda jooooo, no do Franice to je strašně romantický

To každopádně!
Možná by jsme na ty naše plky měli založit nový topic, aby jsme tu ne...ehm osobáky...:))))

K tematu...aktualně dřep 190 (podruhé v ramínkách)... maxko nahlásím po návratu ze Sofie...:))))
great

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulisek: ponuku ale dostala sanny ;) [na druhu stranu, teba vyzliekol...no, s tymi chlapmi je to divne] :)))))))
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

great napsal:
162kg je uz brutal. myslim ze kulsud by zkolaboval :).na druhu stranu vybombit moze kazdy aj ten najlepsi, takze ziadna sutaz nieje vopred prehrata. druha vec, ze namieru sity gometal equipment [podla vsetkeho asi jeho sponzor] mu asi prida dost slusne kila.

Doprdele, dřep 355, benč 287,5 ten kluk si snad dělá srandu... ale na tom posledním squat videu nevypadá tak strašně jak předtím, třeba zhubl nebo se trochu vytáhl:-) Ale jak říkám, příští rok končí. Navíc v dorostu v +125 jich moc není. Tento rok končí jeden s totalem 765 a jinak tam bude připravenej jeden rakušák s totalem 700 - ročník 89.
great

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

videl som to video co ma ten fin na stranke. deprimujuce.
kouba the man

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

great napsal:
videl som to video co ma ten fin na stranke. deprimujuce.

Jeho tělo taky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: