|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:49 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | A kdybys byl já... TPE: 150cm 82kg 170benč by Tě nedeprimovalo?!!! |
TPE?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | kouba.pwl napsal: | | kulíšek napsal: | A kdybys byl já... TPE: 150cm 82kg 170benč by Tě nedeprimovalo?!!! |
TPE? |
Thajwan (ka) |
Ne, tak bejt tebou by mě spíš deprimovalo že jsem ženská:-) Jinak tlustá tchajwanka, pchéé
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
kulisek: nedeprimovalo. ak budes mat stastia a sa nezranis 170kg nieje nedosiahnutelnych. nevravim ze tento rok, ale mas dobre zazemie a si aj prirodzene silna, takze pojdes hore.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 9:59 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | kouba.pwl napsal: | | kulíšek napsal: | | kouba.pwl napsal: | | kulíšek napsal: | A kdybys byl já... TPE: 150cm 82kg 170benč by Tě nedeprimovalo?!!! |
TPE? |
Thajwan (ka) |
Ne, tak bejt tebou by mě spíš deprimovalo že jsem ženská:-) Jinak tlustá tchajwanka, pchéé |
CO? Se mám deprimovat že jsem ženská??? Snad ne! |
Neeee, neblázni, já to myslel tak, že by se moje duše ocitla v ženském obalu, rozumíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
otazka ci ta mila slecna taiwanu nebude vyzerat ako tlsty chlap so sikmymi ocami.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | great napsal: | | otazka ci ta mila slecna taiwanu nebude vyzerat ako tlsty chlap so sikmymi ocami. |
A ty už si někdy viděl pěknou lifterku? |
Jo a doufám že ses neurazila:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | kouba.pwl napsal: | | kulíšek napsal: | | great napsal: | | otazka ci ta mila slecna taiwanu nebude vyzerat ako tlsty chlap so sikmymi ocami. |
A ty už si někdy viděl pěknou lifterku? |
Jo a doufám že ses neurazila:-) |
Strašně... už s Tebou nikdy nepromluvím...
Hele.. jsme uplně off... založ něco nového.. |
Však voni to moderátoři přesunou do topicu s názvem: Mají tchajwanské lifterky tlusté oči?
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
| great napsal: | | kulisek: ano. :) |
Co ano? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|