|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jobekr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SIKY.
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 10:13 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| SCHWACA napsal: | TAK JSEM SI DNES UDĚLAL RADOST....KONEČNĚ SE MI POVEDLO PROLOMIT 200 KG HRANICI V MRTVOLE. NO JÁ VÍM, NENÍ TO MOC, ALE NA TO ZE JSEM MRTVOLU PRAKTICKY ROK NEJEL A VRATIL SE K JEJÍMU TRÉNINKU ZPĚT ASI PRED CCA. MĚSÍCEM, SI MYSLIM ZE TO NENI TAK NEJHORŠÍ.
A S JAKÝM OSOBÁČKEM STE SI UDĚLALI RADOST VY ? ......... | Je mi 16 a na bech 100vecka to me potesilo
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 6:30 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
Sem v euforii. Novej pěknej osobák na tlaky na ramena v sedě (samozřejmě plná dráha) 5x90kg,3x100kg, 8sériíx5opakování s 80kg,7x5opakování s 70kg. Pauzy 1minuta. Bear routine. Tenhle trénink žeru .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 7:50 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
U mně to je těžké si něco jen tak vyzkoušet, ale když mám přípravné období, tak taky dělám na tréninku všelijaké blbiny. Jednou mně můj kámoš hecoval, že byla nějaká soutěž v dřepu se 100 kg činkou. Řikal mi, že vítěz té soutěže udělal 23 dřepů. Já mu v legraci řekl, že jich udělám v pohodě 30. Slovo dalo slovo a vsadili jsme se o basu Coca-Coly. Tu sázku jsem vyhrál, ale ještě týden jsem ty dřepy cítil.
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 7:58 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| weightlifter napsal: | U mně to je těžké si něco jen tak vyzkoušet, ale když mám přípravné období, tak taky dělám na tréninku všelijaké blbiny. Jednou mně můj kámoš hecoval, že byla nějaká soutěž v dřepu se 100 kg činkou. Řikal mi, že vítěz té soutěže udělal 23 dřepů. Já mu v legraci řekl, že jich udělám v pohodě 30. Slovo dalo slovo a vsadili jsme se o basu Coca-Coly. Tu sázku jsem vyhrál, ale ještě týden jsem ty dřepy cítil.
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak. |
Tak to velmi pekny silovo-vytrvalostny vykon (obzvlast s ohladom na hlbku vzpieracskych drepov). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 8:12 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| weightlifter napsal: | U mně to je těžké si něco jen tak vyzkoušet, ale když mám přípravné období, tak taky dělám na tréninku všelijaké blbiny. Jednou mně můj kámoš hecoval, že byla nějaká soutěž v dřepu se 100 kg činkou. Řikal mi, že vítěz té soutěže udělal 23 dřepů. Já mu v legraci řekl, že jich udělám v pohodě 30. Slovo dalo slovo a vsadili jsme se o basu Coca-Coly. Tu sázku jsem vyhrál, ale ještě týden jsem ty dřepy cítil.
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak. | To je fakt moc pěknej výkon jako...Bych moch někdy jenom tak zkusit...Na benč sem to dal 20x...Dobrej nápad, ale 30jich určo nedám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 8:23 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak. |
Neco podobnyho sem zkousel minulej rok o prazdninach dal sem to 22x a mel sem fakt dost nejvetsi problem byl to udejchat.
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 8:30 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| Batuska napsal: | | weightlifter napsal: | U mně to je těžké si něco jen tak vyzkoušet, ale když mám přípravné období, tak taky dělám na tréninku všelijaké blbiny. Jednou mně můj kámoš hecoval, že byla nějaká soutěž v dřepu se 100 kg činkou. Řikal mi, že vítěz té soutěže udělal 23 dřepů. Já mu v legraci řekl, že jich udělám v pohodě 30. Slovo dalo slovo a vsadili jsme se o basu Coca-Coly. Tu sázku jsem vyhrál, ale ještě týden jsem ty dřepy cítil.
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak. |
Neco podobnyho sem zkousel minulej rok o prazdninach dal sem to 22x a mel sem fakt dost nejvetsi problem byl to udejchat. | Problém s dýcháním jsem neměl. Moje mamka jezdí jako SPINNING instruktorka a já v přípravném období jezdím spinning pravidelně 2x týdně. Sice mi všichni tvrdí, že se tím ztrácí síla, ale to mi nevadí, protože přípravné období netrvá věčně.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 9:56 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Sem v euforii. Novej pěknej osobák na tlaky na ramena v sedě (samozřejmě plná dráha) 5x90kg,3x100kg, 8sériíx5opakování s 80kg,7x5opakování s 70kg. Pauzy 1minuta. Bear routine. Tenhle trénink žeru .o) |
mne to tiez hadzalo pekne osobaky na ramena cez BEARa _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st listopad 08, 2006 9:57 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| g_dgrim napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Sem v euforii. Novej pěknej osobák na tlaky na ramena v sedě (samozřejmě plná dráha) 5x90kg,3x100kg, 8sériíx5opakování s 80kg,7x5opakování s 70kg. Pauzy 1minuta. Bear routine. Tenhle trénink žeru .o) |
mne to tiez hadzalo pekne osobaky na ramena cez BEARa | Dost mě to překvapuje, protože starej osobák byl 2x90 a tohle je skok o 10kg . Naopak sem furt čekal že naberu maso a síla bude stát za prd a ono tohle...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
vcera sem skousel maxima:
Bench 110kg
MT:100
Drep:100
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 8:12 pm Předmět: |
|
|
MT a drep dost slabucke oproti BP ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ja vim no co mam delat cvicim 3 roky od 14 je mi 17 bench svicim od zacatku a ty dva ostatni jen asi pul roku...
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: út listopad 14, 2006 12:48 pm Předmět: |
|
|
zase po case...
Benx - 2x130
Mt - 3x190
Drep - 6x140
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|