|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
janikjan
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 5:21 pm Předmět: |
|
|
No tak vcerajsie meranie maximalok
Bench 125 - dpc 130 neslo bo som bol uz unaveny, najradsej by som to skusil este na buduci tyzden, lenze idem CKD od Pondelka
Mrtvola 205 - skusal som 210 a nie to odlepit, uz som bol unaveny z benchu
Drep 165-170 ( teoreticke maxko) - na drepy som uz nemal ziadnu silu
A otazka ked testujete maxka tak nie cez jeden den ze?
Inak som spokojny pretoze som uplny jebek kazdy tyzden chlast, makksie drogy sem tam _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rafaelo

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 6:16 pm Předmět: |
|
|
ja sem napisu radsi jenom nadhoz protoze me zajima jak ste na tom s nadhozem vy,? a taky proto ze je to dost opomijenej cvik a pritom je supr  .takze teda nadhoz 80kilo ale nemam fakt techniku, nemate nekdo nejaky videjko jak se to presne dela popripade nejaky rady? _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
MT 25x150kg
Tohle obdivuju.Ja běžně tahal 300kg,ale 25 opakování bych prostě nedal.Snad ani z prázdnou tyčí.To by mě asi utrhlo plíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodger
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodger
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 9:56 am Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | Dodger napsal: | 4 zhyby s 20 kg závažím. |
a kolko merias + vazis | 170 cm, 71 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 11:05 am Předmět: |
|
|
| Dodger napsal: | 4 zhyby s 20 kg závažím. | a proč u toho mrkáš jako?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 11:42 am Předmět: |
|
|
| rafaelo napsal: | ja sem napisu radsi jenom nadhoz protoze me zajima jak ste na tom s nadhozem vy,? a taky proto ze je to dost opomijenej cvik a pritom je supr .takze teda nadhoz 80kilo ale nemam fakt techniku, nemate nekdo nejaky videjko jak se to presne dela popripade nejaky rady? |
Říkáš, jak zbožňuješ nadhoz a přitom ani pořádně nevíš, jak se cvičí???
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
|
| nahoru |
|
 |
Dodger
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Dodger napsal: | 4 zhyby s 20 kg závažím. | a proč u toho mrkáš jako? | Som nevedel aký by sa k tomu hodil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:09 pm Předmět: Re: Naše,vaše osobáky |
|
|
| Batuska napsal: | | weightlifter napsal: | U mně to je těžké si něco jen tak vyzkoušet, ale když mám přípravné období, tak taky dělám na tréninku všelijaké blbiny. Jednou mně můj kámoš hecoval, že byla nějaká soutěž v dřepu se 100 kg činkou. Řikal mi, že vítěz té soutěže udělal 23 dřepů. Já mu v legraci řekl, že jich udělám v pohodě 30. Slovo dalo slovo a vsadili jsme se o basu Coca-Coly. Tu sázku jsem vyhrál, ale ještě týden jsem ty dřepy cítil.
Takže můj osobák:
Dřep 100 kg x 30 opak. |
Neco podobnyho sem zkousel minulej rok o prazdninach dal sem to 22x a mel sem fakt dost nejvetsi problem byl to udejchat. |
Měl jsem období, kdy jsem zkoušel jezdit na nohy jen jen jednu pracovní sérii dřepů pro 20 op. Dostal jsem se na 117.5 kg a pak už jsem z toho byl tak znechucenej, že jsem raději přešel na těžší, ale pohodlnější série pro 5-6 op. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:23 pm Předmět: |
|
|
Tak se taky podelim
MT 205x2
BP 135x2
Drep-moc nejezdim kvuli kolenu, max 130x5op a smitec
Nadhoz 95x3
87 kg/24
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
Děs běs viz muj log Sheika
ve zkratce:
mrvola:200*a15*
Dřep:170*a15*
Benš:105
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|
jasny!
prvnich 200 na mrtvolu, sem měl jak vánoce a velikonoce dohromady :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|