| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kam nejlepe zaradit benchpress ? |
| A) |
|
73% |
[ 25 ] |
| B) |
|
5% |
[ 2 ] |
| Jina, napiste jaka |
|
20% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 6:46 am Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | kolikrat tydne bych mel posilovat prsa? chodim 3x tydne,z toho 1 trenink venuji cely noham a brichu.diky |
alespon 2x _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
moNty__

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 3:52 pm Předmět: |
|
|
| xees napsal: | | on to mysli tak aby procvicil komplexne cela prsa z kazdeho uhlu |
na tyhle vete proste ujizdim... ctu ji snaduz po sto padesaty a asi se ji nikdy neprestanu smat
|
|
| nahoru |
|
 |
Rx_Kisser
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 7:33 pm Předmět: RC... |
|
|
Tak "rýsovací cviky" mě fakt dostaly... Už Ti to tady psali, rýsuje se dietou.. Řada lidí nezařazuje kladky a prcdeck ani před závody, jedou stále svůj bench... A jde jim to! Jiní jedou rozpažky, kladky atp. a taky jim to jde! Jenže bez základních cviků budeš budovat i jen minimum objemu mnohem dýl než s nimi. A pokud chceš mít hezký TVAR, tak to dle mého nikdy nebude na plochém hrudníku... _________________ Když se podívám do zrcadla, vidím silnýho, přitažlivýho a hezkýho chlapa. Nikdo jinej to nevidí, ale já na to seru!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
DOBŘE NAPSANÝ-LÍP BYCH TO NENAPSAL
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | xees napsal: | | on to mysli tak aby procvicil komplexne cela prsa z kazdeho uhlu |
na tyhle vete proste ujizdim... ctu ji snaduz po sto padesaty a asi se ji nikdy neprestanu smat |
ti staci malo ke stesti
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 9:28 am Předmět: |
|
|
Malem sem to prehledl... TY CHULIGANE ! _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Malem sem to prehledl... TY CHULIGANE ! |
nebrec,ses chlap ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Dotaz: Když stahujete protisměrný kladky (horní), tak jste předklonění nebo narovnaní?
A jak moc je pouštíte od sebe?
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | Dotaz: Když stahujete protisměrný kladky (horní), tak jste předklonění nebo narovnaní?
A jak moc je pouštíte od sebe? | aj-aj
a spustam ich co najdalej od seba
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
tak díky.Já to zatím dělám jenom v překlonu, tak jsem se ptal.A když je dávám co nejdál od sebe, tak potom citím i docela ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |