|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarin23
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | bench 73kg
drep 8*80kg
15let 70kg |
LOL tak tohle mne vysvetli!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
Mám u u rodiců (vesnice) posilku, kde má osa 13 kg... Taky umím naložit 73... heč _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:17 pm Předmět: |
|
|
SQUAT 135kg
BENX 95kg
DL 140kg
16r, po jednej silovke
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:22 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Mám u u rodiců (vesnice) posilku, kde má osa 13 kg... Taky umím naložit 73... heč |
Ja mam doma 0,5kg kotuce...Alebo co na tom treba vysvetlit?
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak to nevim. Ja sám sem nic takovýho nikdy nedával a jak koukam kolem sebe, tak ostatni si tam davaji vice méně peck deck kilery, curls killery... na těch se da přidávat po kilu _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
nalozim 65kg a zbytek dam kotouce po 1kg vid:))
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Znám borce co v 18ti zatlačil 150. Takový lidi prostě jsou i když jich je málo. Takže proč by on nemohl dát tolik kolik píše. Já mu věřim. Jinak abych nebyl offtopic. Tak přítahy v předklonu dneska 8x125 .o) |
ano ja znám kluka s kterým cvičím chodí do 4.ročníku v červenci mu bylo 18 a asi před měsícem vytlačil na bench 150 a trochu mu chybělo na 155. některé mladé sračky na tomhle foru v těchto letech sice nebudou věřit ale mě je to jedno je to tak!!. jsou takovýhle talenti kteří nemusí sypat!!! ale správně se stravujou pravidelně a poctivje cvičí a potom se dostavují výsledky!!!. na dřep dá 140 kg a na MT 175kg je to borec
a já sám v 17 letech jsem vytlačil 130 kg na bench před necelým měsícem jsem oslavil 18 a ted jsem se na bench ještě zlepšil někteří si řeknou že bez sypky to ani není možné v tomhle věku ale někteří na to prostě mají a vsadim se že jich je dost
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
ja jsem atlet, a este k tomu bezec, takze moje vykony budou oproti vasim smesne
18 roku 65kg vaha
benc 72kg
legpress 180kg
drepy 120kg
mrtvola 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sothoth

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak to je borec jak hajzl, když benchne víc jak dřepne. Jinak 150 kg v 18 letech není zase tak šílený.. _________________ Take me away.Bury me in the sand.Cause after all these years I am still the same.A sad and bitter man.Crush my hope, grow my hate.There's no home for me.Nothing to give, nothing to say.So tell me it's a dream
|
|
| nahoru |
|
 |
Logan

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Znám borce co v 18ti zatlačil 150. Takový lidi prostě jsou i když jich je málo. Takže proč by on nemohl dát tolik kolik píše. Já mu věřim. Jinak abych nebyl offtopic. Tak přítahy v předklonu dneska 8x125 .o) |
ano ja znám kluka s kterým cvičím chodí do 4.ročníku v červenci mu bylo 18 a asi před měsícem vytlačil na bench 150 a trochu mu chybělo na 155. některé mladé sračky na tomhle foru v těchto letech sice nebudou věřit ale mě je to jedno je to tak!!. jsou takovýhle talenti kteří nemusí sypat!!! ale správně se stravujou pravidelně a poctivje cvičí a potom se dostavují výsledky!!!. na dřep dá 140 kg a na MT 175kg je to borec
a já sám v 17 letech jsem vytlačil 130 kg na bench před necelým měsícem jsem oslavil 18 a ted jsem se na bench ještě zlepšil někteří si řeknou že bez sypky to ani není možné v tomhle věku ale někteří na to prostě mají a vsadim se že jich je dost
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A dřepuješ 180 kg na 15 opak ještě pořád nebo si na více ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Logan

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:11 pm Předmět: |
|
|
A vůbec R9 .. máte dreamteam jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|