|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tradewind

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:13 pm Předmět: |
|
|
150 se da, pri nejake normalni telesne hmotnosti cvicence.  Ale moc lidi, za ktere bych dal ruku do ohne, a dali vic, neznam ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | cha cha napsal: | Vzpominas na svoje drepy jeste ? jen tak mimochodem |
on si asi cipisek mysli ze uz na to vsichni zapomeli :) predpokladam ze s tema ostatnima cislama to bude taky tak... ale casem z toho kazdej vyroste a zjisti ze poustet do eteru pohadky neni to pravy orechovy | cizo věděl jsem že se ozveš,a vyjadříš se k tomu ,už jsem tady nikdy nechtěl napsat ale když jse to mu klukovy nevěřili tech 122kg a ty komentáře k tomu tak jsem napsal věci jak se mají 180 kg dávám ale už nejedu ty poloviční svinstva!!! jo a je my jasný že nato nezapomenete!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|
R9 čti:
| AHOLA napsal: | | citace: | | tak nechápu, proč by mělo být 122kg nereálných? |
Presiel som si to znovu a nikde nevidim prispevok, kde by niekto nieco take tvrdil... | _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | R9 čti:
| AHOLA napsal: | | citace: | | tak nechápu, proč by mělo být 122kg nereálných? |
Presiel som si to znovu a nikde nevidim prispevok, kde by niekto nieco take tvrdil... | |
chacha čti:
| Prinz Eugen napsal: |
nejvic me fascinuje ten "plynuly" tlak nad hlavou 75 kg a vubec ty vahy c osumnacti letech pri 77 kg asi jarin spatne domyslel.... a celkove resume ktere si rikam uz dlouho.. kazdej kdo ma v nicku cislo je pica (cest vyjimkam) :-) | _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | g_dgrim napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Jarin23 napsal: | Bench press: 122Kg
Dřep : 155Kg
MT: 167Kg
plynulý tlak s velkou činkou nad hlavu: 75Kg
hmotnost cvičence: 77Kg
věk cvičence: 18 let |
|
tiez ti to pride ako z neakeho komunistickeho casopisu? |
presne tak.. my tu petiletku dokoncime i kdyby mela trvat deset let :-)
nejvic me fascinuje ten "plynuly" tlak nad hlavou 75 kg [b][b][b]a vubec ty vahy c [/b][/b][/b]osumnacti letech pri 77 kg asi jarin spatne domyslel .... a celkove resume ktere si rikam uz dlouho.. kazdej kdo ma v nicku cislo je pica (cest vyjimkam) :-) |
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
Sypu si popel na hlavu... nevšimnul sem si _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | R9 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | cha cha napsal: | Vzpominas na svoje drepy jeste ? jen tak mimochodem |
on si asi cipisek mysli ze uz na to vsichni zapomeli :) predpokladam ze s tema ostatnima cislama to bude taky tak... ale casem z toho kazdej vyroste a zjisti ze poustet do eteru pohadky neni to pravy orechovy | cizo věděl jsem že se ozveš,a vyjadříš se k tomu ,už jsem tady nikdy nechtěl napsat ale když jse to mu klukovy nevěřili tech 122kg a ty komentáře k tomu tak jsem napsal věci jak se mají 180 kg dávám ale už nejedu ty poloviční svinstva!!! jo a je my jasný že nato nezapomenete!! |
ja bych se jinak ani neobtezoval sem psat ale tvuj vyrok o "mladych srackach na foru" me proste nedovolil jen s usmevem pozorovat co se tady resi :) | nejsem první kdo tu nazval někoho mladé sračky!!! tak proto jsem to použil znova!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
R9 180 kilo si tenkrat nedrepnul a kdyz rikas ze ted uz drepujes,tak posli video jak drepujes 180kg az pod paralel. A reknu ze ses borec. a nebo mlc
a nemusis 15x staci jednou a poradne
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | Sypu si popel na hlavu... nevšimnul sem si |
Ja tiez. Inac by sa uz mohol konecne vyjadrit Jahoda ako to myslel nech je pokoj.
| citace: | | tak jsem napsal věci jak se mají 180 kg dávám ale už nejedu ty poloviční svinstva!! |
R9: A kolkoze s tym urobis opakovani? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
no, jak tady kluk řiká- proč ne- já znbám kluka, kterej je stejně starej jako já, chodí k nám na školu a ten v 17 letech zved 130 kilo na bench. Je to zajímavý, ale je to pravda, ačkoliv mi tady dost lidí nevěří. Jako prostě jsou lidi, kteří k tomu maj předpoklady větší a lidi, kteří menší... to je jasný... No a o tom to je:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
10 guinnessu. V polovine jsem mela krizi. Chtela jsem to vzdat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|