|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saty

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:18 pm Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: | | 10 guinnessu. V polovine jsem mela krizi. Chtela jsem to vzdat. |
pekny rekord ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saty

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
ja znam jednoho kluka, tez okolo 17 ci kolko to ma ... dokonca chodi sem na forum a ten ma total cez 700 (pre neznalych sucet vykonov drep+bench+mrtvy tah) ... silak, co? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:22 pm Předmět: |
|
|
| Jarin23 napsal: | | no, jak tady kluk řiká- proč ne- já znbám kluka, kterej je stejně starej jako já, chodí k nám na školu a ten v 17 letech zved 130 kilo na bench. Je to zajímavý, ale je to pravda, ačkoliv mi tady dost lidí nevěří. Jako prostě jsou lidi, kteří k tomu maj předpoklady větší a lidi, kteří menší... to je jasný... No a o tom to je:-) |
Taky ale není bench jako bench. Jeden borec vykládal, že dal 150 kg a pak nebyl schopný vypotit 130 klasickým závodním stop-pressem. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:25 pm Předmět: |
|
|
no je to pravda, já ho neviděl to zvedat, ale ve školní posilovně na tabuli měl 130 naopsanejch a i jsem s nim o tom mluvil no...
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: | | 10 guinnessu. V polovine jsem mela krizi. Chtela jsem to vzdat. |
Co to vlastne je?
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:43 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | začátečnikova napsal: | | 10 guinnessu. V polovine jsem mela krizi. Chtela jsem to vzdat. |
Co to vlastne je? |
guiness je preslavene irske cerne pivo ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:49 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | A ja blbec myslela, ze je to zas nejaky cvik. |
A ja myslel, ze je to nejaka sprostarna. heh
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:56 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | U mna by najviac trpel mocovy mechur. Dam par piv, chytim linu a uz to ide...kazdu chvilu na hajzel . |
No ono asi jak kdo. Kamoska klopi jedno za druhym a na zachod furt chodim ja. Fakt nevim, kde to storuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 12:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 12:45 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | faye napsal: | A ja blbec myslela, ze je to zas nejaky cvik.
Ty brdo, chudak zaludek ... je to prej tezky jak nikdy. |
U mna by najviac trpel mocovy mechur. Dam par piv, chytim linu a uz to ide...kazdu chvilu na hajzel . |
Tak tak, já to mám podle pravidla "vypiju jedno, vychčiju dvě"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|