|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Batuska
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 2:18 am Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Znám borce co v 18ti zatlačil 150. Takový lidi prostě jsou i když jich je málo. Takže proč by on nemohl dát tolik kolik píše. Já mu věřim. Jinak abych nebyl offtopic. Tak přítahy v předklonu dneska 8x125 .o) |
ano ja znám kluka s kterým cvičím chodí do 4.ročníku v červenci mu bylo 18 a asi před měsícem vytlačil na bench 150 a trochu mu chybělo na 155. některé mladé sračky na tomhle foru v těchto letech sice nebudou věřit ale mě je to jedno je to tak!!. jsou takovýhle talenti kteří nemusí sypat!!! ale správně se stravujou pravidelně a poctivje cvičí a potom se dostavují výsledky!!!. na dřep dá 140 kg a na MT 175kg je to borec
a já sám v 17 letech jsem vytlačil 130 kg na bench před necelým měsícem jsem oslavil 18 a ted jsem se na bench ještě zlepšil někteří si řeknou že bez sypky to ani není možné v tomhle věku ale někteří na to prostě mají a vsadim se že jich je dost
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Se nediv ze ti nikdo neveri po tech tvejch 15x180 z cehoz se nakonec vyklubalo jen 9 ctvrtdrepu s famoznim balancovanim na konci. Ale zas na druhou stranu dat v 18 bench 150 neni zas zadna bomba protoze sem cet ze anthony clark dal v 18 bench 272 to uz je pak neco jinyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
great

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
r9: natoc zas nejake srandovne video z benchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:01 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kouba the man dne ne prosinec 03, 2006 10:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:05 am Předmět: |
|
|
Ten deadlift jen evropskej rekord ? pche :-)))
Neuveritelny cisla _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:08 am Předmět: |
|
|
Jay Z by z tebe měl radost _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:33 am Předmět: |
|
|
Kouba a Jasme su pre mna jednoducho mlade nadejne talenty z ktorych snad budu uspesny zavodnici (teda aj v buducnosti). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne ne prosinec 03, 2006 10:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:42 am Předmět: |
|
|
Kouba tim bencem ne neskutecne seres
pridam svoje all time max:
drep: 280 na treningu, 250 na soutezi
benc: 160 na treningu, 167,5 na soutezi
deadlift: 265 raw na treningu, 270 na soutezi
total 687,5
kategorie do 100kg
... plany na priste jsou 300-180-280 coz by nemel bejt takovej problem, jen se dokopat k poradny priprave _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
look
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
Luckyn
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
Bench 75
legpress 310
mrtvola 100
Cerstvych 16let,50KG,cvicim 2 mesice.
to de ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Luckyn napsal: | Bench 75
legpress 310
mrtvola 100
Cerstvych 16let,50KG,cvicim 2 mesice.
to de ne? :) |
Podle mě dost solidní... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|