| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:24 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | v tom případě se nikdo nemusí bát že to už ted nedá.Mimochodem 150 tlak je výkon? |
vetsi nez 200 na mrtvej tah... alespon tak to predpokladam LOPAN myslel _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
AHOLA

|
|
|
... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne út prosinec 12, 2006 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
|
| leos boruvka napsal: | | v tom případě se nikdo nemusí bát že to už ted nedá.Mimochodem 150 tlak je výkon? | Pro tebe možná ne. Pro mě rozhodně daleko větší než 200 mrtvola. Koukni se kolik lidí tady dá 200 na mt a kolik lidí 150 a vícna benč. Těch 150 byl jenom příklad...Ale ano 150 neni málo na benč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:25 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | To je sranda jak každej napíše nejakou cifru a pak hned dodá že to bylo loni nebo před půl rokem.Co kdyby to chtel někdo vidět že? |
Tak já nevim jak ostatní, ale já maxka nezkouším každej týden. Většinou to je tak 1x za půl roku. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:29 pm Předmět: . |
|
|
Ja jsem nepsal že to je vykon.Mě prijde k smíchu,jak tam hned každej dodá,že to bylo kdysi.Ja v tréninku používal 310 věděl jsem že je dam kdykoli.Takže když se někdo ptal kolik tahám řekl jsem 310 a on to viděl při tréninku.Nemel jsem potřebu řikat že jednou jsem potáhl 330,ale že to bylo dřív a ted bych to asi nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
Přečti si titulek topicu, pak se znova zamysli nad tím co píšeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:33 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Ja jsem nepsal že to je vykon.Mě prijde k smíchu,jak tam hned každej dodá,že to bylo kdysi.Ja v tréninku používal 310 věděl jsem že je dam kdykoli.Takže když se někdo ptal kolik tahám řekl jsem 310 a on to viděl při tréninku.Nemel jsem potřebu řikat že jednou jsem potáhl 330,ale že to bylo dřív a ted bych to asi nedal. |
V nazve topicu je osobak, nie vaha ktoru bezne davate. Cize ide o PR. A ten sa nedava kazdy trening. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:36 pm Předmět: . |
|
|
Ja si ho přečetl.Jen nevím že někdo vi kolik tahal loni a už neví kolik by potáhl letos.Ale ano pokud jde o osobák máte pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
leosi jak bych ti to jen vysvetlil... nepredpokladam ze vis ze zbuhdarma peakovat silu na maximalku je treba pro ty co trenuji pro silu zbytecny, to ze jsi byl treba rok v kure takze jsi vedel ze kdykoliv zatahnes 300 je samozrejme vec uplne jina ale tohle se tady asi nikoho jinyho netyka :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch  mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
nic naplat,budeme muset tuhle sekci zrusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
pošuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
pošuku |
tak tos pohnojil panáčku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |