|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | Freimen napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
pošuku |
krista,si s nim mal nejaky iny konflikt ci mu nadavas len za tych 165,alebo vek? |
Není to náhodou Lukáš???
|
|
| nahoru |
|
 |
Capricorn

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
takovýhle věty sou nejlepší...to je něco ve smyslu že se chlubíš, ale zakrejváš to tim že si sračka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Capricorn napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
takovýhle věty sou nejlepší...to je něco ve smyslu že se chlubíš, ale zakrejváš to tim že si sračka.. |
no jo chlubim se ale když si přečteš to co píšou před tebou tak ti stejně to sebevědomí klesne tak co ty by ses nepochlubil???
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Capricorn napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
takovýhle věty sou nejlepší...to je něco ve smyslu že se chlubíš, ale zakrejváš to tim že si sračka.. |
přesně tak - tahle skrytá namyšlenost schovaná za falešnou skromností se mi hnusí...přesně tohle tu dělala celá léta Bron...
Kdyby frajer napsal, že mu je zvedá tolik a je mu 16, všem spadne brada a budou mu gratulovat a plácat po ramenou, ale tohle nesnáším...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Flappy napsal: | | Olimpia napsal: | | Freimen napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
pošuku |
krista,si s nim mal nejaky iny konflikt ci mu nadavas len za tych 165,alebo vek? |
Není to náhodou Lukáš??? |
ano jsem, jsi z Varů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Capricorn napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
přesně tak - tahle skrytá namyšlenost schovaná za falešnou skromností se mi hnusí...přesně tohle tu dělala celá léta Bron...
Kdyby frajer napsal, že mu je zvedá tolik a je mu 16, všem spadne brada a budou mu gratulovat a plácat po ramenou, ale tohle nesnáším... |
se uklidni co tě tak rozhodilo víš co seš docela protivnej běž už radči spát na to nemám náladu jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Flappy napsal: | | Olimpia napsal: | | Freimen napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
pošuku |
Není to náhodou Lukáš??? |
ano jsem, jsi z Varů? |
Já jsem nemyslel tebe jsem to myslel na Olimpii sorry a nejsem z varů jsem úplně z druhý strany republiky ala Východní Čechy a už se nerozčiluj ju???
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Flappy napsal: | | Freimen napsal: | | Capricorn napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
Kdyby frajer napsal, že mu je zvedá tolik a je mu 16, všem spadne brada a budou mu gratulovat a plácat po ramenou, ale tohle nesnáším... |
se uklidni co tě tak rozhodilo víš co seš docela protivnej běž už radči spát na to nemám náladu jo |
polib mi prdel...toho bohdá nebude, aby mě tu nějaký nováček poučoval...
Rozhodila mě tvá faleš - 165kg v 16 je skvělý výkon a moc dobře to víš, nevím o nikom na foru, kdo by v 16 tolik zvedl či v 16 tenhle cvik vůbec cvičil...Já tolik zvednu sotva ve 20, jsi uspokojen?
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Flappy napsal: | | Freimen napsal: | | Capricorn napsal: | | Flappy napsal: | když tak na vás koukám tak se mi to ani moc nechce psát těch 165 je docela sračkovskejch mno jn taky na 16 let docela průměr mno si aspoň myslim... |
se uklidni co tě tak rozhodilo víš co seš docela protivnej běž už radči spát na to nemám náladu jo |
polib mi prdel...toho bohdá nebude, aby mě tu nějaký nováček poučoval...
Rozhodila mě tvá faleš - 165kg v 16 je skvělý výkon a moc dobře to víš, nevím o nikom na foru, kdo by v 16 tolik zvedl či v 16 tenhle cvik vůbec cvičil...Já tolik zvednu sotva ve 20, jsi uspokojen? |
Hele sorry jestli jsem tě urazil ale já proti tobě nic nemám a za tejden mi bude 17 ale to nikdo vědět nemusí mno a promiň jestli jsem urazil tvoje ego tak bys právě ty měl bejt rozumější když ti je 20 a nenavážet se do mě co ty na to já bych to viděl a na usmíření co ty na to????
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Rozhodila mě tvá faleš - 165kg v 16 je skvělý výkon a moc dobře to víš, nevím o nikom na foru, kdo by v 16 tolik zvedl či v 16 tenhle cvik vůbec cvičil...Já tolik zvednu sotva ve 20, jsi uspokojen? |
nezabudaj na Koubu a Jasmeho ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
OK.....ale jak říkám, nedělej tuhle hranou skromnost - natvrdo řekni, že jsi king a že zvedáš tolik, tím tu nikoho nenasereš a akorát vše spadne brada...Mě spadla také, mrtvolu cvičím 6 měsíců...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Freimen napsal: |
nezabudaj na Koubu a Jasmeho ... |
to jsou nadlidi ne lidi z fora
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Flappy

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
Nj o Koubovi jsem už taky slyšel ale taky on využívá svojí váho a taky se mu to daří já mu to přeju je to borec a taky mu je 16 nebo co jsem aspoň vyčet a benč měl myslim kolem 215 kg bo tak a to je pro mě magická hranice...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|