|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
bazinger

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:51 pm Předmět: |
|
|
na tom internete su ale hviezdy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Adno
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
| bazinger napsal: | | na tom internete su ale hviezdy ... |
Ked to bolo na mna, tak mozes kludne prijst za mnou, alebo hocikto iny z mojho okolia a ukazem ti v pohode 155 hocikedy, ziadne vyhovorky ze to som to dal davnejsie, ale teraz to uz nedam atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | fakt? Tak to se omlouvám - byli jsme spolu s ním a Lj na pivu a myslel jsem, že právě mluvil o tom, že bench je jeho nejslabší článek, ale MT a dřep jsou neuvěřitelné... | Je to koule . Zvedl ten bench od tý doby asi o milion kilo a přibral tak 20kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:02 pm Předmět: |
|
|
V sobotu sem si dal maxko na mrtvolu 250 vaha 105 vek 20.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Freimen napsal: | | fakt? Tak to se omlouvám - byli jsme spolu s ním a Lj na pivu a myslel jsem, že právě mluvil o tom, že bench je jeho nejslabší článek, ale MT a dřep jsou neuvěřitelné... | Je to koule . Zvedl ten bench od tý doby asi o milion kilo a přibral tak 20kg... |
jako od léta? No tak to mě poser .....to už se ani nevejde do dveří od Mc
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Freimen napsal: | jako od léta? No tak to mě poser .....to už se ani nevejde do dveří od Mc |
pry uz chodi jen zvenci k okynku Mc drive a hazej mu to lopatou primo do pusy |
za tohle nás zabije
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | Freimen napsal: |
Rozhodila mě tvá faleš - 165kg v 16 je skvělý výkon a moc dobře to víš, nevím o nikom na foru, kdo by v 16 tolik zvedl či v 16 tenhle cvik vůbec cvičil. ..Já tolik zvednu sotva ve 20, jsi uspokojen? |
To jste zapomněli na toho borce Listera, který si dal den před 17. narozeninama (čili v 16) 200kg ?
Jinak Flappy, good výkon, na tu váhu a věk.
Ale ta mrtvola letí ze začátku rychle nahoru, pokud má na to člověk aspoň trochu vlohy. |
Na to co dal Lister sa chystam aj ja.. .Ako 15rocny som dal priblizne 160kg po tretom treningu MT.Teraz mam uz mesiac 16,ale davam max 150 (zla strava...).
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:13 pm Předmět: |
|
|
| breaker napsal: | | Lister napsal: | | Freimen napsal: |
Rozhodila mě tvá faleš - 165kg v 16 je skvělý výkon a moc dobře to víš, nevím o nikom na foru, kdo by v 16 tolik zvedl či v 16 tenhle cvik vůbec cvičil. ..Já tolik zvednu sotva ve 20, jsi uspokojen? |
To jste zapomněli na toho borce Listera, který si dal den před 17. narozeninama (čili v 16) 200kg ?
Jinak Flappy, good výkon, na tu váhu a věk.
Ale ta mrtvola letí ze začátku rychle nahoru, pokud má na to člověk aspoň trochu vlohy. |
Na to co dal Lister sa chystam aj ja.. .Ako 15rocny som dal priblizne 160kg po tretom treningu MT.Teraz mam uz mesiac 16,ale davam max 150 (zla strava...). |
a já dřepuju od 17 a mrtvoluju od 19....dřív bych si to nelajznul...
|
|
| nahoru |
|
 |
camper

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 5:52 am Předmět: |
|
|
tiez som robil mrtvolu asi len nieco cez mesiac, lebo ma z toho dost bolela spodna cast chrbta ... ale drepovat budem nadalej :) (Vek 15) a aby som nepisal len odveci, tak vcera po dvojtyzdnovej pauze 90kgx6 drepy
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 7:38 am Předmět: |
|
|
maxko nevim ale naposled tak 3x5reps. 205kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 7:41 am Předmět: |
|
|
Matrix, z toho si nic nedelej, jsme na tom stejne, asi to jsou mutanti. Ja jsem ta kategorie do 185: (
ja ve fitku jeste nevidel 16 letyho kluka kterej by vazil vic jak 60kg a jeste k tomu cvicil mrtvolu. Maximalne se tam podivne klati s prazdnou osou na benchi, takze ono to tak horky nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|