|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Já beru rooslion .....hele pokud by to fungovalo,jak píšou,byl by to zázrak a lék na předpis....pana J.Freemana neznám,tudíš vím prd,jestli ten hyperaktivátor nezajídal oxanem,nezapíjel winnym a ještě pěkně do rekta včelku s propíkem,chápeš?? A proč by článek v SK nemohl být reklama??
sorry ale pak je to neprehledny ty dlouhy citace
Schwaca |
hmm, tak to se asi ptám špatně, když neznáš Freemana
to je fakt, že píchat mohl ještě cokoliv jiného, ale na ofic str. je ta nezávislá klinická studie (ne na těch českých - nejde mě házet linky, tak to sem nedávám)
zkoušel jsi už něco od této firmy? co jsi bral za značky? tipuji tě max. na české výrobce
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:49 pm Předmět: |
|
|
po schromáždění veškerého infa co jsem o tom anatoru našel a po přečtení infa co je to za firmu a co za lidi to bere, tak obětuju ty prachy a zkusím to.
v únoru (pokud neonemocním nebo neprasknu), napíšu malé info kolik to dalo a pocity
ale kdyby někdo poradil bylo by to lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:51 pm Předmět: |
|
|
jezis vyser sa na to... toto je fakt smiesne _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Let´s get to some serious dealing... Vezmu si od tebe 3 kousky _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:02 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | jezis vyser sa na to... toto je fakt smiesne |
tak poraď něco jiného - fakt ať dělám co dělám, tak se s váhou a přírůstkama nehnu a už jsem vyzkoušel fakt všelicos (krom teda steroidů apod.)
myslíš taky, že je to kravina? já už jsem se za ty roky co cvičím naučil, že lepší je spoléhat na kvalitu jak kupovat něco levného co je jen obarvená voda apod. - tady si myslím, že to nehrozí
muscletech je považovaný za špičku a myslím, že by nevypustil něco co by nefungovalo
pokud nemáte nic lepšího, jakože vidím, že nemáte, tak to asi prubnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:07 pm Předmět: |
|
|
teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má
z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg
předtím, že ani ťuk a do steráčů jít nechce - stejně jako já - uvidíme
škoda, že nejde dát link na přečtení
zatím čao
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | | g_dgrim napsal: | | jezis vyser sa na to... toto je fakt smiesne |
tak poraď něco jiného - fakt ať dělám co dělám, tak se s váhou a přírůstkama nehnu a už jsem vyzkoušel fakt všelicos (krom teda steroidů apod.)
myslíš taky, že je to kravina? já už jsem se za ty roky co cvičím naučil, že lepší je spoléhat na kvalitu jak kupovat něco levného co je jen obarvená voda apod. - tady si myslím, že to nehrozí
muscletech je považovaný za špičku a myslím, že by nevypustil něco co by nefungovalo
pokud nemáte nic lepšího, jakože vidím, že nemáte, tak to asi prubnu |
Za tie roky co cvicis si sa mal hlavne naucit, ze nic z legalnych doplnkov nerobi zazraky. Protein, gajner a mozno kreatin - tohto by som sa drzal. Ostatne su vyhodene peniaze. Doslova a do pisemena. Ak stagnujes, ak nemozes pribrat - ZMEN TRENING a PRIDAJ NA STRAVE.
Ale viem ze aj tak neposluchnes a urobis si podla seba, takze toto cele bolo uplne bezpredmetne. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: |
loool 2kg? to ja spravim za par hodin dva litre mineralky a stagnacia prelomena |
A všecko to budou svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | iva20 napsal: | teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má
z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg
zatím čao |
loool 2kg? to ja spravim za par hodin dva litre mineralky a stagnacia prelomena |
vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím
myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou
přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )
ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | | g_dgrim napsal: | | iva20 napsal: | teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má
zatím čao |
vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím
myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou
přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )
ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich |
neuraz sa ale poviem ti to v skratke, je to picovina
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|