SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hruda

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
hruda napsal:
L-arginin? Na ktory je plno studii,ze v podstate jeho suplementaciou neboli dokazane ziadne velke rozdieli v hypertrofii svalstva ani sily.
nebuď na arginin tak hodný, nebyly dokázané žádné rozdíly

Ja viem som mäkky. Potom bych nic nepredal.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já beru rooslion .....hele pokud by to fungovalo,jak píšou,byl by to zázrak a lék na předpis....pana J.Freemana neznám,tudíš vím prd,jestli ten hyperaktivátor nezajídal oxanem,nezapíjel winnym a ještě pěkně do rekta včelku s propíkem,chápeš?? A proč by článek v SK nemohl být reklama??

sorry ale pak je to neprehledny ty dlouhy citace
Schwaca
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
iva20

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Já beru rooslion .....hele pokud by to fungovalo,jak píšou,byl by to zázrak a lék na předpis....pana J.Freemana neznám,tudíš vím prd,jestli ten hyperaktivátor nezajídal oxanem,nezapíjel winnym a ještě pěkně do rekta včelku s propíkem,chápeš?? A proč by článek v SK nemohl být reklama??

sorry ale pak je to neprehledny ty dlouhy citace
Schwaca

hmm, tak to se asi ptám špatně, když neznáš Freemana

to je fakt, že píchat mohl ještě cokoliv jiného, ale na ofic str. je ta nezávislá klinická studie (ne na těch českých - nejde mě házet linky, tak to sem nedávám)

zkoušel jsi už něco od této firmy? co jsi bral za značky? tipuji tě max. na české výrobce
iva20

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po schromáždění veškerého infa co jsem o tom anatoru našel a po přečtení infa co je to za firmu a co za lidi to bere, tak obětuju ty prachy a zkusím to.

v únoru (pokud neonemocním nebo neprasknu), napíšu malé info kolik to dalo a pocity

ale kdyby někdo poradil bylo by to lepší
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezis vyser sa na to... toto je fakt smiesne
cha cha

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Let´s get to some serious dealing... Vezmu si od tebe 3 kousky
iva20

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

tak poraď něco jiného - fakt ať dělám co dělám, tak se s váhou a přírůstkama nehnu a už jsem vyzkoušel fakt všelicos (krom teda steroidů apod.)

myslíš taky, že je to kravina? já už jsem se za ty roky co cvičím naučil, že lepší je spoléhat na kvalitu jak kupovat něco levného co je jen obarvená voda apod. - tady si myslím, že to nehrozí

muscletech je považovaný za špičku a myslím, že by nevypustil něco co by nefungovalo

pokud nemáte nic lepšího, jakože vidím, že nemáte, tak to asi prubnu
Topděfka

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iva20

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má

z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg

předtím, že ani ťuk a do steráčů jít nechce - stejně jako já - uvidíme

škoda, že nejde dát link na přečtení

zatím čao
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iva20 napsal:
g_dgrim napsal:

tak poraď něco jiného - fakt ať dělám co dělám, tak se s váhou a přírůstkama nehnu a už jsem vyzkoušel fakt všelicos (krom teda steroidů apod.)

myslíš taky, že je to kravina? já už jsem se za ty roky co cvičím naučil, že lepší je spoléhat na kvalitu jak kupovat něco levného co je jen obarvená voda apod. - tady si myslím, že to nehrozí

muscletech je považovaný za špičku a myslím, že by nevypustil něco co by nefungovalo

pokud nemáte nic lepšího, jakože vidím, že nemáte, tak to asi prubnu

Za tie roky co cvicis si sa mal hlavne naucit, ze nic z legalnych doplnkov nerobi zazraky. Protein, gajner a mozno kreatin - tohto by som sa drzal. Ostatne su vyhodene peniaze. Doslova a do pisemena. Ak stagnujes, ak nemozes pribrat - ZMEN TRENING a PRIDAJ NA STRAVE.

Ale viem ze aj tak neposluchnes a urobis si podla seba, takze toto cele bolo uplne bezpredmetne.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iva20 napsal:
teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má

z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg

zatím čao

loool 2kg? to ja spravim za par hodin dva litre mineralky a stagnacia prelomena
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

A všecko to budou svaly
iva20

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
iva20 napsal:

zatím čao

vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím

myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou

přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )

ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
g_dgrim napsal:

A všecko to budou svaly

to vies ze on za tych 14 dni nabral 2kg svalov - islo o to ze efekt tym dosiahol rovnaky ako ja
bazinger

PříspěvekZaslal: po prosinec 25, 2006 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iva20 napsal:
g_dgrim napsal:
iva20 napsal:

zatím čao

vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím

myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou

přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )

ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich

neuraz sa ale poviem ti to v skratke, je to picovina
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: