|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
STAKOCMA

|
Zaslal: st leden 31, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Rozpažky na rovné lav.
3x6 @ 32kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jobekr
|
Zaslal: st leden 31, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
Tak se taky budu trochu chlubit :)) zejtra budu mít rok co cvičím a včera se mi povedlo vytlačit magických 100kg na bench, takže mám ohromnou radost...
|
|
| nahoru |
|
 |
jozosandy
|
Zaslal: st leden 31, 2007 5:22 pm Předmět: |
|
|
podarilo sa mi konecne prekonat hranicu 70kg na becnhi...takze novy rekord 3*75kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st leden 31, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam s eza svuj stupidni dotaz,ale vy jste jiste uz zvykly... Kamarad mi rekl,ze jako amximalka se neudava 1x 100%,ale pry vaha pro 3 opakovani,je to pravda? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Omlouvam s eza svuj stupidni dotaz,ale vy jste jiste uz zvykly... Kamarad mi rekl,ze jako amximalka se neudava 1x 100%,ale pry vaha pro 3 opakovani,je to pravda? diky |
no da se rici ze mas max pro bench pro 1reps. 100kg ale da se i rici z emas maxko pro 3reps. 90 kg............třeba
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Omlouvam s eza svuj stupidni dotaz,ale vy jste jiste uz zvykly... Kamarad mi rekl,ze jako amximalka se neudava 1x 100%,ale pry vaha pro 3 opakovani,je to pravda? diky |
Že se neudává max. pro 1op-100%?To je nesmysl,jasně že se udává max se 100%váhy pro jedno op.Ale jak píše Schwaca,můžeš udávat max.pro jakýkoliv počet op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Číča napsal: | | Omlouvam s eza svuj stupidni dotaz,ale vy jste jiste uz zvykly... Kamarad mi rekl,ze jako amximalka se neudava 1x 100%,ale pry vaha pro 3 opakovani,je to pravda? diky |
no da se rici ze mas max pro bench pro 1reps. 100kg ale da se i rici z emas maxko pro 3reps. 90 kg............třeba |
Jj,to chapu,ale bylo to mysleno tak,ze kdyz se borec borce zepta,kolik dava na bench nejvic,tak rekne vahu pro 3 opak. prave se mi to zdalo divny,proto se ptam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út únor 06, 2007 8:36 am Předmět: |
|
|
NOvy osobacek. Dva tydny v klidu bez pohybu  Ted uz si budu pamatovat ze skouset trenink naplno po 2 tydnech sviceni a byt nemocnej neni dobrej napad. Sice vahy sly zase trosku nahoru, ale zda se ze nemoc se na me podepsala. Mrtvola nevysla... Klasicky trenink drepu , mrtvoly atd. Drepy 3x6x160 az dolu s vterinkou pauzy, mrtovla na napnutych nohach pro posileni zad, 2x4x150, a mrtvola 3x190 skoncila pri prvnim opacku divnym zvukem v zadech. Zazvonil zvonec a na osobacky chvili z vysoka s...ru.
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út únor 06, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
Tak to bych radil pomaly nastup a nezkouset to naplno  Ze ja se nikdy nepoucim....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 06, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
vcera trh jednorucky nad hlavu 2x45, bylo to lehke, priste pujde tezsi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
Tak sa teda pridám. Prvý krát som drepol 160kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Dneska 2*190 na benchi. Cekal jsem, ze to bude tezsi teda. |
shirted ??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|