Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
dnes na zachode som rozmyslal, ze co robi ten chlapec usaty a on tu dnes zavali ze 2x190.

Rozmyslis o Tradewindovi na zachode jo? ... hmmm
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:
g_dgrim napsal:
dnes na zachode som rozmyslal, ze co robi ten chlapec usaty a on tu dnes zavali ze 2x190.

a ty sa mi co vtieras? zase si nerozumela po slovensky, ked som ti vysvetlil cez PMky moj postoj k tebe? nechci aby som sa opakoval
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zas si nerozumela, co? niekde tu bol ten cesko - slovensky slovnik pre blbcov daj si ho uz do bookmarku
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novy osobacek na veslovani. Je to jedine co pri cem me zada neboli tak moc. 20km za 1:18:21
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Worth

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
zas si nerozumela, co? niekde tu bol ten cesko - slovensky slovnik pre blbcov daj si ho uz do bookmarku

kdysi jsem poznal podobneho chalana jako ses ty kdyz jsem se ho ptal: preco nehovoris po cesky kdyz ses tady unas a mluvis s lidmi co mluvi cesky?? on mi odpovedel preco .. vsichni mu prej rozumi, ale to je omyl chalani
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
YUD

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
faye napsal:
g_dgrim napsal:

a ty sa mi co vtieras? zase si nerozumela po slovensky, ked som ti vysvetlil cez PMky moj postoj k tebe? nechci aby som sa opakoval

Ale Grime, vždyt to bylo jen přátelské pošťouchnutí
vird

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
g_dgrim napsal:

kdysi jsem poznal podobneho chalana jako ses ty kdyz jsem se ho ptal: preco nehovoris po cesky kdyz ses tady unas a mluvis s lidmi co mluvi cesky?? on mi odpovedel preco .. vsichni mu prej rozumi, ale to je omyl chalani

no keby niekto od nas slovakov pisal cesky tak az vtedy by to tu vyzeralo. myslim ze by tu bola kopa offtopicov a mali by ste z nas srandu.
ved ked nerozumiem tak sa spytam nie?
Worth

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:

no keby niekto od nas slovakov pisal cesky tak az vtedy by to tu vyzeralo. myslim ze by tu bola kopa offtopicov a mali by ste z nas srandu.
ved ked nerozumiem tak sa spytam nie?

mno ono by to melo byt snad naopak nemyslis? je fak ze si urcitym zpusobem rozumime, ale prece jen, vsichni jsme urcitym zpusobem vlastenci, kt. radi aspon doma mluvi po svojem
cha cha

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen ať tady slováci píšou slovesky... neskrývaně jim tím sice lezu do zadků, ale mě se to líbí víc než čeština.
Asi u mě rodiče zanedbali vlasteneckou výchovu
Worth

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:
Jen ať tady slováci píšou slovesky... neskrývaně jim tím sice lezu do zadků, ale mě se to líbí víc než čeština.
Asi u mě rodiče zanedbali vlasteneckou výchovu

fandis nasim aspon kdyz je nejaky mistrak.. treba pri hokeji??
cha cha

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabije se takhle slovenskej národní fotbalovej tým při nehodě busu a když přijdou před nebeskou bránu, tak jim svatej Petr povidá: ,,Vy ste fotbalisti ?!... tak to ne ! vy jste sprostí, perete se, hádáte. vy do nebe nemůžete !"
fotbalisti se sklamaně otočí a odchází, když v tom a ně Petr volá: ,,Počkejte ! Vy jste ze Slovenska ! Tak to pojďte, vy nejste fotbalisti."

A skončil sem
Worth

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:
Zabije se takhle slovenskej národní fotbalovej tým při nehodě busu a když přijdou před nebeskou bránu, tak jim svatej Petr povidá: ,,Vy ste fotbalisti ?!... tak to ne ! vy jste sprostí, perete se, hádáte. vy do nebe nemůžete !"
fotbalisti se sklamaně otočí a odchází, když v tom a ně Petr volá: ,,Počkejte ! Vy jste ze Slovenska ! Tak to pojďte, vy nejste fotbalisti."

A skončil sem

mam na slovensku stryce, nic proti slovakum nemam.. ale vtipem si aspon dokazal ze ses fanda fotbalu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
g_dgrim napsal:

ad 1: nie som TU u vas

ad 2: ked pride cech na slovensko tiez nehovori po slovensky ale cesky. Mal som tetu z ciech (manzelka brata mojej matky) a ta zila na slovensku 20 rokov a stale hovorila po cesky.

ad 3: pokial si neni neake mlade ucho, tak si cechoslovak a nie cech. Spomen si kde si sa narodil. A myslim ze je to dost smutne ak nerozumies po slovensky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: