|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Worth

|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
ja slovensky neumim, muj rodny jazyk je ten jaky me naucili po narozeni a to je cestina, napriklad do nedavna jsem nevedel ze slovenky se rekne zizen: smet nebo tak nejak a to si myslis ze vsichni znaji??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | ja slovensky neumim, muj rodny jazyk je ten jaky me naucili po narozeni a to je cestina, napriklad do nedavna jsem nevedel ze slovenky se rekne zizen: smet nebo tak nejak a to si myslis ze vsichni znaji?? |
Hele ty Cechoslovaku, kamos se taky narodil na Jamajce (ceskym rodicum) a je Jamajcan jak vystrihnutej.
A taky se muze stat, ze budu rodit pouze Anglicany a to zrejme jen proto, bo to bude v UK nemocnici ... smarjaaa to je magorina na entou.
Naposledy upravil faye dne po únor 12, 2007 9:08 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Worth napsal: | | ja slovensky neumim, muj rodny jazyk je ten jaky me naucili po narozeni a to je cestina, napriklad do nedavna jsem nevedel ze slovenky se rekne zizen: smet nebo tak nejak a to si myslis ze vsichni znaji?? |
Prepac, nerozumiem tvojmu postu ani slovo, nemohol by si to napisat slovensky? |
ja vazne neumim slovensky proste slovensko je stejne jako treba polsko pro CR zahranici..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Zabije se takhle slovenskej národní fotbalovej tým při nehodě busu a když přijdou před nebeskou bránu, tak jim svatej Petr povidá: ,,Vy ste fotbalisti ?!... tak to ne ! vy jste sprostí, perete se, hádáte. vy do nebe nemůžete !"
fotbalisti se sklamaně otočí a odchází, když v tom a ně Petr volá: ,,Počkejte ! Vy jste ze Slovenska ! Tak to pojďte, vy nejste fotbalisti."
A skončil sem | na tohle je moje inteligence kratka.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
Jezis marja, nechte toho jazyk jako jazyk ... hlavne, ze se clovek domluvi (rukama, nohama, vzdyt na tom nesejde).
Jsou horsi veci na svete.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | Worth napsal: | | ja slovensky neumim, muj rodny jazyk je ten jaky me naucili po narozeni a to je cestina, napriklad do nedavna jsem nevedel ze slovenky se rekne zizen: smet nebo tak nejak a to si myslis ze vsichni znaji?? |
Hele ty Cechoslovaku, kamos se taky narodil na Jamajce (ceskym rodicum) a je Jamajcan jak vystrihnutej.
A taky se muze stat, ze budu rodit pouze Anglicany a to zrejme jen proto, bo to bude v UK nemocnici ... smarjaaa to je magorina na entou. |
Ceskym rodicum... jestli je vzhledem jamajcan,rekl bych,ze jeho maminka je trochu vic akcni a jen jeden z rodicu je Cech...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
Mam "osobak" na MT 75kg
malo, ale potesilo me to. za 3 tydny zlepseni o 15kg _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
Klidek ... to byla ironie (jestli's nepochopil).
Nejde o to kde se narodis, ale komu.
Krev Ti protejka v zilach uplne stejna jak rodicum, tak prece nemuzes byt jinej jen kvuli tomu, kde ses narodil a nebo kvuli tomu jak se v ty dobe ta zeme jmenovala ... booooze to vymyslel kdo?!
PS: Kamos je Cech jak poleno, akorat ma v rodnem liste : Narozen: xxx Jamajca
To Poman: Daleko co??? Provokatere
Naposledy upravil faye dne po únor 12, 2007 9:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po únor 12, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
chtel bych videt video:P nikdy nezapomenu jak si drepoval (kolik si tam mnel 180?) a jak sis pri poslednim opacku pomohl rukama ze ses zaprel o stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|