|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: po únor 12, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Viky
|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:18 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
chtel bych videt video:P nikdy nezapomenu jak si drepoval (kolik si tam mnel 180?) a jak sis pri poslednim opacku pomohl rukama ze ses zaprel o stehna |
to je technicky mozny? |
Použil "jen" levou ruku ten chlap, co stál za nim dostal málem infarkt - to legendární video mám v PC
to R9: pošli 2. díl - MT 190 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Viky napsal: | | WildOrchid napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
chtel bych videt video:P nikdy nezapomenu jak si drepoval (kolik si tam mnel 180?) a jak sis pri poslednim opacku pomohl rukama ze ses zaprel o stehna |
to je technicky mozny? |
Použil "jen" levou ruku ten chlap, co stál za nim dostal málem infarkt - to legendární video mám v PC
to R9: pošli 2. díl - MT 190 kg |
ja uz nevim ale stejne mit na zadech 180kilo a drzet cinku jen jednou rukou a druhou se opirat o stehno je proste neprekonatelny..
* nevim k cemu je ten smilik s palici...
|
|
| nahoru |
|
 |
Viky
|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:42 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Viky napsal: | | WildOrchid napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
to je technicky mozny? |
ja uz nevim ale stejne mit na zadech 180kilo a drzet cinku jen jednou rukou a druhou se opirat o stehno je proste neprekonatelny..
* nevim k cemu je ten smilik s palici... |
protože nechápu, jak může někdo, kdo má za krkem 180 kg, pustit činku...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: út únor 13, 2007 12:21 am Předmět: |
|
|
| Viky napsal: | | m4l napsal: | | Viky napsal: | | WildOrchid napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
to je technicky mozny? |
* nevim k cemu je ten smilik s palici... |
protože nechápu, jak může někdo, kdo má za krkem 180 kg, pustit činku... |
a co jsem mel podle tebe delat ??? kdyz uz jsem se bál ze to na me spadne!!!! ?????,
P.S MT taky někdy postnu!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: út únor 13, 2007 12:23 am Předmět: |
|
|
| Viky napsal: | | WildOrchid napsal: | | m4l napsal: | | kouba.pwl napsal: | | R9 napsal: | dneska 190 kg MT tak jsem rád!!!!!!!! |
už ses naučil dřepy? |
to je technicky mozny? |
jj to video je legenda!!!!!!!! jsem mel na málem!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: út únor 13, 2007 12:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út únor 13, 2007 1:17 am Předmět: |
|
|
ja to chci taky videt.. sim sim.. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: út únor 13, 2007 1:23 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | ja to chci taky videt.. sim sim.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: út únor 13, 2007 8:38 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Mne to tak divne neprijde. Kdyz je cinka dobre v rovnovaze, tak se da pustit, kdyz jsi v mirnem predklonu a nemuzes se zvednout. Pekne se zapres rukama o klec a vytlacis nahoru. | V kleci možná, ale on dřepoval bez klece. Osobně si myslím, že to není technicky proveditelné.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út únor 13, 2007 8:50 am Předmět: |
|
|
| weightlifter napsal: | | Mathaus napsal: | Mne to tak divne neprijde. Kdyz je cinka dobre v rovnovaze, tak se da pustit, kdyz jsi v mirnem predklonu a nemuzes se zvednout. Pekne se zapres rukama o klec a vytlacis nahoru. | V kleci možná, ale on dřepoval bez klece. Osobně si myslím, že to není technicky proveditelné. |
hlavně je to nebezpečný, v multipressu ta možnost je, dokonce mne to k ní svadělo, když jsem ještě v multaku drepoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|