|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mathaus
|
Zaslal: út únor 13, 2007 8:52 am Předmět: |
|
|
No tak pokud bez klece, myslim cehokoliv co se da kolem zachytit, tak pak je to zabavne. Proveditelne to ale urcite je. Ta cinka je dost tezka a pokud je uprostred tak nema kam spadnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | Číča napsal: | | cha cha napsal: | Zabije se takhle slovenskej národní fotbalovej tým při nehodě busu a když přijdou před nebeskou bránu, tak jim svatej Petr povidá: ,,Vy ste fotbalisti ?!... tak to ne ! vy jste sprostí, perete se, hádáte. vy do nebe nemůžete !"
fotbalisti se sklamaně otočí a odchází, když v tom a ně Petr volá: ,,Počkejte ! Vy jste ze Slovenska ! Tak to pojďte, vy nejste fotbalisti."
A skončil sem | na tohle je moje inteligence kratka. |
Tak se místo tlučení do hlavy někdy koukni na fotbal... |
alebo radsej ne ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Já si dělám srandu... tenhle vtip sem slyšel onehdá po tom nevydařeným (ze strany Slovenska) zápase s Českem... jinak je mi to úplně buřt. Nefandím nikomu. Na to nemám nervy _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út únor 13, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
Lenze on ten vtip je bohuzial dost blizko pravdy ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
wavelab

|
Zaslal: út únor 13, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st únor 14, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: |
chtel bych videt video:P nikdy nezapomenu jak si drepoval (kolik si tam mnel 180?) a jak sis pri poslednim opacku pomohl rukama ze ses zaprel o stehna |
Jo tak kámoš jednou udělal to samý, měl tam sice "trochu" menší váhu, asi těch 80kg, ale taky jsem se dost zasmál, když jsem ho viděl :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 14, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
dam snad cokoliv za to video, poslete odkaz, vkaz nebo majla, dik
peter.ustinov@seznam.cz _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: st únor 14, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
pročti si to od 40 stránky dále..... tam jsou dva odkazy, ten prvni nefunguje, ten druhý ano _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: st únor 14, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
Prvykrat som bol v posilke aby som naucil kamosa drepovat a ked tam mal okolo 25kg tak to uz proste nedal a aj ked som ho na 100% istil a boli sme v klietke so zarazkami,tak pustil cinku oboma rukami a chytil sa stojanu (vlastne zarazok) a zacal robit akoby kliky na bradlach  Od udivu som nestihol tu cinku ani chytit.Najprv sa po jednom zosmykli kotuce na jednej strane a potom sa cela tyc aj skotucmi na duhej strane prevalila na druhu stranu.Ani som si nemyslel,ze 25kg vie spravit taky treskot  .Boli sme uplne za k*k*tov.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 14, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
trh s jednoruckou 2x50kg, premisteni 1x115, doufam ze to necte weightlifter pac mam o 30kg vic a porad premyslim kde je chyba ze nepremistim alespon 150 ale pracuju na tom _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: st únor 14, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | trh s jednoruckou 2x50kg, premisteni 1x115, doufam ze to necte weightlifter pac mam o 30kg vic a porad premyslim kde je chyba ze nepremistim alespon 150 ale pracuju na tom |
No vzperacsky cviky sou dost hodne o technice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|