|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slava.cz

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:41 am Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | Slava.cz napsal: | | Worth napsal: | | Slava.cz napsal: | no ten drep jsem jel s opaskem.......
jinak dik za vysvetleni |
s opaskem? fiha takova dopomoc |
ja myslel, ze tady jde o ty vykony?..... |
ale jo delam si srandu- rozdil mezi dresem a opaskem je velke, vis..?? |
tejd je mi to jasne ......nedelam to moc dlouho, tak ze mnohe pojemy jsou pro me nove...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slava.cz

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:46 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | To je nahej ... ne, on je worth v takhle v noci nějako zvědavej. raw je bez lifterskejch dresů
* jo a pěkný výkony to jsou |
dik za oceneni
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so únor 17, 2007 12:44 am Předmět: |
|
|
neska bench 5x45 paneboze konecne :D
a mrtvola 50kg
zhyby na siroko z 0 na 3
@ 63kg,16yrs, cvicim mesiac a pol
za ten cas +5kg vaha
holt, vidim to s posilkou na tazku zavislost
btw musim sa vyspovedat, heh
do posilky chodime traja, ja (sledujem fora, tnation atd, citam, snazim sa civcit mudro), kamarat (ten na to kasle, ma genetiku, prvy krat v posilke na legpresse 5x200kg), a este jeden kamos (ten cita MaF; neviem, maf som nikdy necital, a po vasich odporucaniach ani nebudem, ale tie niektore vyroky stoja za to, napr neska, isli sme poslednu fazu hst na 105%, mu hovorim ze nech nejde do zlyhania a on ze preco, ved cvicit sa ma az dokym uplne nevladzes, alebo ze po treningu je dobry si dat pohar mlieka atd, proste secko na ruby;
a samozrejme mrtvoly si taham sam : ( a oni by furt len pod biceps atd
achjaj, tot moja spoved
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:16 pm Předmět: |
|
|
Znam jednoho kluka, je mu 15let, vazi 85kg a cvici rok. Rikal mi ze bencuje 8-10x110kg prej "jak kdy"...
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
Schvalne sa chod na ten bench kuknut  .btw moze to byt pravda,ale trochu nepravepodobne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BESTie dne so listopad 29, 2014 5:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
| BESTie napsal: | | Znam jednoho kluka, je mu 15let, vazi 85kg a cvici rok. Rikal mi ze bencuje 8-10x110kg prej "jak kdy"... | ja poznam tiez jedneho co mu je 15 a tiez ma nejakych 85kg no da "iba" 112:) _________________ "Kto chce hlada sposob kto nechce hlada dovod"
|
|
| nahoru |
|
 |
Max20
|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
Naky cesky mistr je mu 17 a udajne da 255 na benc, je to mozny bez steroidu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
ihuli

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Max20 napsal: | | Naky cesky mistr je mu 17 a udajne da 255 na benc, je to mozny bez steroidu? |
no ajsny...ted se zamysli kolik 255 je....to musi asi makat viod mala a vazit pres 150 nebo ja neim....ale taky diobry...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Max20
|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
dome
jo kouba a vazi asi 140 bere steroidy?
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
LOL _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
Beru občas do pusy ostřejší výrazy když mě někdo za zádama popichuje, ale jinak mám nejraději gumový medvídky a 13letý pičounky... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|