|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Borg
(ban)
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | | g_dgrim napsal: | | iva20 napsal: | teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má
z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg
předtím, že ani ťuk a do steráčů jít nechce - stejně jako já - uvidíme
škoda, že nejde dát link na přečtení
zatím čao |
loool 2kg? to ja spravim za par hodin dva litre mineralky a stagnacia prelomena |
vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím
myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou
přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )
ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich |
1/ Tři měsíce stagnace není žádná katastrofa... Třeba si jen tvé tělo zvyká na nově nabytou hmotu... A v tomto období chtít od něj více... No, nevím, nevím...
2/ Každý se dostane do fáze kdy to už neskáče, a je rád za každý kilogram hmoty navíc... To je normální.
3/ Za dva týdny 2 kila... To bych chtěl taky takový zázrak... A steroidy jako volbu neberu... Takže zkus přidat sacharidy (nějak je vlnit, jistě víš co to je když tak dlouho cvičíš) a dej si k tomu kreatinovou kůru...
4/ jak vlastně dlouho cvičíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
Zajimala by me jedna vec. Kazdy tu tvrdi ze kofein neni spalovac a carnitin to same. Proc se tedy delaji pripravky a prodavaji jako spalovace? Taky by me zajimalo na zaklade ceho kdo pise, ze je to k nicemu. Mam v tom trosku zmatek. Kdyz si prectu nejake zahranicni weby, tak docela obstojne vysvetluji ucinky carnitinu a kofeinu pri splaovani. Cemu tedy verit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
tal jsem zase chvili hledal a vazne nevim cemu verit. Je to tedy jen komerce, nebo se par lidi nemuze dohodnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
Karnitin - komerce - fake. Kofein sám o sobě nespaluje myslím, pouze nabuzuje, v kombinaci s efkem to už je ale nejlepší spalovač tuku vůbec. Více však řeknou hlavy odborný. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 03, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
Mathaus: Ked sa mozu predavat naplaste na chudnutie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: so březen 03, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
no ja som jeden cas brat karnitin od weidra a dost pomohol vo vytrvalosti ... (dlhsie som vladal behat napr)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: ne březen 25, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
obsahuje L-Carnitin liquid nejaku latku s vedlajsimi ucinkami kamarat mal s l carnitinu velke bolest na petach,je to mozne ze z toho??
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
ja som si raz kupil take boty, ze ked som ich mal obute ar hodin, myslel som si ze mi nohy odpadnu a potom som radsej isiel isiel domov cez polku Dublinu bosy... ale to som uz asi trochu OT:) _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: čt březen 29, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, co si myslíte o Carnbolu https://obchod.ronnie.cz/s-290-carnbol.html? Máte někdo zkušenosti, názory , předem dík moc
budu vděčný za poznatky o účinnosti a nežádoucích účincích _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 29, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
mal som ten carnbol,vypil som celu flasku,ale ten poznatok,ze to stoji za hovno mi za tych 600sk stal  a vedlajsie ucinky...ono to nemalo ani tie pozadovane,nieze vedlajsie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: čt březen 29, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 29, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
jo jo,mali na to akciu jeden tyzden vo VH sporte,aj preto som do toho isiel _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|