SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Borg
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iva20 napsal:
g_dgrim napsal:
iva20 napsal:
teď jsem našel na nějakém slovenském fóru borce, který to už asi 14 dnů sype a zatím výsledky má

z 88 kg se při stagnaci (nijak ani neměnil jídelníček ani trénink), dostal prý na 90 kg

předtím, že ani ťuk a do steráčů jít nechce - stejně jako já - uvidíme

škoda, že nejde dát link na přečtení

zatím čao

loool 2kg? to ja spravim za par hodin dva litre mineralky a stagnacia prelomena

vy si z toho děláte jen srandu. mě to docela se*e, že "zbytečně" investuju do stravy, fitka apod. a už 3 měsíce stojím

myslím, že 2 kg nejsou jak 2 kg - borec co to bere ještě není u konce a je to po 14 dnech a pokud je to čistá svalovka jak říká, tak mě ukaž někoho, kdo za 2 týdny nabere 2 kila čisté svalovky bez změny jídelníčku a tréninku - prostě jen zkouší jestli to není blbina co píšou

přečti si jejich ofic stránky a ty české, což jsou v podstatě překlady a pak se vyjadřuj ( O společnosti )

ale dík za rady, cením si snahy i když o té firmě nic nevíte a jen ji házíte do jednoho pytle s ostatníma rádoby solidníma - snad nebudu zklamaný a nezmýlím se v nich

1/ Tři měsíce stagnace není žádná katastrofa... Třeba si jen tvé tělo zvyká na nově nabytou hmotu... A v tomto období chtít od něj více... No, nevím, nevím...

2/ Každý se dostane do fáze kdy to už neskáče, a je rád za každý kilogram hmoty navíc... To je normální.

3/ Za dva týdny 2 kila... To bych chtěl taky takový zázrak... A steroidy jako volbu neberu... Takže zkus přidat sacharidy (nějak je vlnit, jistě víš co to je když tak dlouho cvičíš) a dej si k tomu kreatinovou kůru...

4/ jak vlastně dlouho cvičíš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimala by me jedna vec. Kazdy tu tvrdi ze kofein neni spalovac a carnitin to same. Proc se tedy delaji pripravky a prodavaji jako spalovace? Taky by me zajimalo na zaklade ceho kdo pise, ze je to k nicemu. Mam v tom trosku zmatek. Kdyz si prectu nejake zahranicni weby, tak docela obstojne vysvetluji ucinky carnitinu a kofeinu pri splaovani. Cemu tedy verit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tal jsem zase chvili hledal a vazne nevim cemu verit. Je to tedy jen komerce, nebo se par lidi nemuze dohodnout.
kouba the man

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karnitin - komerce - fake. Kofein sám o sobě nespaluje myslím, pouze nabuzuje, v kombinaci s efkem to už je ale nejlepší spalovač tuku vůbec. Více však řeknou hlavy odborný.
Mathaus

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 3:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to se nekdo pekne akuje na carnitinu. Holt, jestli je to jen komerce, potom sila reklamy je uzasna. Efko a kofein ano. Ale co "dukazy" a spalovani tuku s pomoci kofeinu? Jen me to zajima, vim ze se to resilo tisickrat a je tu more odpovedi. Ale Nechapu, jak se neco takoveho muze stat, ze by si dovolili prodavat nic za tolik penez a s takovym uspechem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus: Ked sa mozu predavat naplaste na chudnutie...
Miki222

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja som jeden cas brat karnitin od weidra a dost pomohol vo vytrvalosti ... (dlhsie som vladal behat napr)
kouba the man

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miki222 napsal:
no ja som jeden cas brat karnitin od weidra a dost pomohol vo vytrvalosti ... (dlhsie som vladal behat napr)

aha aha, a kámoš snědl tři čoko-hruškový tvarohy hned po sobě a zabenčoval o 20 kilo víc...
BigJay

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obsahuje L-Carnitin liquid nejaku latku s vedlajsimi ucinkami kamarat mal s l carnitinu velke bolest na petach,je to mozne ze z toho??

http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=oS4zuO72gME
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigJay napsal:
obsahuje L-Carnitin liquid nejaku latku s vedlajsimi ucinkami kamarat mal s l carnitinu velke bolest na petach,je to mozne ze z toho??

spis to bude botama, ja mel jednou spatny boty a udelaly se mi tvrdy postarky na nohach a to pak byla bolest na patach to bych nikomu nepral

Derek Poundstone
Soorbso

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som si raz kupil take boty, ze ked som ich mal obute ar hodin, myslel som si ze mi nohy odpadnu a potom som radsej isiel isiel domov cez polku Dublinu bosy... ale to som uz asi trochu OT:)
DownWithTheSickness

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, co si myslíte o Carnbolu https://obchod.ronnie.cz/s-290-carnbol.html? Máte někdo zkušenosti, názory , předem dík moc

budu vděčný za poznatky o účinnosti a nežádoucích účincích
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mal som ten carnbol,vypil som celu flasku,ale ten poznatok,ze to stoji za hovno mi za tych 600sk stal a vedlajsie ucinky...ono to nemalo ani tie pozadovane,nieze vedlajsie
DownWithTheSickness

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
mal som ten carnbol,vypil som celu flasku,ale ten poznatok,ze to stoji za hovno mi za tych 600sk stal a vedlajsie ucinky...ono to nemalo ani tie pozadovane,nieze vedlajsie

600sk ?
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jo,mali na to akciu jeden tyzden vo VH sporte,aj preto som do toho isiel
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: