|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
S rozumnou vahou nejsi rozhodně moc mladý ani na MT, ani na dřep...a pokud tě například s 50 při nich něco bolí, tak to cvičíš blbě...nebo máš nějaký zdravotní problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 10:52 pm Předmět: |
|
|
jaaaaj, neska krasny pocit, cvicime dvaja, a kamos cvici cca s vahou mojej maximalky, mal som uz docvicene som sa nudil, som skusil tu cinku a bum dal som 8x70kg  , pred troma tyzdnami to bolo 1RM s 70kg, cos je ovsem pekny progres, cvicim 3mesiace a nevyzeram na to :D boze, uplne jak decko v cukrarni, uplne ppc pocit..
waaa, lovin it..
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so březen 17, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Bench 110kg
Drep 100kg
MT:120kg
Vaha:80kg
Vyska:191 cm
Vek:18 let
Cvicim 3 a pul roku...
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: so březen 17, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | S rozumnou vahou nejsi rozhodně moc mladý ani na MT, ani na dřep...a pokud tě například s 50 při nich něco bolí, tak to cvičíš blbě...nebo máš nějaký zdravotní problém. |
asi jo příští trenink to zkusím a abych nezapoměl cvičim už 8 měsícem
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so březen 17, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | ursus: na něco si zapomněl |
a to uz naco ?
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
| MM-1 napsal: | Bench 110kg
Drep 100kg
MT:120kg
Vaha:80kg
Vyska:191 cm
Vek:18 let
Cvicim 3 a pul roku... |
Ale SQ a DL nejsou tvoje realna maxima pro 1RM
Nebo aspom ne naplno
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
Raven: To me zajima z ceho tak usuzujes???? Je mozny ze MT bych 130 vytahl ale ten drep nevim vic proste nedam jak si prisel na to cos rekl???
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
Bufu:O tom me nemusis poucovat to vi kazdej blbec ze vetsinou to tak je ale ja to tak nemam...Mam proste slabi nohy ...Ale snazim se s tim neco udelat drepuju 2x tydne a 1x tydne mam legpress...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
jasne ze bych mohl dat vic to je jasny vzdycky muzes dat vic :)) Ale snazim se no ten drep je hroznej...
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: po březen 19, 2007 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Novacek napsal: | | weightlifter napsal: | | Max20 napsal: | Kouba.pwl
sypes teda nebo ne? | Kdybys sledoval televizi a v ní vystoupení předsedy Českého svazu vzpírání E. Brzósky, pak by ses neptal tak hloupě, protože by jsi věděl, že
BEZ STEROIDŮ SE NEDÁ ZVEDAT VÁHY VYŠŠÍ NEŽ 200 KG, ALE ŽE MŮŽEŠ JEZDIT NA DÁMSKÉM KOLE OKOLO PŘEHRADY (Žermanice) |
Ty jsi z Ostravy, Havirova nebo blizkeho okoli? | Jo, v lize startuji za Havířov, ale bydlím v Rychvaldě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe |
uf, no to jsou radny cisla... kolik opacek jsi jel na drepech? a kolik ted vazis? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|