|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 18, 2007 6:51 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | vždy mě nasere pokud někdo prezentuje svůj trenink za tvrdej a pak z toho vyleze nějaká pofidérní gay party kde kecy převažují nad treninkem v poměru 9:1 |
Niekto z fora ? | ...ehm...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st duben 18, 2007 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 18, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st duben 18, 2007 1:34 pm Předmět: Re: aa |
|
|
| xx76 napsal: | Aktuální váha 65kg
Benchpress 115kg po 4op
MT 185 3op
Dřep 200 1op |
není to zas tak unreal, ale asi by měl Erik trošku konkurenci..
ale benchi i MT se pomalu ale jistě blížím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | ..Mě 75kg kamos tvrdil,ze jede na bench metrák v sérii. Tak sem se na nej sel schvalne podivat a jel skutečně 100kg v sérii, se sparingem na půl a 10cm nad hrudník..
jinak moje aktuální váhy:
bench klasika 130
bench na uzko (triceps) 125x3
tlak pred hlavu 100x2
drep 150
mt 190
Lytka na hakenech 350x6 :-)
vaha +-115
výška 183cm
věk 21
drep a mt jezdim poradne posledniho cca pul -trictvrte roku a jde to pekne nahoru.. |
Však to znám taky jednoho takovýho vola. Viděl sem ho ve fitku, jak si tam jednoručky dával 10kg. Další den mi tvrdil, že prej dal na bench 50kg. Nic. Byl jsem ticho. Další týden tvrdil, že ten samý trénink, kdy dal 50, dal i 60. Další týden 70. Už sem se nasral a řekl sem mu, že kecá, atd. atd. A jeho reakce?
"Nó, voni tam se mnou byli kluci a pomáhali mi."
Aspoň, že se přiznal, ale je natolik pitomej, že mu nedošlo, že když to nedá úplně sám, tak se to nemůže uznat.
Tak abych nevykecával, tak taky přispěju do mlýna:
Bench - 80kg
Bench šikmá lavice - 60 kg
Dřep - 100 kg (při pokusu o 110 jsem se zřítil )
Mrtvola - 120 kg
Činka v předklonu - 60kg
Legpress - 250kg
Není to žádnej zázrak, ale já jsem spokojenej. Koneckonců, v kulturistice nejde o to, kolik zvedám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
Dřep:180kg
Legg-press:450kg
mrtvola:140kg
bench:100kg
(s bandážemi)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | Dřep:180kg
Legg-press:450kg
mrtvola:140kg
bench:100kg
(s bandážemi) |
jsem hodně důvěřivej ale na tohle ti neskočím
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Proč myslíš že to nejde? s bandážemi, mám malý nohy tak dělám menší pohyby, a ten dřep myslím že je reálný, když se 140kg, jsem dělal 4sám + 2-3 dopomoc, a ten leggpress si nevymýšlím, mám silný nohy, už od mala jsem byl tlustý tak si měly na co zvykat moje nohy (20kg nadváha)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:43 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | | SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Proč myslíš že to nejde? s bandážemi, mám malý nohy tak dělám menší pohyby, a ten dřep myslím že je reálný, když se 140kg, jsem dělal 4sám + 2-3 dopomoc, a ten leggpress si nevymýšlím, mám silný nohy, už od mala jsem byl tlustý tak si měly na co zvykat moje nohy (20kg nadváha) |
Malý, silný nohy s nadváhou = menší pohyby?
Jaký ma smysl dělat dřepy s dopomocí? 4 sám a 3 s dopomocí? Co je to za blbost??? Nejezdíš to na multipressu náhodou? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | | SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Proč myslíš že to nejde? s bandážemi, mám malý nohy tak dělám menší pohyby, a ten dřep myslím že je reálný, když se 140kg, jsem dělal 4sám + 2-3 dopomoc, a ten leggpress si nevymýšlím, mám silný nohy, už od mala jsem byl tlustý tak si měly na co zvykat moje nohy (20kg nadváha) |
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1176580868_1.jpg vaha nejaky 75kg na 173 jak uvádíš.
myslim že tenhle kluk ty váhy cos uvedl nezvedne
jediny co ti věřím je možná ta mrtvola
Naposledy upravil SCHWACA dne čt duben 19, 2007 5:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná jedno návštěvníka naší posilovny:Kdybych jsem chodil pravidelně tak zvedám třicítky
Je snad uplně šumák kdo kolik zvedá,pokud nejste lifteři...
No nic jdu se zas učit:)
BTW.Kulíšku já většinou dřepuju na multipresu stydim stydim _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|