Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cratach

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Slayter napsal:
fantomas ale neplati pomahal si rukou o koleno

oceňme alespoň jeho balanc

Este ze sem si to ulozil...aneb neco pro ty, kteri nevi, o co kraci :o)

Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
SCHWACA napsal:
Slayter napsal:
fantomas ale neplati pomahal si rukou o koleno

oceňme alespoň jeho balanc

Este ze sem si to ulozil...aneb neco pro ty, kteri nevi, o co kraci :o)

bože to je tak strašně vtipný...pojd pojd
kouba the man

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl tam 180... resp. měl mít.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný tandem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOVADO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes konečně 200 na MT
vird

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes som dal 78 na bench :D to nie je nic extra ale ramenny klb ma boli 2 dni jak svina tak ja som len cakal kedy to tam *ebne a cinka mi spadne na hlavu
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOVADO napsal:
Dnes konečně 200 na MT

Gratulace
HOVADO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aratan napsal:
HOVADO napsal:
..Mě 75kg kamos tvrdil,ze jede na bench metrák v sérii. Tak sem se na nej sel schvalne podivat a jel skutečně 100kg v sérii, se sparingem na půl a 10cm nad hrudník..

jinak moje aktuální váhy:

bench klasika 130
bench na uzko (triceps) 125x3
tlak pred hlavu 100x2
drep 150
mt 190
Lytka na hakenech 350x6 :-)
vaha +-115
výška 183cm
věk 21

drep a mt jezdim poradne posledniho cca pul -trictvrte roku a jde to pekne nahoru..

Však to znám taky jednoho takovýho vola. Viděl sem ho ve fitku, jak si tam jednoručky dával 10kg. Další den mi tvrdil, že prej dal na bench 50kg. Nic. Byl jsem ticho. Další týden tvrdil, že ten samý trénink, kdy dal 50, dal i 60. Další týden 70. Už sem se nasral a řekl sem mu, že kecá, atd. atd. A jeho reakce?

"Nó, voni tam se mnou byli kluci a pomáhali mi."

Aspoň, že se přiznal, ale je natolik pitomej, že mu nedošlo, že když to nedá úplně sám, tak se to nemůže uznat.

Tak abych nevykecával, tak taky přispěju do mlýna:

Bench - 80kg
Bench šikmá lavice - 60 kg
Dřep - 100 kg (při pokusu o 110 jsem se zřítil )
Mrtvola - 120 kg
Činka v předklonu - 60kg
Legpress - 250kg

Není to žádnej zázrak, ale já jsem spokojenej. Koneckonců, v kulturistice nejde o to, kolik zvedám.

To sou týpci no ,Je to asi měsíc co k nam do posilovny prisli dva borci, jeden (master) tak 15 let a 60kg, druhej tak 12 a max40kg , nejdřív ten vetší borec toho mladšího učil jak se správně jede šikmej bench s ézetou a potom se vrhli na dřepy, ten starší tam naložil 70kg a poslal tam toho prcka, ten si to hodil na záda, vylezl z klece , (klepalo se mu cely telo jak kdyby byl 90-ti letej dedek s parkinsnem po deseti rumech) a zacal drepovat, udelal asi 8 drepu,ale takovou tecniku sem vživote nevidel , jel to tak že jenom pokrcil kolena, tak o 2/3 výš než místní borec R9, ..pak se vrhli na biceps a to jim vydrželo do konce tréningu dnes tam prisel zas jeden pavouk, nalozil 120 na \mt a zada mel kulaty jak qasimodo
HOVADO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
HOVADO napsal:
Dnes konečně 200 na MT

Gratulace

dík. Byl to boj,ale dal sem to
vird

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ale ked uz tu davate osobaky tak dam aj ja: (nesmiat sa)
bench: nieco medzi 80 a 85 ale asi 82 neviem
Drep: podla vypoctu 116 daval som najviac 104 a bolo to OK
Mrtvola: to iste ako drep akurat ze ma brutalne bolia clanky prstov
dnes som dal 56 tlak na uzko osobny rekord. 5x5 dokonca
Emperor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:52 pm    Předmět: hm Odpovědět s citátem

Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní.
cha cha

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:55 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

Emperor napsal:
ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu

a vážně si z toho překvapenej ?
BUFU

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:56 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

Emperor napsal:
Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní.

to mi přijde celkem logický,ne?
Emperor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:57 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Emperor napsal:

to mi přijde celkem logický,ne?

jj ale 50 kg mi prišlo celkom dosť (slebé skúsenosti)
HOVADO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:00 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

Emperor napsal:

všichni si z tebe delaji prdel to je ošklivý. Já ti to objasním: kdyžs jel nejdřív dřepy a pak legpress, taks byl ze drepu unavenej a dals min , no a naopak,kdyz dal legpres na zacatek,taks byl odpocatej a dals vic mozna mi to nebudes verit,ale funguje to i u jinejch cviků, zkus prohodi rovnej bench s sikmym a uvidis sam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: