|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mel by se zavod ukoncit? |
| Ano |
|
36% |
[ 17 ] |
| Ne |
|
21% |
[ 10 ] |
| Nezajima me to |
|
42% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Poserte se:-) |
No nevím jestli bys tohle tvrdil kdyby v tom autě sedeěli teřba tvý rodiče...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | AHOLA napsal: | | citace: | | Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle... |
Tak chod na ten autodrom.
Pachatelov trestnych cinov proti lud. dostojnosti tiez bavi znasilnovat, obtazovat, pohlavne zneuzivat a ....? Ma sa to snad tolerovat?
Koubo, dufam, ze coskoro intelektualne dospejes, lebo tie tvoje "nazory" su na urovni obecnej skoly . Uz nemas 12, tak mysli
EDIT: Pardon za tvrdsi ton, ale niekedy sa inak neda. |
A říkám snad, že by jim měl někdo rychlou jízdu a jiný přestupky tolerovat? Né. Ať si je pozavíraj všechny co nejsou v rámci zákona, když na to mají prostředky. Ale nemají :-) |
pardon za tvrdsi ton,ale tohle je logika uplnyho dementa :).
ale vzhledem k tomu ze ve skrytu duse ses podle me hodnej (a ne tak blbej) kluk,akorat Te bavi se vymezovat,mi to prijde jen jako naprosto neskodna poza.peace.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Zákony porušuje kde kdo. Ale taky, ať je potrestán, ten kde kdo. Bez vyjímek, bez zaujatosti |
S tym suhlasim. Ale to by bol asi kazdy ucastnik tejto sutaze potrerstany, nie? Tak potom o com to je.... |
Právě o tom. Jestli tě chytí, nechytí. Podobných závodů jsem zažil dost, ale je fakt, že když se nevyježdění kluci na vesnici ve škodárnách vsadí a závodí, je to kokotismus. Resp. nic mi do toho není, ale tyhle závody dopadaj nejhůř. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle... |
Jel si s barou v tom jeho tanku ? ... já si musel v Chrudimi vyměnit plínky :) |
Jel:-) Ale to není auto na závodění, že jo, posranej jsem byl když sme chytli smyka na půl tunové motorce:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kouba the man dne so květen 05, 2007 6:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | AHOLA napsal: | | citace: | | Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle... |
Tak chod na ten autodrom.
Pachatelov trestnych cinov proti lud. dostojnosti tiez bavi znasilnovat, obtazovat, pohlavne zneuzivat a ....? Ma sa to snad tolerovat?
Koubo, dufam, ze coskoro intelektualne dospejes, lebo tie tvoje "nazory" su na urovni obecnej skoly . Uz nemas 12, tak mysli
EDIT: Pardon za tvrdsi ton, ale niekedy sa inak neda. |
A říkám snad, že by jim měl někdo rychlou jízdu a jiný přestupky tolerovat? Né. Ať si je pozavíraj všechny co nejsou v rámci zákona, když na to mají prostředky. Ale nemají :-) |
pardon za tvrdsi ton,ale tohle je logika uplnyho dementa :).
ale vzhledem k tomu ze ve skrytu duse ses podle me hodnej (a ne tak blbej) kluk,akorat Te bavi se vymezovat,mi to prijde jen jako naprosto neskodna poza.peace. |
Jednak mi nemusíš říkat peace, nejsem negr, a druhak, kdyby se o závodě veřejně nevědělo, myslíš že by se nakonec neodstartoval? Nééé. A jak chceš zábranit odstartování desítkám aut? Tankama? Navíc by se to mohlo ošetřit tak, že by nikdo nevěděl jaký auto závodí. Tak by byly v řiti všichni (policajti). Takhle se o tom aspoň ví a můžou se sledovat případné problémy. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | cha cha napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | Baví mě auta, rychlý auta, rychlý motorky, baví mě jezdit rychle, nechat se vozit rychle... |
Jel si s barou v tom jeho tanku ? ... já si musel v Chrudimi vyměnit plínky :) |
Jel:-) Ale to není auto na závodění, že jo, posranej jsem byl když sme chytli smyka na půl tunové motorce:-) |
to jste jeli na Boss Hossovi? :))))
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
Myslím že vládne až příliš velká tolerance vůči překračování rychlosti. Když někdo na veřejném prostranství začne střílet z pistole, tak ho seberou za veřejné ohrožení. Takže jezdit rychle po veřejných komunikacích a tvrdit, že je to jen zábava, je stejné jako si myslet, že střílet z pistole na ulici plné lidí je jen zábava, adrenalin. A tvrdit "já to umím, já mám na to auto..." je nesmysl, protože nejsi na té silnici sám a ostatní lidé nepočítají s tím, že někdo jezdí 200. Když si někdo chce zastřílet, jde na střelnici. Když si někdo chce zajezdit, ať si zaplatí jízdu na okruhu. Tato zábava tzv "adrenalinové jízdy" je v konečném důsledku stejné svinstvo jako chodit po chodníku a rozhánět se třeba mačetou nebo střílet z pistole. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Myslím že vládne až příliš velká tolerance vůči překračování rychlosti. Když někdo na veřejném prostranství začne střílet z pistole, tak ho seberou za veřejné ohrožení. Takže jezdit rychle po veřejných komunikacích a tvrdit, že je to jen zábava, je stejné jako si myslet, že střílet z pistole na ulici plné lidí je jen zábava, adrenalin. A tvrdit "já to umím, já mám na to auto..." je nesmysl, protože nejsi na té silnici sám a ostatní lidé nepočítají s tím, že někdo jezdí 200. Když si někdo chce zastřílet, jde na střelnici. Když si někdo chce zajezdit, ať si zaplatí jízdu na okruhu. Tato zábava tzv "adrenalinové jízdy" je v konečném důsledku stejné svinstvo jako chodit po chodníku a rozhánět se třeba mačetou nebo střílet z pistole. |
Rychlost překračuje většina, na ulici střílí lupiči nebo vrazi. Dáváš je na stejnou úroveň. Bara taky překračuje rychlost, né že ne. Baro, ty vrahu! _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
Lidi kteří tohle dělají jsou malí rozmazlení sobečkové, co když něco chtěj, tak to prostě musej mít a vůbec jim nezáleží na jinejch lidech, jejihž životy ohrožují. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Lidi kteří tohle dělají jsou malí rozmazlení sobečkové, co když něco chtěj, tak to prostě musej mít a vůbec jim nezáleží na jinejch lidech, jejihž životy ohrožují. |
Většinou "to" dělaj lidi když spěchaj do práce, když si potřebují po cestě z hokny hodit hrbem u milenky, nebo třeba když zrovna jedou pro novou dodávku kubánských doutníků za známým, kvůli takovým věcem se spěchá a překračuje rychlost často, fakt... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Ondřeji, takže když jedeš někde na moto na volným čtyřproudu 200+, tak krom svého života někoho ohrozíš?
Jedna věc je jezdit jako prase v plným provozu a druhá věc je jezdit mimo špičku na přehledných úsecích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Ondřej napsal: | | Myslím že vládne až příliš velká tolerance vůči překračování rychlosti. Když někdo na veřejném prostranství začne střílet z pistole, tak ho seberou za veřejné ohrožení. Takže jezdit rychle po veřejných komunikacích a tvrdit, že je to jen zábava, je stejné jako si myslet, že střílet z pistole na ulici plné lidí je jen zábava, adrenalin. A tvrdit "já to umím, já mám na to auto..." je nesmysl, protože nejsi na té silnici sám a ostatní lidé nepočítají s tím, že někdo jezdí 200. Když si někdo chce zastřílet, jde na střelnici. Když si někdo chce zajezdit, ať si zaplatí jízdu na okruhu. Tato zábava tzv "adrenalinové jízdy" je v konečném důsledku stejné svinstvo jako chodit po chodníku a rozhánět se třeba mačetou nebo střílet z pistole. |
Rychlost překračuje většina, na ulici střílí lupiči nebo vrazi. Dáváš je na stejnou úroveň. Bara taky překračuje rychlost, né že ne. Baro, ty vrahu! |
S tím střílením to vpodstatě je to samé. Nevím co bysis myslel o člověku, co by si někdy na chodníku postavil terč a začal by tam střílet a vůbec by ho nezajímalo, že třeba někoho trefí.
Ale abych ze sebe nedělal svatýho, musím přiznat, že tyhle věci mi docházej až teď když je mi přes 30. 200 jsem sice nikdy nejezdil, ale možná jen proto, že moje nejsilnější auto byla felicie 1,6. K blbostem na silnici jsem svýho času měl taky sklony a jsem vděčnej, že jsem nikdy nikomu nic neudělal. A přeju i tobě a všem tobě podobným, aby nikdy nikoho nezabili nebo nezranili a nezničili tak sobě i spoustě jiným lidem možná celý život. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|