*leva strana cinky u drepiku
http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=185254&Action=Max
EDIT: z kazdy strany tam mam na provazcich dva 0.5kg kotouce, pac sem to chtel mit presne (tyc ma 8kg), na cinku uz se to neveslo a na olympijku se da nejvic nalozit pouze 185kg
Udělala jsem si osobák v délce doby, kdy jsem si neudělala na mrtvole žádný osobák...
dva týdny nazpět na juniorech jsem tuto dobu přerušila....182,5 při 68kg...
(pořád je to na ho.... )
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Udělala jsem si osobák v délce doby, kdy jsem si neudělala na mrtvole žádný osobák...
(pořád je to na ho.... )
(pořád je to na ho.... )
Neuvěřitelné, paráda!
No, já bych to tak nehrotila...
ale mám radost... bylo to po roční totální stagnaci... Můj cíl je mít mrtvolu alespon přibližně stejnou jako dřep... to dá ještě hodně práce....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Prosba pro všechny.....kulíška NECHVÁLIT....nedělá jí to dobře! Pavlínka potřebuje komentáře typu...no to je dost...stejně je to na prdku...beztak to zase zvořeš....to byl jen trénink a to se nepočítá....co bereš...
jak můžete jen někdo takovejch opakování? dám jich 10 a už mi umíraj ruce, nohy všechno... :))
Ale vždyť děláš vlastně furt jen jedno opakování ...před tím také jen jedno a po něm zase jen jedno.....ten konečný součet je vlastně jen čistě orientační
Aneb kulturistická varianta Achilea a želvy
Prosba pro všechny.....kulíška NECHVÁLIT....nedělá jí to dobře! Pavlínka potřebuje komentáře typu...no to je dost...stejně je to na prdku...beztak to zase zvořeš....to byl jen trénink a to se nepočítá....co bereš...
No.. na Tebe jsem tady čekala...
Tohle bylo na závodech... proto to beru jako osobák.. to co dám na tréninku nepovažuju za regulerní výkon....
Ale jináč máš asi v podstatě pravdu... když jsem chválena stydím se....
ALe občas to zas neuškodí, že... Přecejen jsem jenom ženská, že....
Ale jinak jsi moc hezké a šikovné děvče a myslím že mohu za všechny tady prohlásit, že tě máme rádi, jsme rádi že tu s námi jsi, a že ti přejeme hodně úspěchů ve tvém sportovním i osobním životě.....
Pokud tedy dáš na Evropě aspoň ty základy ......
Ale jinak jsi moc hezké a šikovné děvče a myslím že mohu za všechny tady prohlásit, že tě máme rádi, jsme rádi že tu s námi jsi, a že ti přejeme hodně úspěchů ve tvém sportovním i osobním životě.....
Děkuju... to je jak kdybych někam odjížděla... ty se se mnou loučíš?
Igg napsal:
Pokud tedy dáš na Evropě aspoň ty základy ......
sprostáku nestoudnej... nestraš.. fuj...že Ti nejni hanba...styd se...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru