|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si udelal behaci den vcera, skoro 90minut se 4ma pauzama tak 3-5minut. Ruznej teren, les. Radost mam z toho ze krome toho ze sem musel obcas vydychat pusou abych vyrovnal kyslik se me bezelo krasne, fyzicka je. Jo a mam 94pas a 105prdel tedka, jako 122 to je good  . A mimochodem nechapy ty borce co tady vysilujou kdyz maji 85pas pri 180cm vysky..ale kazdej je jinak stavenej no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
weightlifter

|
Zaslal: po květen 21, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes na tréninku jsem dal nadhoz 145 kg, jen 3 kg pod osobák, což se mi ještě nikdy nepodařilo.
A navíc mám super váhu 79,20 kg!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: po květen 21, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | weightlifter napsal: | Dnes na tréninku jsem dal nadhoz 145 kg, jen 3 kg pod osobák, což se mi ještě nikdy nepodařilo.
A navíc mám super váhu 79,20 kg! |
to mi nejde do hlavy.. ty před soutěží cukruješ? nebo jak to děláš, že máš prostě vyšší výkony na soutěži o dost než na tréninku... | To by spíše byla otázka pro mého otce, který mně trénuje, že mně dokáže tak připravit (vyladit), že na soutěži dávám o dost více než na tréninku. Osobně si myslím, že je to střídáním tréninkové intenzity, kdy jedu v podstatě tento trénink:
Pondělí - velmi vysoká intenzita
Úterý - velmi vysoká intenzita
Středa - nízká intenzita
Čtvrtek - střední intenzita
Pátek - velmi vysoká intenzita
Sobota - nízká intenzita
Neděle - volno
Když mám v sobotu startovat, tak mám trénink takto:
Pondělí - volno
Úterý - střední intenzita
Středa - volno
Čtvrtek - nízká intenzita
Pátek - volno
Sobota - soutěž
Naposledy upravil weightlifter dne po květen 21, 2007 6:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 21, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| weightlifter napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | weightlifter napsal: | Dnes na tréninku jsem dal nadhoz 145 kg, jen 3 kg pod osobák, což se mi ještě nikdy nepodařilo.
to mi nejde do hlavy.. ty před soutěží cukruješ? nebo jak to děláš, že máš prostě vyšší výkony na soutěži o dost než na tréninku... | To by spíše byla otázka pro mého otce, který mně trénuje, že mně dokáže tak připravit (vyladit), že na soutěži dávám o dost více než na tréninku.
Osobně si myslím, že je to střídáním tréninkové intenzity, kdy jedu v podstatě tento trénink:
Středa - nízká intenzita
Sobota - nízká intenzita
Neděle - volno
Můžu říci, te jsem kolikrát tak slabý, že mám problémy vyjít schody |
Aspon z tebe něco velkýho bude, pokud tě něco malýho nesežere Seš dobrej _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po květen 21, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| weightlifter napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | weightlifter napsal: | Dnes na tréninku jsem dal nadhoz 145 kg, jen 3 kg pod osobák, což se mi ještě nikdy nepodařilo.
to mi nejde do hlavy.. ty před soutěží cukruješ? nebo jak to děláš, že máš prostě vyšší výkony na soutěži o dost než na tréninku... | To by spíše byla otázka pro mého otce, který mně trénuje, že mně dokáže tak připravit (vyladit), že na soutěži dávám o dost více než na tréninku. Osobně si myslím, že je to střídáním tréninkové intenzity, kdy jedu v podstatě tento trénink:
Středa - nízká intenzita
Sobota - nízká intenzita
Neděle - volno
Když mám v sobotu startovat, tak mám trénink takto:
Pondělí - volno
Úterý - střední intenzita
Středa - volno
Čtvrtek - nízká intenzita
Pátek - volno
Sobota - soutěž |
dobré.. ale teda volno před soutěží není nic novýho, možná o bude tím že ty nemáš výkyvy v tréninku 5-10 kg a na závodech je to znát... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: čt květen 24, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
Moje osobáky:
mrtvý tah 105 kg
bench 45 kg
no a dřep sem zatím jenom zkoušela se 40 kg
Jinak trénuju necelých půl roku a vážím 67 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
hans
|
Zaslal: po květen 28, 2007 1:09 pm Předmět: Re: osobáky |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | hans napsal: | ahoj všem, tak přidám svoje osobáky:
Když byla forma tak bench 180kg - dnes 100 a jsem rád hahááá
Když byla forma tak dřep 200kg - dnes 150
jo a když byla forma tak mrtvola 265kg - dnes 200
takže když na to koukám je na čase se vrátit do formy |
jak se dá udělat takováhle mimo forma? |
Taky to jde tak,že si utrhneš prsní sval a chvíli se ani nehneš! ,ale mám zlepšení tak budem pokračovat bench 110, dřep 160 a mrtvola pořád stejná!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po květen 28, 2007 1:32 pm Předmět: Re: osobáky |
|
|
| hans napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | hans napsal: | ahoj všem, tak přidám svoje osobáky:
Když byla forma tak bench 180kg - dnes 100 a jsem rád hahááá
Když byla forma tak dřep 200kg - dnes 150
jo a když byla forma tak mrtvola 265kg - dnes 200
takže když na to koukám je na čase se vrátit do formy |
jak se dá udělat takováhle mimo forma? |
Taky to jde tak,že si utrhneš prsní sval a chvíli se ani nehneš! ,ale mám zlepšení tak budem pokračovat bench 110, dřep 160 a mrtvola pořád stejná! |
Stejně je to celý nějaký postavený na hlavu. Dobře, utrhl sis prsní sval. Ty benche bych teda ještě pochopil,
ale díky tomu dáš o 65 kg míň na mrtvolu?
Kolega od nás z oddílu si taky utrhl úpon prsního svalu (zkrátilo se mu to podobně jako Fedorovovi),
dva měsíce netrénoval vůbec a od té doby si naopak ten dřep i mrtvolu ještě zlepšil. Ramena a prsa nejede vůbec a o to víc teda maká na spodku.
Jak taky píšeš, že si se chvíli ani nehnul, tak sám jsem dva roky nesáh na činku (vozil jsem si prdel na kamionu) a
stejně jsem po té době vytáhl 2 x 220 kg (předtím max. 245 kg).
Tím nechci nějak shazovat tvoje výkony, ale je to teda hóóódně zvláštní, že by za to mohl jen prsní sval.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: po květen 28, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Janicka napsal: | Moje osobáky:
mrtvý tah 105 kg
bench 45 kg
no a dřep sem zatím jenom zkoušela se 40 kg
Jinak trénuju necelých půl roku a vážím 67 kg. |
Kolik Ti je? |
No je mi "už" 21, začínám docela pozděl. (Ale snažím se)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po květen 28, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
Nikdy nie je moc pozde _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|