|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | Marky V. napsal: | Dnes v noci se mi ve službě "povedlo" přijet k nehodě, kde byl sraženej mladej krásnej srneček. Chudák se mrskal na tý silnici, tak jsem ho odtáh k příkopu a pár ranama do hlavy mu ukončil utrpení. Vím, že jsem udělal jedinou možnou správnou věc, ale ty jeho oči Pak jsem ho hladil po boku a říkal jsem mu "tak už to máš kluku za sebou". Jsem na ty zvířata nějakej cíťa, sakra. Různý mrtvoly, zmlácený lidi a tak, to mi nevadí, a pak mi v hlavě leží srnec |
Srnčí není špatný
(sorry, jestli si to tak bereš) |
V poho. Srnčí budou mít myslivci, který si ze zákona tyhle sražený zvířata berou. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ty srnky sme zrovna dneska resili ...
Kamos zeprej jel po dalnici a videl pulku srnky, jak ju nekdo sundal ...
tak sme resili s nasi pani vratnou, jak je ten kamos vul, ze ju tam nechal lezet a nevzal ju domu.. dobry maso :)
*samoszrejme mirna nadsazka, ale fakt dneska rano k ty konverzaci doslo.. shoda nahod no :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | tak z tohohle mám radost momentálně já šílenej dábel a přitom vypadá tak nevinně
|
Malej méďa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | cooker napsal: | Hmmm taky jsme to nedávno napáli do mladé srnky v noci v 80ce, měla to rychlý |
kamos z posilovny take nedavno srazil srnku a pak ji pry jeste 20 minut honil po poli s kladivem |
Hele Drapere,nejmenuje se náhodou Ondřej??
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jak te to napadlo?
No ale nejmenoval se Ondra, ale byl tvuj jmenovec |
Mě tohle totiž vyprávěl jeden Ondra z VM
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Draper napsal: | Jak te to napadlo?
No ale nejmenoval se Ondra, ale byl tvuj jmenovec |
Mě tohle totiž vyprávěl jeden Ondra z VM |
no asi nas je tu vic takovejch zabijaku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z toho ze u nas skoro vubec neprsi a tak neroste trava, takze mozna ani nebude seno a pokud ano, tak jen malo, takze by se konecne mohli vystrilet ti hnusni kralici z nasi zahrady
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so květen 26, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mam radost z toho ze u nas skoro vubec neprsi a tak neroste trava, takze mozna ani nebude seno a pokud ano, tak jen malo, takze by se konecne mohli vystrilet ti hnusni kralici z nasi zahrady |
LOOOL
co Ti udelali?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
Kdo se ma o ty maly cu*aky porad starat a nemluve o sene a co je s tim prace a kdyby mne to alespon chutnalo.....
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
Zaslal: so květen 26, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdo se ma o ty maly cu*aky porad starat a nemluve o sene a co je s tim prace a kdyby mne to alespon chutnalo..... | necito
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | to seno, nebo ti kralici? |
| citace: | | vem je na zajezd na pakostovu grilovacku.. a mas po starostech ;) |
Mozna bych mohl poslat :)
Ale to by asi neprezil muj deda. Ten si mysli kdovi co nema a jak nam to vsem chutna. Jeeezismarja ja bych jeste platil za to aby si to nekdo vzal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|