|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
no ale je to tak proste... zazil som to aj v Bratislavskom fitku v Auparku - a to je asi najdrahsie fitko na Slovensku a zazil som to aj tu v Anglicku.
Proste cvicim mrtvolu a povedzme len sa rozcvicujem. Tak si tam donesem pri cinku aj kotuce, co budem dalej nakladat no ne? A zrazu pozeram a instruktor mi tie kotuce bere  a akoze ich ide odpratat. Proste to mas v cene. Aj ked slusnost kaze si to po sebe odpratat sam, ale tu to mas v cene fitka. Ty proste len cvicis a bordel mozes nechat na zamestnancov - nikto ti nic nepovie na to. Kludne mozes navalit na cinku 250kg a nechat to tam nevylozene. Alebo ist jednorucky na sikmej lavici a postupne brat zo stojana vsetky jednorucky a hadzat ich na zem - kazdy to ma na haku. Ak to instruktor neuprace tak dostane vynadane od veduceho - uz som to videl ako ho tam buzeruje ze nech ide upratat jednorucky.  Maju stastie ze su tam jednorucky len do 50kg. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: |
ty poskoci se tam musi docela nadrit, problem ale muze byt v tom,ze nemusi byt dost rychly a ten bordel tam muze nejakou dobu prekazet.. predpokladam,ze tech asistentu-poskoku je min nez cvicencu |
poskokov je tam 1 az 3 a ano je to menej ako cvicencov :)
a vobec nikomu nic neprekaza, vsetko stihaju - obcas je bordel v jednoruckach ale vacsinou ne _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
UAAAAAA, dneska jsem urval lanko na kladce!!!! Ma udajne nosnost 12t a Douglas to zmakl se ctyriceti kilama na mohamedanech!!! Skoro jsem si sice rozbil drzku, ale nakonec jsem to vymanevroval. Pripadam si jako Standa Nedorost:
| citace: | Doktor mi jednou rekl, ze vsecko na lidskem tele pretrhnu na jeden pokus, jenom hlavu nadvakrat.
|
Zdravi vas King Karbanatek Kong! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | UAAAAAA, dneska jsem urval lanko na kladce!!!! Ma udajne nosnost 12t a Douglas to zmakl se ctyriceti kilama na mohamedanech!!! Skoro jsem si sice rozbil drzku, ale nakonec jsem to vymanevroval. Pripadam si jako Standa Nedorost:
| citace: | Doktor mi jednou rekl, ze vsecko na lidskem tele pretrhnu na jeden pokus, jenom hlavu nadvakrat.
|
Zdravi vas King Karbanatek Kong! |
v jednom clanku jsem cetl,ze se tohle povedlo Václavovi Speierlovi pri stejnym cviku, dopadl ale hur nez ty.. mel monokla na obou ocich a k tomu jeste snad neco s nosem.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
Nastesti jsem byl v te vrchni casti pohybu a mam reflexy jako Bruce Lee.
Spickou nosu jsem se jemne dotkl podlahy. Ani to se mnou neotraslo, vstal jsem, dal jsem vykulenemu majiteli do ruky zbytky provazu a toho lanka a honem jsem si to sel odcvicit na jine stanoviste (spechal jsem). Ve sprchach si pak rikam, ty vole to nemuselo dopadnout dobre... muj ksicht se dneska podruhe narodil _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červen 04, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
ja som videl ako sa toto stalo pri stahoni kladky za hlavu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: po červen 04, 2007 11:46 pm Předmět: |
|
|
ja jsem jednou urvala lanko na tom stroji na bricho. to uz je daaavno
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: út červen 05, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
zatáhl sem 280kg na mrtvolu. je to nic moc ale udělalo to radost _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 05, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
| xien napsal: | zatáhl sem 280kg na mrtvolu. je to nic moc ale udělalo to radost | Ty vole, tyhle keci nic moc si můžeš nechat od cesty ne? Myslim že sám dobře víš že to je hodně pěknej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: út červen 05, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|