Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ale je to tak proste... zazil som to aj v Bratislavskom fitku v Auparku - a to je asi najdrahsie fitko na Slovensku a zazil som to aj tu v Anglicku.

Proste cvicim mrtvolu a povedzme len sa rozcvicujem. Tak si tam donesem pri cinku aj kotuce, co budem dalej nakladat no ne? A zrazu pozeram a instruktor mi tie kotuce bere a akoze ich ide odpratat. Proste to mas v cene. Aj ked slusnost kaze si to po sebe odpratat sam, ale tu to mas v cene fitka. Ty proste len cvicis a bordel mozes nechat na zamestnancov - nikto ti nic nepovie na to. Kludne mozes navalit na cinku 250kg a nechat to tam nevylozene. Alebo ist jednorucky na sikmej lavici a postupne brat zo stojana vsetky jednorucky a hadzat ich na zem - kazdy to ma na haku. Ak to instruktor neuprace tak dostane vynadane od veduceho - uz som to videl ako ho tam buzeruje ze nech ide upratat jednorucky. Maju stastie ze su tam jednorucky len do 50kg.
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
no ale je to tak proste... zazil som to aj v Bratislavskom fitku v Auparku - a to je asi najdrahsie fitko na Slovensku a zazil som to aj tu v Anglicku.

Proste cvicim mrtvolu a povedzme len sa rozcvicujem. Tak si tam donesem pri cinku aj kotuce, co budem dalej nakladat no ne? A zrazu pozeram a instruktor mi tie kotuce bere a akoze ich ide odpratat. Proste to mas v cene. Aj ked slusnost kaze si to po sebe odpratat sam, ale tu to mas v cene fitka. Ty proste len cvicis a bordel mozes nechat na zamestnancov - nikto ti nic nepovie na to. Kludne mozes navalit na cinku 250kg a nechat to tam nevylozene. Alebo ist jednorucky na sikmej lavici a postupne brat zo stojana vsetky jednorucky a hadzat ich na zem - kazdy to ma na haku. Ak to instruktor neuprace tak dostane vynadane od veduceho - uz som to videl ako ho tam buzeruje ze nech ide upratat jednorucky. Maju stastie ze su tam jednorucky len do 50kg.

ty poskoci se tam musi docela nadrit, problem ale muze byt v tom,ze nemusi byt dost rychly a ten bordel tam muze nejakou dobu prekazet.. predpokladam,ze tech asistentu-poskoku je min nez cvicencu
SCHWACA

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neuklizim ani u nas a to je to fitko s permicí za 360/měs. on si to nakonec nekdo rozebere a je to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:

ty poskoci se tam musi docela nadrit, problem ale muze byt v tom,ze nemusi byt dost rychly a ten bordel tam muze nejakou dobu prekazet.. predpokladam,ze tech asistentu-poskoku je min nez cvicencu

poskokov je tam 1 az 3 a ano je to menej ako cvicencov :)

a vobec nikomu nic neprekaza, vsetko stihaju - obcas je bordel v jednoruckach ale vacsinou ne
Douglas

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

UAAAAAA, dneska jsem urval lanko na kladce!!!! Ma udajne nosnost 12t a Douglas to zmakl se ctyriceti kilama na mohamedanech!!! Skoro jsem si sice rozbil drzku, ale nakonec jsem to vymanevroval. Pripadam si jako Standa Nedorost:
citace:
Doktor mi jednou rekl, ze vsecko na lidskem tele pretrhnu na jeden pokus, jenom hlavu nadvakrat.

Zdravi vas King Karbanatek Kong!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Drago

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
UAAAAAA, dneska jsem urval lanko na kladce!!!! Ma udajne nosnost 12t a Douglas to zmakl se ctyriceti kilama na mohamedanech!!! Skoro jsem si sice rozbil drzku, ale nakonec jsem to vymanevroval. Pripadam si jako Standa Nedorost:
citace:
Doktor mi jednou rekl, ze vsecko na lidskem tele pretrhnu na jeden pokus, jenom hlavu nadvakrat.

Zdravi vas King Karbanatek Kong!

v jednom clanku jsem cetl,ze se tohle povedlo Václavovi Speierlovi pri stejnym cviku, dopadl ale hur nez ty.. mel monokla na obou ocich a k tomu jeste snad neco s nosem..
Douglas

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nastesti jsem byl v te vrchni casti pohybu a mam reflexy jako Bruce Lee.
Spickou nosu jsem se jemne dotkl podlahy. Ani to se mnou neotraslo, vstal jsem, dal jsem vykulenemu majiteli do ruky zbytky provazu a toho lanka a honem jsem si to sel odcvicit na jine stanoviste (spechal jsem). Ve sprchach si pak rikam, ty vole to nemuselo dopadnout dobre... muj ksicht se dneska podruhe narodil
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som videl ako sa toto stalo pri stahoni kladky za hlavu
začátečnikova

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem jednou urvala lanko na tom stroji na bricho. to uz je daaavno
BUFU

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nám se toho zpřetrhalo U předkopávání, u kladky na tricál, u stroje na břicho a mě pro změnu vypadl kolík, kterej držel 130 kilo na lýtkách.3ecko to záváží co džel ten kolík pak skákalo na takových pružinách, solidní rachot. Hned vyběhl vedoucí a čekoval wtf....
xien

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zatáhl sem 280kg na mrtvolu. je to nic moc ale udělalo to radost
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xien napsal:
Ty vole, tyhle keci nic moc si můžeš nechat od cesty ne? Myslim že sám dobře víš že to je hodně pěknej výkon.
xien

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
xien napsal:
Ty vole, tyhle keci nic moc si můžeš nechat od cesty ne? Myslim že sám dobře víš že to je hodně pěknej výkon.

uznej sám že na váhu 135kg je to slabší průměr
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
začátečnikova

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a pak ze nerostou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: