Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drago

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam radost z pocasi , celej rok takhle a dva mesice kdyby to kleslo treba na 15st...to by byl pro me raj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
No....jak se to vezme....protože po těhle sajrajtech s největší pravděpodobností plevele, jakékoli, zajdou. To ano....ale že by se samy i vytrhaly, odskákaly na kompost a záhon se poté sám zryl, to bohužel ne....nebo mám nějakou blbou kvalitu
Pokud prostě pacifikuješ nějaký záhon, na který někdo léta kašlal, tak se nadřeš v každém případě. Navíc, kopřivy se vytrhávají vcelku snadno a pokud nemám masochistické sklony a vezmu si na to silnější kalhoty i mikinu (pro mne je vedro na pár chvil rozhodně lepší variantou ), tak tě nic nepožahá...

Já zahradničím už hodně dlouho a veškerou práci na zahradě ( krom sekání trávy ) si dělám sama.
Ale práci si vzhledem ke svému velmi omezenému volnému času a rozsahu zahrady snažím usnadnit. Takže tak velké plochy kopřiv je třeba zničit chemicky ( listy se chemikálie dostane až do kořenů ) a vše krásně chcípne a uschne. Potom se to dobře odstraňuje ze záhonu do kontejneru ( kopřivy a plevele na kompost nepatří ). A 25m2 nemusím rýt rýčem jak za středověku, protože existuje spousta půčoven zahradní techniky.

Ale každý ať si na své zahradě pracuje jak chce. Jen jsem navrhla řešení.
Douglas

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja mam radost z pocasi , celej rok takhle a dva mesice kdyby to kleslo treba na 15st...to by byl pro me raj

Tak tento postoj teda nechápu, jak někomu může vyhovovat ten pos*aný pařák... . Snad jedině ty chytré horákyně (oblečená-neoblečená), co chodí po ulicích to trochu kompenzujou. Ale kdybych si v současné chvíli mohl vybrat, tak beru celý rok těch patnáct, dvacet.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30-35 stupňů ideál teprve potom se dobře opaluje ...a dá se to vydržet kosa je po většinu roku takže měsíc těchhle teplot naprostej ideál
CIZO

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
30-35 stupňů ideál

Derek Poundstone
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm ...ono s horkem mají problém především tlustí lidi a cizo ty máš přece kostičky na břiše
Tessi

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím, mě taky horko zrovna nedělá extra dobře, mě by vyhovovalo v létě tech 25° ... to by byla pohodička, taková léta přece dřív byla a nikdo si nestěžoval :)) no, ale bude to čím dál horší
lucynqa

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem strasne rada ze jsem dnes dostala z prezentacnich a databazovych systemu jednicku ....uz jen jedna zkouska a konec zkousek

pak sladucka odmena: vrhnu se na pritele
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já neříkám, že bych si zrovna lebedila, ale vadí mi to mnohonásobně méně, než mínusové zimní teploty. A léto je krátké, tak je třeba si sluníčka a přírody užít, ne?
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení

S tím naprosto souhlasím! V zimě je prd.
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
prcekja napsal:

ba......a taky se teď chlapi víc odhalujou že
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
prcekja napsal:
30-35 stupňů ideál

naprostej souhlas

Ja se potim jako prase, no kdyz uz vypadam jako prase a jim jako prase :) ... nastesti mam doma ventilator, kterej v kombinace s pruvanem je uzasna zalezitost :)
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
Diana napsal:
prcekja napsal:

ba......a taky se teď chlapi víc odhalujou že

Jo...své chlupaté nohy
Nejvíc se odhalují ti, co by měli chodit kanálama.... Vidět upoceného pupkatého strejdu bez trička je pohled k pomilování
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Di: je fakt že v ČR je na jednoho dobře vypadajícího tak 10 takových co jsi popsala !

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: