|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po červen 11, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | No....jak se to vezme....protože po těhle sajrajtech s největší pravděpodobností plevele, jakékoli, zajdou. To ano....ale že by se samy i vytrhaly, odskákaly na kompost a záhon se poté sám zryl, to bohužel ne....nebo mám nějakou blbou kvalitu
Pokud prostě pacifikuješ nějaký záhon, na který někdo léta kašlal, tak se nadřeš v každém případě. Navíc, kopřivy se vytrhávají vcelku snadno a pokud nemám masochistické sklony a vezmu si na to silnější kalhoty i mikinu (pro mne je vedro na pár chvil rozhodně lepší variantou ), tak tě nic nepožahá... |
Já zahradničím už hodně dlouho a veškerou práci na zahradě ( krom sekání trávy ) si dělám sama.
Ale práci si vzhledem ke svému velmi omezenému volnému času a rozsahu zahrady snažím usnadnit. Takže tak velké plochy kopřiv je třeba zničit chemicky ( listy se chemikálie dostane až do kořenů ) a vše krásně chcípne a uschne. Potom se to dobře odstraňuje ze záhonu do kontejneru ( kopřivy a plevele na kompost nepatří ). A 25m2 nemusím rýt rýčem jak za středověku, protože existuje spousta půčoven zahradní techniky.
Ale každý ať si na své zahradě pracuje jak chce. Jen jsem navrhla řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po červen 11, 2007 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po červen 11, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
30-35 stupňů ideál teprve potom se dobře opaluje ...a dá se to vydržet kosa je po většinu roku takže měsíc těchhle teplot naprostej ideál
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
Já neříkám, že bych si zrovna lebedila, ale vadí mi to mnohonásobně méně, než mínusové zimní teploty. A léto je krátké, tak je třeba si sluníčka a přírody užít, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení |
S tím naprosto souhlasím! V zimě je prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | prcekja napsal: | | pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení |
S tím naprosto souhlasím! V zimě je prd. |
ba......a taky se teď chlapi víc odhalujou že
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 11, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | Diana napsal: | | prcekja napsal: | | pořád lepší než každý ráno odhazovat příjezdovku a být zabalenej v tunách oblečení |
S tím naprosto souhlasím! V zimě je prd. |
ba......a taky se teď chlapi víc odhalujou že |
Jo...své chlupaté nohy
Nejvíc se odhalují ti, co by měli chodit kanálama.... Vidět upoceného pupkatého strejdu bez trička je pohled k pomilování
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|