|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používáte vynucená, negativní opakování ? |
| Ne |
|
33% |
[ 23 ] |
| U některých cviků |
|
48% |
[ 33 ] |
| Myslím, že z ničeho jiného nerostu |
|
17% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 68 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sauron

|
Zaslal: po únor 09, 2004 5:28 pm Předmět: Vynucená & negativní opakování |
|
|
Zakládám tenhle topic, protože se na tohle téma debatuje jinde, kam to moc nepatří.
Moje odpověď - ani jedno, ani druhý, malý cheating zřídka asi o 5% cviků - a mám pocit, že to je stejně k hovnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: po únor 09, 2004 5:37 pm Předmět: |
|
|
Obcas, kdyz mam chut se poradne odvarit a vim ze druhy den nejdu zase cvicit.
Mozna je to jen psychicky placebo efekt, ze kdyz to boli tak mam pocit ze to roste
A naopak kdyz to neboli, tak to proste neni ono... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po únor 09, 2004 6:07 pm Předmět: |
|
|
"jak kdy" - nekdy kdyz chci 10 opacek a vim ze 9. uz nedam cely sam, tak si necham posledni 1-2 pomoct, ale jinak takovej ten styl kdy vis, ze das sotva jedno a pak jich za tebe musi sparing zvednout 6, aby ses cejtil lip.. to fakt ne-e _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: po únor 09, 2004 6:15 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | "jak kdy" - nekdy kdyz chci 10 opacek a vim ze 9. uz nedam cely sam, tak si necham posledni 1-2 pomoct, ale jinak takovej ten styl kdy vis, ze das sotva jedno a pak jich za tebe musi sparing zvednout 6, aby ses cejtil lip.. to fakt ne-e |
jo - tak to vidim stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
Blacksmith
|
Zaslal: po únor 09, 2004 6:18 pm Předmět: |
|
|
myslím, že vynucený opáčka jsou důležitý, protože pro růst těch mejch zakrslejch svalů je to fajn a potřebuju to jako prase drbání  .
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.Nemo

|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po únor 09, 2004 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: po únor 09, 2004 10:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem odjel hrudnik poprve bez vynucenych opakovani (jen do uplne posledniho mi trochu strcil) a cejtim se skvele...hlavne proto ze sem to odjel perfektni technikou (z myho pohledu) coz u vynucenejch opakovani nejde...a myslim ze za dva dny uz bych to moch znova odjet v plny sile..takze to neco (hodne) do sebe ma!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po únor 09, 2004 10:27 pm Předmět: |
|
|
Takze kdyz to vemu ciste teoreticky tak rovnice:
Cviceni do selhani => vetsi poskozeni svalu => delsi regenerace = rust
je blbost?
Vzdyt na tom vyrostla spousta borcu....
Nemyslim ted takovej styl kdy od zacatku zveda polovinu sparing.
Ale treba par negativnich opacek v posledni serii na lepsi prokrveni svalu.
Kdyz vemu zase opacnej extrem, cviceni v pohode s lehkymi vahami, zadne poskozeni svalu, zadny rust.... nebo ne? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po únor 09, 2004 10:33 pm Předmět: |
|
|
nikdy nebudes cvicit "v pohode s lehkymi vahami"
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út únor 10, 2004 7:39 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | Takze kdyz to vemu ciste teoreticky tak rovnice:
Cviceni do selhani => vetsi poskozeni svalu => delsi regenerace = rust
je blbost?
Vzdyt na tom vyrostla spousta borcu....
Nemyslim ted takovej styl kdy od zacatku zveda polovinu sparing.
Ale treba par negativnich opacek v posledni serii na lepsi prokrveni svalu.
Kdyz vemu zase opacnej extrem, cviceni v pohode s lehkymi vahami, zadne poskozeni svalu, zadny rust.... nebo ne? |
Ti borci na tom vyrostli jen diky sypacce.
A co treba tahle rovnice?
necviceni do selhani=> lepsi regenarace=> castejsi trenink=> vetsi treninkovy objem=> lepsi vysledky !
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út únor 10, 2004 9:16 am Předmět: |
|
|
Já mám pocit, že pro perfektní napumpování je lepší, když si poslední 1-2 série odjedu s hodně malou váhou a třeba 15 opakování. To je pak max. napumpování. Pokud mi v každé sérii pomáhá sparing, tak už v každé další sérii stejně dám o to míň sám, takže ve výsledku toho odjedu možná ještě míň. Nehledě na to, že vynucená opakování jsou často odjeté mizernou technikou = špatné pro zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út únor 10, 2004 10:18 am Předmět: |
|
|
HELE, A TO ZE SE NAPUMPUJES ZNAMENA ZE ROSTES??? NEJVETSI NAPUMPOVANI DOSAHNES TREBA PADESATI AZ STO OPAKOVANIMI V SERII A COPAK TO ZNAMENA, ZE JE TO NEJLEPSI PRO SVALOVY RUST???
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út únor 10, 2004 10:46 am Předmět: |
|
|
Myslím, že to napumpování svalu na závěr je pro lepší růst výhodné; dělám to tak a zdá se mi, že to funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|